reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześc dziewczyny.
Ciekawe czy jeszcze mnie pamietacie. Nie odzywałam sie bo tyle spraw na głowie że szkoda gadać. Najpierw przeprowadzka i nie miałam na nowym mieszkaniu internetu. Potem niestety zmarłam mama mojego Adama. Więc nie było ciekawie. Fakt że wiecie jaka była z nią sytuacja ale jednak to matka. Adam miał wszystkie sprawy pogrzebowe na głowie no a potem same rozumiecie wolałam byc z nim niż siedzieć przy kompie. teraz jest już ok Adam wrócił do pracy a ja nadal z Maksiem w domu. Maks jeszcze nie chodzi ale potrafi już postac sam, ale kroku nie zrobi. Poza tym w niedziele są 30 urodziny mojego męża. Miała byc imprezka ale niestety w zaistniałej sytuacji bedzie tylko obiad rodzinny z tortem. Spróbuje częściej tu zaglądac ale nie wiem jak to bedzie bo w swoim kompie nie mam jeszcze internetu. Poza tym nie wiem co sie u was dzieje wiec musze troszke poczytac. Pozdrawiam was dziewczynki i wasze maluchy. Buziaki

reklama
M Maksa ola boga Wyrazy współczucia[*] Mam nadzieje ze jednak znajdziesz czas i jakiegos neta i bedziesz do nas zagladac:tak:

DZIOŁCHY TRZYMAJTA KCIUKI!!!!!!!!! potem jak sie uda to wam powiem o co kaman:cool2:

M maksia WITAJ i wspolczuje Zagladaj do nas jak najczesciej
CZARNA to 3 mam kciuki I czekam za co :-)
MALENA I CZARNA tak wiem ze kombinuje Ale musze niestety bo nie moge sobie na chorobowe pozwolic Bo juz teraz bylam na chorobowyma mam umowe probna do konca stycznie I same wiecie ze jak bede chodzila na chorobowe to mi umowy nie przedluza I bedzie lipa.Dzis sie nawet dowiadywalam jakbym chciala isc na wychowawczy to platny mialabym go tylko do konca stycznia tak jak mam umowe w pracy A pozniej to juz dupa blada Oliwka jest praktycznie caly czas chora I mam prawo sie przejmowac i kombinowac jak to zrobic aby bylo dobrze A babka juz nie byla taka pewna czy i Oliwke chora wezmie Wiec po co mam ladowac kase nadarmo I zas nie bedzie chodzila do zlobka W razie choroby a to tez musze zalozyc ze tak bedzie Wole zrobic tak aby bylo ok Czyli Miec opieke nad oliwka mimo choroby I ja do pracy WIEC DLATEGO KOMBINUJE
Jak wam to przeszkadza to i o tym juz pisac nie bede :-)
MALENA ja tez czekam na zdjecie fasolki Kiedy teraz idziec do lekarza?

Czarna ale z ciebie swintuch teraz co piec minut bede zagladala na BB czy wiadomo o co kaman

MamoMaxa wspolczuje i mam nadzieje ze twoj m. jakos sie trzyma.

A ja zaraz leczo bede robila...jackowaty jako pan i wladca sobie zarzadal

Czesc cioteczki.
Co tam porabiacie??
My bylismy dzisiaj na szczepieniu (szczegoły na lekarzowym). Potem pospacerowalismy, wrocilismy na obiadek, a teraz odpoczywamy - znaczy sie się Rafał broi a ja usiadłam przed kompa :-D he he. Zaraz sobie obejrze jeden odcinek chirurgów. Sciagnelam sobie niedawno 4 sezony i mam zamiar w konu obejrzec bo lubie ten serial :biggrin2: Teraz poluje zeby sciagnac piąty sezon w całosci z lektorem :biggrin2: hi hi Znaczy sie sciagac bede u Patryka brata, bo my mamy ten głupi limit danych...
A wy co tam porabiacie??

Ostatnia edycja:
HURAAAAAAA SPRZEDALIŚMY AUTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki za kciuki!!!!!!!!!!!!!
Moge planować lifting kuchni:))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
No nasze stare bo wczesniej chciał gościu jeden kupic i trzymalismy je dla niego (ale nie dostał kredytu), potem mój brat miał stłuczkę i pozyczył od nas. W końcu M w zeszłym tygodniu wyczyścił go a dziś w nocy wystawił na allegro i już poszło!!!! Normalnie jestem w szoku:-D:-D:-D

Do góry