reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam po przerwie!!!
wczoraj wieczorem wrocilam z Warszawy, dzisiaj rano mama mi mlodego przywiozla.jutro ostatni dzien antybiotykow.zaczynam od temp 39 stopni a teraz w druga strone przegina...35.5 do 37:confused2:no ale mama mowi ze jest oslabiony lekami i moze miec taka temp wiec sie nie martwie.wogole przez ta chorobe jest okropnie marudny, dzisiaj zrobil w tesco taka pokazowe ze mi wstyd bylo!!!on i taki drugi maly darli sie na caly sklep a ludzie tylko pukali sie w czolo...:cool:ze niby cos mielismy zrobic...jasne...pewnie na raczki:sorry:
mlody nie je nic.tzn jeden jogurt dziennie.tony jedxzenia wyrzucane sa do kosza.kombinujemy jak kon pod gore ale nic nie chce.wiec pije duzo i tyle....mama mu nawet pierogi gotowala i inne cuda i tylko stwierdzila ze sama przytyje:-D
wozek przyszedl.jest bardzo ajny.myslalam ze bedzie tapicerke miec zniszczona ale jest naprawde w porzadku.
w szkole zalatwilam pare spraw.pisalam egzaminy i raczej ich nie zalicze.a teraz uwaga-trzymajcie kciuki zebym ich NIE zaliczyla:tak:powaznie.jak je zalicze to bede musiala juz w czwartki do szkoly jezdzic i do pracy nie bede mogla pojsc, a jesli nie zdam to pojade tylko 2 razy w niedziele i dopiero na sesje:-pskomplikowane to i glupie ale musze nie zdac bo bedzie zle.szkoda ze dopiero po nich sie o tym dowiedzialam.
Trina ciekawe czy Rafalka nie beda uczyc Murzynek bambo w Afryce mieszka.....:-D:-D:-D
Zdrowka dla wszystkich chorych bo widze ze nie tylko my tutaj cierpimy.:-(
ja mlodego wysle do zlobka w poniedzialek o ile bedzie zdrowy juz.jutro mam kontrole u pediatry ale czuje ze jeszcze kicha bedzie.bo katar dalej ma duzy.

reklama
Dziewczyny wiem post pod postem ale celowo.
Myśle o stworzeniu watku IMPREZY ROCZKOWE!!!!
Jakby nie patrzeć jest to ważne wydarzenie w życiu naszych maluszków:tak::tak::tak:
Mozemy tam opisywać co planujemy na ten wielki dzień a potem zdać tam relacje jak już bedzie po:tak::tak:. Fakt mozemy i tutaj pisać ale jednak boję się że tutaj tego typu informacje mogą sie zagubic:-D:-D:-D
No nie wiem to tylko moja propozycja a moze macie inne pomysły;-)

Tez o tym myślałam;-) Jestem zaaaaaa:-D

Asia no to życzę Ci NIE zdania:rofl2:

i do nas coś się przypałętało. Na razie stan podgorączkowy. Dostała paracetamol, wapno i wit. C. Jutro jak bedzie gorączka to do lekarza.:crazy:

Asia pokręcone ale trzymam kciuki
Czarna dobry pomysł
Zdrówka dla wszystkich chorowitków. U mnie młody też przywalił ma czerwone nad warga i na nosie- bliskie spotkanie z nogą od krzesła. Pozatym dziś fajny dzień, szybko minął, młody miał tylko jedna drzemkę- już drugi raz tak zrobił, nie chciał spać i nie był śpiący i poszeł mi spać dopiero przed 14 na 2 h. My dzisiaj załatwiliśmy cotygodniowe zakupy, potem w końcu przyjechał doktor z lekami dla Dueta i ładnie jest już ostrzyknięty ten nakostniak, potem szykowanie obiady, drzemka młodego i góra- dziś już łaty na podłoge, nie moge doczekać się jak skończymy ta podłoge bo casem mam stracha skakać po tych belkach

k.... ja to mam jakiegoś pecha. Przed chwilą przyszła moja popi.... sąsiadka z dołu że ją zalaliśmy. K.... niech ten tydzień się już skończy bo normalnie mam dość wszystkiego.
o matyldo:szok::szok::szok::szok: jak to sie mówi jak nie urok to ....
Czarna fajny pomysł z tym wątkiem.

Ja dzisiaj troszke lepiej sie czuje, chociaz katar dalej mam, za to mały obudził sie dzisiaj w nocy z zawalonym nosem i zaropiałymi oczkami od katarku :-( Chociaz teraz jest ok. Chcialam sie przejsc do lekarza, bo jutro wyjezdzamy, no ale teraz nie ma ani katarku ani nic. Czasem kichnie sobie, wiec bede obserwowac i jak cos jutro rano podejde szybko. Teraz własnie oproznia szafe ze swoimi ubraniami...
lepiej sie z nim przejdz do lekarza bo róznie to moze być:tak:
No w czerwcu też gorączkował ale był chory i temperatura nie była taka wysoka tylko okolice 38 a teraz to jakaś masakra. Dostaje antybiotyk więc taki test nie będzie wiarygodny ale zrobię po kuracji tak profilaktycznie.

A wątek to fajny pomysł.
hmmm mi sie wydawało ze tez miał tak wysoka goraczke, ale ja zakrecona wiec wiesz:-p
Witam po przerwie!!!
wczoraj wieczorem wrocilam z Warszawy, dzisiaj rano mama mi mlodego przywiozla.jutro ostatni dzien antybiotykow.zaczynam od temp 39 stopni a teraz w druga strone przegina...35.5 do 37:confused2:no ale mama mowi ze jest oslabiony lekami i moze miec taka temp wiec sie nie martwie.wogole przez ta chorobe jest okropnie marudny, dzisiaj zrobil w tesco taka pokazowe ze mi wstyd bylo!!!on i taki drugi maly darli sie na caly sklep a ludzie tylko pukali sie w czolo...:cool:ze niby cos mielismy zrobic...jasne...pewnie na raczki:sorry:
mlody nie je nic.tzn jeden jogurt dziennie.tony jedxzenia wyrzucane sa do kosza.kombinujemy jak kon pod gore ale nic nie chce.wiec pije duzo i tyle....mama mu nawet pierogi gotowala i inne cuda i tylko stwierdzila ze sama przytyje:-D
wozek przyszedl.jest bardzo ajny.myslalam ze bedzie tapicerke miec zniszczona ale jest naprawde w porzadku.
w szkole zalatwilam pare spraw.pisalam egzaminy i raczej ich nie zalicze.a teraz uwaga-trzymajcie kciuki zebym ich NIE zaliczyla:tak:powaznie.jak je zalicze to bede musiala juz w czwartki do szkoly jezdzic i do pracy nie bede mogla pojsc, a jesli nie zdam to pojade tylko 2 razy w niedziele i dopiero na sesje:-pskomplikowane to i glupie ale musze nie zdac bo bedzie zle.szkoda ze dopiero po nich sie o tym dowiedzialam.
Trina ciekawe czy Rafalka nie beda uczyc Murzynek bambo w Afryce mieszka.....:-D:-D:-D
Zdrowka dla wszystkich chorych bo widze ze nie tylko my tutaj cierpimy.:-(
ja mlodego wysle do zlobka w poniedzialek o ile bedzie zdrowy juz.jutro mam kontrole u pediatry ale czuje ze jeszcze kicha bedzie.bo katar dalej ma duzy.
No to życze NIE ZDANIA:-D:-D

i do nas coś się przypałętało. Na razie stan podgorączkowy. Dostała paracetamol, wapno i wit. C. Jutro jak bedzie gorączka to do lekarza.:crazy:

ulalala mam nadzieje że nie przez nasze niedzielne odwiedziny:-:)-:)zawstydzona/y:

U nas dzis był upał az musiałam ciuchy letnie wyciagnac:-D:-D:-D az milutko:rofl2:
sie rozpisałam:laugh2::laugh2:

Ale jestem wkurzona! Patryk miał przyjechac, ale zepsuł mu sie samochod. Najprawdopodobniej pompa paliwa poszła. Rano bedzie szukał tam w słupsku, jak nie dostanie to przyjedzie dopiero po południu z kumplami, a samochod tam zostawi i wtedy na wesele nie pojedziemy :crazy::wściekła/y:, no chyba ze mu sie uda dostac gdzies i to zrobic to przyjedzie pod wieczór i wtedy pojedziemy w sobote rano. :wściekła/y: K..... zawsze cos :no:

Dobry wieczór dziewczynki:-)
Czarna fajny ten nowy wątek:tak:
Zapitalacie z tym pisaniem tak jak dawniej a ja biedna nie mam czasu na komputer:no:

cały dzień tak szybko zleciał a po południu to mała mi nie chciała spać i chodziła za moją nogawką bo marudna była tu Karolina dużo zadania ma ze szkoły i trzeba przypilnować , i jeszcze obiad, w domu brudno.....

Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień...

Ja tylko na chwilkę.

Temperatury dziś niet, kataru niet, kaszlu niet...:tak:wiec dałam jej rano tylko wapno i wit. c;-)

Witam
KAKA i dobrze lepiej tak profilaktycznie dac Hance cos na wzmocnienie :-)
ASIU no to zycze NIE ZDANIA egzaminow Jakbys wiedziala to odrazu to bys sie sama postara ich nie dzac A tak to pewnie staralas sie jak najwiecej dobrze zrobic :-(
CZARNA WIDZE NOWY WATEK :-)ZARAZ NA NIEGO LECE HIHIH

U mnie od wczoraj mlyn bo mama kupila sobie nowy WYPOCZYNKOWY a ten co miala dala mnie i tym sposobem wszystkie pokoje musialy byc przemeblowywane Bo jakos to stac musi Teraz wszystko stoi ale ja mam taki sajgon w domu bo na polkach trzeba posprzatac i wsio poukladac MASAKARA ile mam roboty ;-)
Oliwka po mleczki jeszcze drzemie Jak wstanie to idziemy do pediatry I troche jeszcze musze pozalatwiac

Rozmawialam przez telefon z moja kierowniczka I mowialm aby mi dala pazdziernik na rano U nas jest tak ze jest caly miesiac albo na rano albona popoludniu lub po 2 tygodnie
Ja sie z nia umawialam przy przyjmowaniu na popoludniowki Bo G mial sie mala zajmowac ale go nie ma caly czas w domu Wiec Oliwka do zlobka Rano a ja rano do pracy
No i kierowniczka powiedziala mi ze jutro pogadamy Bo jutro mam isc do pracy :-(
NIE C HCE MI SIE HEHEH

OLIWKA WLASNIE SIE WYDZIERA HEHEH

MILEGO DNIA

reklama
Magdziunia? o co chodziło? coś się kroiło???

Ja to wiesz dziwnie sie tam czulam, bo nie bylam "u siebie";-) ale po trzech drinkach bawilam sie juz dobrze:laugh2::laugh2: Ostatni raz tam bylam ło matko polko 6 lat temu!!!!!!!!!!!!!!!!mialam 22 lata jak tak pomysle to jaka ja stara jestem:eek::eek::eek::eek:

To ty jesteś dopiero w moim wieku :szok::confused2:;-)

Też się tam bywało ze 4 lata temu ostatnio.
Może się kiedyś na jednej imprezie z Pati i Marmą spotkałyśmy???
Ale nie jestem pewna, czy tam już ostatnio inna knajpa nie była, bo w tym samym budynku były dwie i zawsze mi się mylą która jest która :tak:

U nas nocka koszmarna. Kacper cały czas gorączkował i nosiliśmy go na rękach. Ja spałam aż 2 godziny....

:-D

Współczuję...

Co to za epidemia?

U nas juz przechodzi, gorączka minęła, katar śladowy na szczęście.
Ale mni tak mdli, ze sobie nie radzę :-(

Czarna zdjęcie nie dziś, bo dalej zapomniałam od rodziców zabrać.

Milego dnia dziewczyny?

Do góry