dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorka takprzez neta.bede slac wszedzie gdzie sie da.no prawie wszedzieno bo wieczorem i w nocy pracowac nie moge
powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dorka takprzez neta.bede slac wszedzie gdzie sie da.no prawie wszedzieno bo wieczorem i w nocy pracowac nie moge
Dzieńdoberek, no to ja z Was najstarsza bo miesiąc temu skończyłam 32
My już pogodzeni ale M pojechał dziś do pracy, Lenka śpi, Karolina ogląda bajki, dom wysprzątany,pranie się pierze, no to mam trochę czasu na bb
Pogoda u nas znów piękna , słońce i cieplutko
A ja dziś zaczęłam dietę kopenhaską i prosze o kciuki żebym wytrzymała bo ostatnio robilimy razem z M a teraz sama
asia to wpadnij kiedys
Mam pytanko, czy któras z was ma oświetlenie punktowe i co ile lampki? i jakie macie oswietlenie na schodach bo nam brak pomysłu