reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

pozbyłam się moich facetów. Młody non stop ryczy więc zadzwoniłam do M że labo przyjedzie i się nim zajmie albo ja wychodzę i zostawiam małego samego sobie. No to przyjechał i zabrał go ze sobą do skarbówki. Przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy bez problemowo :-D a ja nadrobię zaległości w spaniu. A wieczorkiem to pewnie trzeba będzie jakąś kolacje zrobić albo coś na te moje nieszczęsne urodziny. Matko jaka ja już stara jestem :no: A dopiero co się studia zaczynało. A te imprezy w akademikach.... :rofl2:
Sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!
Marma sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!

Malena ty tez masz 28lat????????/ Ja myslalam ze starsza jestes:szok:

Dzien doberek, ja :szok:chora, z nosa leci, gardlo boli, w kosciach lamie, leb rozwala nic tylko zyc nieumierac....
Nie bede wam tu smecic bo dzisiaj tylko narzekam. Milego dnia zycze wam dziewczynki:tak:
OJJJJ a skad ci sie to wzieło. Nudzisz sie nie amsz co robić tylko chorować:-D:-D:-D:-D:-D

Wy stare a Ja co amm powiedzić:szok::szok::szok::szok::szok: Ale mój wewnętrzny zegar zatrzymał się na 19 urodzinach:-p:-p:-p

U nas dziś trochę zabieganie i powoli czuje zmęczenie ale nie wiem czy przez tą aktywność czy przez % i kolacyjke:-p:-p:-p Dziś (dokładnie wczoraj) z M stukneły nam drewniane gody:-D:-D:-D a za tydzień mamy imprezkę:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Idę się umyjac i do łózeczka. Buziaki panienki

reklama
Witam
Czarna na poczatek gratki za te 5 latek
Dagmara Najlepszego!!!wiecie co moje dziecie jak wczoraj padlo o 17 na popoludniowa drzemke to wstalo dzisiaj o 7.30:tak::tak::tak:troche mu sie przysnelo
a teraz mala glizda pisac nie daje bo lapie za klawiature:crazy:i wyje
dobra lece bo histeria

Witajcie :-)
CZARNA no to sto lat :-)
MAGDASF1 no to z nicku to ja juz sama nie wiem ile mam lat heheh CZARNA powinan miec 79 :-)
Ja w marcu skoncze 27 Ale wcale sie nie czuje na tyle O wygladzie juz nie wspomne hihihi

U mnie nic nowego Dzis zaraz ma wpasc do mnie kolezanka z jakimis ciuszkami dla Oliwki :-)
Ja jeszcze w pizamie OLIWKA SPI JESZCZE CO MNIE STRASZNIE DZIWI
No ale jak sie chodzi spac o 22 to tak to teraz sie spi dlugo

Dzis po 15 jade do roboty Troche mi sie nie chce Ale z drugiej strony milo bedzie cos porobic innego niz w domu :-)

OOO Oliwka sie obudzila :-)

Hello - witam Was cieplusio.
Za oknem pada i szaro-buro.
Ja przeziębiona .... dosłownie czuję się jakbym była z innej planety.
@ przyszła po 48 dniach od ostatniej i boląca.
Jak się skończy to wybieram się do gina - nie ma co.
Tabletek nie chcę bo tyję po nich ... a jeśli dzidzia się trafi to nawet będę się cieszyć.

Co do latek to ja w grudniu kończę już 31 ... ale nadal czuję się na 20 :-D no może nie dziś :-p

Grateczki dla obchodzących rocznice ślubu, urodzinki i inne ważne wydarzenia.

Zmykam na śniadanko z czosnkiem - trza się kurować a nie rozkładać brzydko mówiąc.
Miłego dnia.

czarna wszystkiego naj..........

a u nas robota wre, kociołek juz pokroiłam i idze na ognichu. M naprawia sufit, młody śpi-mam przerwe bo skończyłam prasowa, łazienka ogarnięta. Na dworze leje, a ja mam już doś na dzisiaj, młody szalał od rana, a na sniadanie zjadł całą drożdzówke z serem- nie wiem gdzie on to zmieścił

Dzieńdoberek, no to ja z Was najstarsza bo miesiąc temu skończyłam 32:tak:
Czarna wszystkiego dobrego i dużo miłości
Magdziunia zdrówka
Blond Rafałek chyba rekord bił z tym spaniem
Marma spóznione sto lat

My już pogodzeni:tak: ale M pojechał dziś do pracy, Lenka śpi, Karolina ogląda bajki, dom wysprzątany,pranie się pierze, no to mam trochę czasu na bb:tak:
Pogoda u nas znów piękna , słońce i cieplutko:tak:
A ja dziś zaczęłam dietę kopenhaską i prosze o kciuki żebym wytrzymała bo ostatnio robilimy razem z M a teraz sama:tak:

Patrycja Kociolek!!!!wyslij mi troche...ja to jadlam 2 razy w zyciu i pyszne to jest...
Ula powodzenia z dieta
Ja czekam na W ale nie wiem czy zobaczymy sie w ten weekend czy w nastepny dopiero:-(
poza tym napisalam CV i bede dzisiaj wysylac...ehhh

ASIU a co to za praca?przez neta wysylasz cv?
Ja w poniedzialek ide z cv do auchana ale z koperta zaadresowana bezsposrednio do odpowiedniej osoby :tak:
MADZIU zdrowka I jestem w szoku ze masz 31 ja bym ci dala 25 :tak:
ULU ciesze sie ze juz z M pogodzeni

Kolezanka byla Ciuchow nie przyniosla Ma przyniesc nastepnym razem Oliwka pobawilam sie z 14 miesieczna kolezanka Zrobily sajgon z mieszkania Teraz Oli spi Ja sie mialam polozyc ale jakos szkoda mi czasu hehehe
Po 15 lece do pracy:baffled:

reklama
Do góry