reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Malena jak byś była zaintersowana, to sprzedający Yourneyman

:sorry:

Kasia jutro na priva skrobnę, bo mam kilka pytań.
Conieco mi się podoba dla Izuni.

Czarna - to jakie plany co do kuchni???

Maksiowa
[*]

Zapomniałam foty :wściekła/y:
Chyba poczekamy do następnego tygodnia i już aktualną wam wkleję :-)

reklama
niezły maluszek

maksiowa[*]
czarna ale szyko poszło, super fotki

U nas tradycyjnie, choc młody poszalał troche na placu zabaw.

Witajcie :-)
CZARNA gratuluje sprzedazy samochodu I zycze udanego remontu kuchni :-)
Niezly KOLOS :-)
MALENKO nie ma jak skleroza :-)

Ja sie witam ale nic nowego Zaraz szykujemy sie do lekarza a pozniej zas latamy po miescie z zalatwianiem spraw Milego dnia

Aha a czy na jednym ze zdjeci Ten noworodek nie trzyma sobie butelki?Czy tylko mi sie wydaje :szok:Moja oliwka wazy 8900 :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Kochaniutkie pozwole sobie na chwilkę wspomnień:)))
W zeszłym roku o tej porze dowiedzielismy się o narodzinach Jagusi
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...f217/nieobecnosci-i-wiesci-18748/index23.html
Tak więc kochaniutka:

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życze Ci Jaguś aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca Twich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczkow
Boziu jak ten czas leci; teraz już poleci po kolei))

Ano wąłsnie...ja dzis z samego rana też pomyślałam o Jagusi;-)

Słoneczko nasze, rośnij zdrowo ku radości rodziców;-) Sto lat;-)

I ja spieszę z
Najlepszymi życzeniami pomyślności i radości
Sto lat!!! Sto lat!!!

Mama Maksa witaj i wyrazy współczucia dla M
[*]
Czarna gratuluję sprzedaży autka i domyślam się jak się cieszysz na myśl o remoncie. Ja na mój też już czekam :rofl2:

Kurczę, Bartek pomaga mi pisać. Co chwilę musze coś kasować, a teraz wywala mi wyprane rzeczy :crazy:

Wczoraj zrobił mnie w mega konia. Wróciliśmy ze spaceru, to już spał ze 20 minut. Przełożyłam go do wyrka i dalej pospał. W sumie od 11 do ... 14 :szok: a ja przez dwie godziny czekałam kiedy się obudzi i nic w tym czasie praktycznie nie zrobiłam, a mogłam się porządnie wyspać.
Za to można powiedzieć, że trochę dziś zaspał, bo obudził nas budzik o 7.

Ostatnia edycja:
reklama
Sto lat dla Jagusi!!!

pozdrowionka na piątek
Zaraz lecimy na rehabilitację.
A ja ciągle ozmawiam z wielkim uchem :wściekła/y:

MIŁEGO!

Do góry