reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej, akurat mam chwilkę to zajrzałam.

Co u Was? Nie mam czasu czytać - może któraś z Mamuś mi napisze w skrócie :-)

U nas jakoś leci... Mariczka super, z dnia na dzień coraz mądrzejsza i czasem nie mogę uwierzyć, że tyle rozumie, mówi po swojemu i wszystkiego jest ciekawa. Super się rozwija - chyab dzięki opiece babci.

Byliśmy pare dni na urlopie - Mari zaliczyła swoje pierwsze wesele, a potem odpoczywaliśmy w Kazimierzu nad Wisłą (było pięknie!) Wrzucę fotki na zdjęciowy.

W sobotę mamy pierwsze Kinder party u koleżanki Mariki, a jutro urodziny pradziadka.

W pracy ciężko znowu, były luźniejsze dni, ale teraz znowu nie wiem w co ręce włożyć. Dziś dzwonili z jakieś agencji i namawiają mnei na rozmowę - zobaczymy...

Ściskam Mamuśki mocno, a maluszki całuję w brzuszki

reklama
Czesc dziewczyny
Kate witaj Ciesze sie ze Mariczka sie super rozwija I powodzenia z inna praca :tak:
U nas nocka nalezaca do bardziej udanych :tak:Jeny juz czwartek Jak na wolnym te dni szybko mijaja:confused2:Dzis w planach spotkanie z kolezanka Zaniedlugo idziemy z nia na jakis spacer I pozalatwiac kilka spraw U mnie az do wczoraj bylo na dworze cieplutko na krotki rekaw Ale od dzis ma byc coraz zimniej brrrrr No nic trzeba bedzie sie do nowej zimnje pogody przyzwyczaic
Pozniej jakis obiad I prasowanie na mnie czeka I tyle ;-)
Milego dnia

Kaka ja właśnie powystawiałam aukcje po Martynie i Bartku, po pół roku od zamiaru :sorry: i już też widzę, że pare rzeczy udało się sprzedać. Wózek na wiosnę wystawię, bo w zimie jeszcze się przyda.

Może podaj linka, to się na coś ja zdecyduję :tak:

Z tymi z studiami to chyba nie będzie tak źle, bo jest osoba, która może iść teraz. To jest tak, że żeby pracować w uzależnienieach trzeba uzyskać certyfikat i tam nie ma naborów na semestry, więc musiałabym iść teraz albo za rok. No i pójdę za rok. Co prawda dziś szefa nie było, ale skoro jest ktoś kto by mógł iść teraz, to chyba nie będzie robił problemów.

no i super!

A jak mała spała to ja zrobiłam sobie małą rabatę przed domem i w porze następnej drzemki będę sadzić narcyze:tak:

No i mamy kolejnego pracusia!!!;-)

Ja dzis postanowilam ze jakby Oliwka zas caly pazdziernik byla chora to chyba zas bedzie nianka :-( Zalezalo mi aby Ona byla z dziecmi bo widze rezultaty :-)
Dzis gadalam przez telefon z babka od nowego zlobka I zaczelam sie martwic bo juz taka jak za pierwszym czy drugim razem nie byla skora do tego aby Oliwka byla u niej nawet jak bedzie chora Jak sie z nia spotkam jeszcze przed 1 pazdziernika to musze sie jeszcze raz o to zapytac Mam nadzieje ze jej slowa nie beda nic niewarte Ze to co obiecala to to spelni

Ale Ty kombinujesz.
Może warto jej dać więcej czasu na przywyknięcie do nowych warunków.
Może za 2 miesiące przestanie tak chorować...

U nas po staremu.
Pozdrawiam tylko serdecznie, bo pisać nie ma o czym!

Hej.

U nas kolejny zebolek;-)
Pogoda coraz chłodniejsza. Do łask powróciły rajstopki i czapka. A z tą ostatnią to tragedia...młoda wyje jak jej tylko coś na głowę wsadzę. No ale nie mogę jej popuścić.

Co do sprzedanych rzeczy, bo to nie wiem czy do mnie było;-) Sprzedaję m. in to:
Cieplutki śpiworek (752162602) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem czy za dużo za niego wołam, nawet nie wiem ile za taki nowy bo go dostałam w prezencie.

Wczoraj dostała z bani od Hanki i ciagle mnie szczęka boli ehhh dobrze ze siniaka nie mam.

Ale Ty kombinujesz.
Może warto jej dać więcej czasu na przywyknięcie do nowych warunków.
Może za 2 miesiące przestanie tak chorować...

U nas po staremu.
Pozdrawiam tylko serdecznie, bo pisać nie ma o czym!
podpisuje się pod tym kombinowaniem:cool:
Malena hmmmm chyba wiesz co chce napisać:cool2::cool2::cool2::cool2:
Hej.

U nas kolejny zebolek;-)
no widzisz wiesz skąd ten płacz. Ja u mojego tez musze przeglad w paszczy zrobić czy coś nowego tam jest bo czasami.....
Hej, akurat mam chwilkę to zajrzałam.

Co u Was? Nie mam czasu czytać - może któraś z Mamuś mi napisze w skrócie :-)

U nas jakoś leci... Mariczka super, z dnia na dzień coraz mądrzejsza i czasem nie mogę uwierzyć, że tyle rozumie, mówi po swojemu i wszystkiego jest ciekawa. Super się rozwija - chyab dzięki opiece babci.

Byliśmy pare dni na urlopie - Mari zaliczyła swoje pierwsze wesele, a potem odpoczywaliśmy w Kazimierzu nad Wisłą (było pięknie!) Wrzucę fotki na zdjęciowy.

W sobotę mamy pierwsze Kinder party u koleżanki Mariki, a jutro urodziny pradziadka.

W pracy ciężko znowu, były luźniejsze dni, ale teraz znowu nie wiem w co ręce włożyć. Dziś dzwonili z jakieś agencji i namawiają mnei na rozmowę - zobaczymy...

Ściskam Mamuśki mocno, a maluszki całuję w brzuszki
supere ze wakacje mieliscie i mogliscie troche pobyc razem i odpoczac. powodzenia z praca
Młody już nie chodzi tylko biega, jakby ktoś mu motorek w pieluche wsadził, na nic nie ma czasu, nawet tuli się do mnie przez sekunde, po czym znowu gdzieś leci. Teraz już śpi:-)

hahaha jakbym o Samim czytała. dorostają te nasze maluszki:tak:

Ufff ja mam chwilke relaksu choc zaraz zbieram sie na zakupy. Rano na badania (jutro wyniki) potem porzadki, obiadek sie gotuje, pranko sie pierze wiec w miare wyrobiłam sie z robota:-p ale wiadomo jak to z dziemi pewnie w południe znów bedzie rozpizdziej:-D:-D:-D

Hej.
Co do sprzedanych rzeczy, bo to nie wiem czy do mnie było;-) Sprzedaję m. in to:
Cieplutki śpiworek (752162602) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem czy za dużo za niego wołam, nawet nie wiem ile za taki nowy bo go dostałam w prezencie.

.

Do Ciebie :-)
Myślę, ze ta cena ok.
No mi akurat się nie przyda, bo dzidzi na wiosnę :tak:

podpisuje się pod tym kombinowaniem:cool:
Malena hmmmm chyba wiesz co chce napisać:cool2::cool2::cool2::cool2:

Czarna :-)
Właśnie idę do dziadków, toć i wezmę i wkleję.
Tylko mi telepatycznie przypomnij ;-)

Malena jak byś była zaintersowana, to sprzedający Yourneyman

Ja mam kolejny długi dzień. Bartek wstał po 6 zaraz po nim Martyna. Zrobiła M akcje w przedszkolu przez parasolkę, którą wczoraj dostała więc dzień zaczął się z hukiem. Dobrze, że Bartek zasnął mi na spacerze, to go przełożyłam do wyrka i jeszcze (tfu tfu) śpi. M dzisiaj w pracy do 19 więc chyba po obiedzie pójdę na kasztany, bo w domu to raczej nie wytrzymam :cool2::sorry:

Czarna dzięki za odp. teraz już jestem spokojniejsza
Malena no może w koncu przywieziesz zdjecie Maleństwa i pokażesz:tak:
Kaka gratki za kolejnego ząbka Hani

U nas dziś nocka super bo wcale się w nocy nie obudziła:tak: dopiero 7 rano jak zwykle.
Trochę katarek mniejszy ale nadal jest choć już chętniej daje nosek czyścić i nie wrzeszczy przy tym tak bardzo:tak:
U nas słońce więc wyjdziemy po obiadku na spacerek.

reklama
Czarna :-)
Właśnie idę do dziadków, toć i wezmę i wkleję.
Tylko mi telepatycznie przypomnij ;-)
po zyjemy zobaczymy:rofl2::laugh2:
Czarna dzięki za odp. teraz już jestem spokojniejsza
Malena no może w koncu przywieziesz zdjecie Maleństwa i pokażesz:tak:
Kaka gratki za kolejnego ząbka Hani

U nas dziś nocka super bo wcale się w nocy nie obudziła:tak: dopiero 7 rano jak zwykle.
Trochę katarek mniejszy ale nadal jest choć już chętniej daje nosek czyścić i nie wrzeszczy przy tym tak bardzo:tak:
U nas słońce więc wyjdziemy po obiadku na spacerek.

moja siostra jak miala spirale wcale nie miesiączkowała i ja głupia tez na to liczyłam:laugh2::laugh2:
Dobrze ze z Lenką już lepiej:tak:

U nas dziś słonecznie ale zimny wiatr wieje więc bardzo nie przyjemnie:-:)-(

Do góry