reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witam sie ponownie :)
Wiec tak jestesmy juz razem wszyscy :tak:i juz tak zostanie bo nigdy wiecej rozstan!!! nie widzielismy sie 3 miechy ani duzo ani malo ale zawsze tesknota zabijala!!

Imprezka zapowiada sie bardzo fajnie jak juz pisalam skupilysmy sie na dzieciach i to dla nich bedzie caaaly wystroj i menu!!! napewna beda fotki to wkleje po imprezie ;-)
U Justynki wszystko dobrze siedzi w domku z coreczkami . Obie sa suuuper a Lili usmiech z twarzy nie schodzi jest BOSKA!!!
ja pracuje od 7-10 i jestem mega zadowolona moj maz tez pracuje, mamy swoj domek (wynajmujemy) i jakos malymi kroczkami idziemy naprzod :tak::tak:
pozdrawiam was

JAGUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!

Czarna no to szybkiego remontu życzę!! i gratulacje dla Samuela za 11!!

Witam się w piątek moje dziewczynki mają się lepiej ale przyszła pora na mnie i zaczynam smarkać, łeb pęka.....
Po południu wybieram się na zakupy...
Miłego dnia:tak:
zdrówka i udanych zakupów
Sto lat dla jagusi. Wszystkiego najlepszego, duzo prezentów, całusów , wspaniałego tortu i kolejnego radosnego roku. Buziaki
a gdzies ty sie podziewała co????
Jagunia STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agamir witaj.patrze na Twoj suwaczek i nie wierze:szok:to juz 8 miesiac!!!jeszcze troszke i bedziesz miala komplecik.a dopiero co czekalas na tamten porod...wiem wiem wszyscy Ci to teraz pewnie gadaja non stop:-D

Ja mlodego odstawilam rano do zlobka, wczoraj bylismy na kontroli i juz bylo ok.tylko babka powiedziala ze on sie do tego zlobka nie nadaje z racji ze jest alergikiem i chlonie ocno infekcje to w takim tempie szybko sie astmy nabawi.no i ona sie mnie pyta czy on tam musi chodzic...hmmmm.bo 2 antybiotyki w ciagy 3 tygodni wzial.jak w koncu pojde do tej pracy to bede musiala cos z nim zrobic.wyjscia nie mam.a opiekunce musialabym zaplacic tyle i le bym zarobila.
ta praca co ostatnio na rozmowie bylam i niby od pazdziernika mialabym zaczac to 800 zl za 6 godz pracy 5 dni w tyg. wydaje mi sie ze nie jest zle.tylko ten szef wlasnie dziwny jest.teksty w stylu bo pani taka ladna itp...i tu mi sie juz nie podoba.ale jak bede musiala to tam pojde.to jest praca biurowa w agencji reklamowo- ogloszeniowej.
od rana zalatwiam dzisiaj dokumenty do zasilku, szkoly itp i dzwonie, dzwonie dzwonie.i juz mam dosc:confused2:
hmmm faktycznie nie zaciekawie z ta opinia:confused2::confused2::confused2:

A ja w drodze od lekarza polatałam po sklepach i rynku i upatrzyłam sobie kozaczki i kurtke. Musze M namówic na zakupki jutro:-p

Minisia no to super:tak: o i nawet pracujesz już szybciutko:tak: a jak dzieciaki w szkole???
Agamir witaj, jak się czujesz już w prawie końcówce ciąży?

wesolutka
www.gify.prv.pl_misie__45_.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JAGUSI Z OKAZJI 1 URODZINEK!!!!!

No jeszcze bedac w Polsce wiedzialam ze czeka na mnie praca :) pracuje w jednej firmie z mezem Justynki :) i ciesze sie bardzo bo jak narazie wszystko jest na dobrej drodze a co najwazniejsze mieszakmy SAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pamietacie co rok temu się działo, wszystkie podekscytowane, ze juz się powoli rozpakowywujemy...

Minisia fajnie, ze jesteś;-)

Agamir dawno też Cie nie było. Zaglądasz na listopad 2009?

reklama
KAKA masz racje rok temu zaczelo sie dziac Az mnie ciarki przechodza jak przezywalam kazdy porod :tak:
JAGUSKA I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN URODZINOWYCH :tak:ROSNIJ ZDROWO
Wesolutka milej imprezy dzis i czekamy na fotki :tak:
MALENA wspolczuje rozmow z wielkim uchem ale z drugiej strony Cierp cialo jak zes chcialo ZART :-D
MINISIA witaj :tak:
AGAMIR widze ze I u was IMPREZKA W NIEDZIELE ;-)
ASIU no dziwny ten facet ale sie tym nie przejmuj A w jakich godzinach ta praca Bo chyba niedoczytalam I dziwnie z tym zlobkiem Co jak Rafalek non stop ci bedzie chorowal tak jak ta lekarka powiedziala?Czego wam nie zycze :no:
My na szczescie juz w domu U Oliwki lepiej Juz jest coraz lepiej ze zdrowiem antybiotyk do niedzieli
Ide mala karmic bo glodna :-p

Do góry