reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

MARMA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :-)

Części do auta w całym słupsku nie szło dostac, dopiero na przyszły tydzien, wiec Patryk wrocil po południu z kumplami, a samochod został tam. Ogolnie juz mielismy nie jechac na to wesele, ale w koncu znajomy pozyczy nam samochod i jutro rano pojedziemy. Teraz własnie moj maz pojechał go odebrac. Czyli jedziemy na ostatnia chwile i juz w niedziele po południu musimy wrocic... Normalnie uwielbiam tak... No ale lepiej tak niz wcale, bo juz prezent przygotowany itd. No nic, czekam na Patryka i wtedy pakowanie itd.

A u mnie @ zelżała, mam nadzieje ze do jutra minie :-D Ogolnie juz sie troche lepiej czuje, katar tez dosc mały. A Rafał rano znowu sie obudził z zawalonym nosem i ogolnie spał niespokojnie, ale w dzien nic, ani kaszlu ani kataru... Mam nadzieje ze dzisiaj da sie nam wyspac.

reklama
dziękuje za życzonka.

No ja właśnie też mam 28 :-p

Martynka1987 no to nie fajnie z tym samochodem ale przynajmniej jedziecie się zabawić na weselichu ::-D

Musiałaś źle przeczytać mój nick.
Zamiast 81 to 18 ;-)

Marma poprzednio mnie trzymało do końca 5 miesiąca :crazy:

No moja droga jak bym miala patrzec na liczby przy nickach, to blond miala by 20 lat, ja 1 o Dorocie nie wspomne:-p:-p:-D:rofl2:
dziękuje za życzonka.

No ja właśnie też mam 28 :-p

Martynka1987 no to nie fajnie z tym samochodem ale przynajmniej jedziecie się zabawić na weselichu ::-D

Ja za 4 miesiace bede juz miala 29...az strach sie bac:baffled:

malena na przeciw centaura się zmieniały , było +-, potem jakieś inne, na środku najlepsze knysze:-), a od kredki i ołowka Alibi
ula szybko się pogodzicie, a z uprawą cały rok zazdroszcze
Marma ty stara:-), fajny sposob na marudzenie. Sto lat, sto lat
Martynka udanej zabawy

Ale wy stare jestescie:-):-D:-D ja mam 27, a czyje się na 17;-). U nas dzień taki jak wczoraj, czyli robota robatą pogania

reklama
Witam się po krótkiej przerwie. Wczoraj pojechałam do rodziców z Bartkiem, bo dziś rano mieliśmy wizyte u kardiologa. Potem odwiedziny u siostry, dostałam @ i ogólnie jestem padnięta. M poszedła na imprezę więc wróci późno, a ja coś głodna jestem tylko o tej godzinie, to powinnam lodówkę na kłódkę zamknąć.
Widzę, że tu jakiś wirus szaleje. Same smarki - szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Marma wszystkiego najlepszego!!!
Martynka dobrej zabawy na weselisku!!!

W czwartek wymyśliłam sobie grafik do pracy. Jak teściowa będzie mogła przyjechać dwa razy w tygodniu, to będę potrzebować opiekunki do Bartka tylko na 4 godziny w poniedziałek i weekendy będę mieć praktycznie wolne, poza jednym dyżurem i jakąś nocką. Jeszcze tylko szef musi zaakceptować mój pomysł, ale myślę, że mi pójdzie na rękę. Najpierw rozmowa z teściową :dry:

Do góry