reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Malena współczuję mdłosci:no:
Dorota no to cierpliwosci w sprzataniu

Witam w piątek, ale u nas piękna pogoda, pełne słońce:tak:
Ale cóż kiedy się do M nie odzywam bo mamy różne poglądy na pewne sprawy noi się wkurzyłam na niego...
Odprowadziłam Karolinę do szkoły a on w tym czasie pojechał do pracy .....

Dziś mam w planach zrobić sobie mały warzywniak w ogrodzie i posiać koperek, szczypiorek tak na zielono dla dzieci, dobrze bo tu można uprawiać przez cały rok:tak:

reklama
Ostatnia edycja:
Hello
ja tylko na moment bo maly spi i trza obiad zrobic
Czarna 3 kolowke mi sie dobrze prowadzi.i o dziwo do autobusu da sie wsiasc.bardzo dobrze mi sie go podbija.tyle ze w moim przednie kolo nie jest skretne ale mi to pasuje jak narazie bo w slapi jezdzilam jak pijana.jedyny minus dla mnie jest taki ze jest jakby dluzszy i w autobusie wystaje z szeregu:-Da tak to spoko,.
Fajny ten wozio Czarna:)
Malena u mnie na mdlosci dzialaly banany.przy lozku polozyc i rano zjesc.i polezec jeszcze kilka minut.a potem juz spokoj
Ula to widze ze dzien sie zaczal niezbyt fajnie:-(

pozbyłam się moich facetów. Młody non stop ryczy więc zadzwoniłam do M że labo przyjedzie i się nim zajmie albo ja wychodzę i zostawiam małego samego sobie. No to przyjechał i zabrał go ze sobą do skarbówki. Przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy bez problemowo :-D a ja nadrobię zaległości w spaniu. A wieczorkiem to pewnie trzeba będzie jakąś kolacje zrobić albo coś na te moje nieszczęsne urodziny. Matko jaka ja już stara jestem :no: A dopiero co się studia zaczynało. A te imprezy w akademikach.... :rofl2:

Malena u mnie na mdlosci dzialaly banany.przy lozku polozyc i rano zjesc.i polezec jeszcze kilka minut.a potem juz spokoj

Ja mam mdłości od rana do .. rana.
Najgorsze po południu.
A bananów nie lubię :baffled:

pozbyłam się moich facetów. Młody non stop ryczy więc zadzwoniłam do M że labo przyjedzie i się nim zajmie albo ja wychodzę i zostawiam małego samego sobie. No to przyjechał i zabrał go ze sobą do skarbówki. Przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy bez problemowo :-D a ja nadrobię zaległości w spaniu. A wieczorkiem to pewnie trzeba będzie jakąś kolacje zrobić albo coś na te moje nieszczęsne urodziny. Matko jaka ja już stara jestem :no: A dopiero co się studia zaczynało. A te imprezy w akademikach.... :rofl2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

MARMA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
I dobrze zrobilas Szczegolnie dzis ci sie odpoczynek nalezy :-)
A jak Kacperek i jego goraczka?
MALENA wspolczuje mdlosci Ale to znaczy ze FASOLKA SIE ROZWIJA :-)
ULU pogodzenia z M zycze :-)
ASIU i jak kontrola Rafalka u pediatry? Bo nie wiem czy gdzies indziej napisalas?

U nas dobrze Antybiotyk profilaktycznie do niedzieli
Pamietacie kiedys ze Oliwka miala taka chrapke jakby od urodzenia I mialo minac do roku I MINELO :-)
jUZ OANI TEGO NIE SLYSZY
Sorki to chyba chodzilo o SAPKE czy jakos tak :-)

Ja pomalu sprzatam

Ja się wyspałam :-D Kacperek znacznie lepiej. Gorączka skończyła się wczoraj ale w nocy nie spał, co chwile się budził i musiałam do niego lecieć a od rany strasznie marudny i płaczący. Nic poza tym się nie dziej. Po prostu jak przyszło tak poszło.

Malena współczuję. Też tak miałam, wymiotowałam nawet po łyku wody. Masakra.
no ale za miesiąc powinno w miarę minąć..... to miało być pocieszenie :baffled:

dziękuję za życzonka :-)

Marma sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!

Malena ty tez masz 28lat????????/ Ja myslalam ze starsza jestes:szok:

Dzien doberek, ja :szok:chora, z nosa leci, gardlo boli, w kosciach lamie, leb rozwala nic tylko zyc nieumierac....
Nie bede wam tu smecic bo dzisiaj tylko narzekam. Milego dnia zycze wam dziewczynki:tak:

reklama
Do góry