Sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!pozbyłam się moich facetów. Młody non stop ryczy więc zadzwoniłam do M że labo przyjedzie i się nim zajmie albo ja wychodzę i zostawiam małego samego sobie. No to przyjechał i zabrał go ze sobą do skarbówki. Przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy bez problemowo a ja nadrobię zaległości w spaniu. A wieczorkiem to pewnie trzeba będzie jakąś kolacje zrobić albo coś na te moje nieszczęsne urodziny. Matko jaka ja już stara jestem A dopiero co się studia zaczynało. A te imprezy w akademikach....
OJJJJ a skad ci sie to wzieło. Nudzisz sie nie amsz co robić tylko chorowaćMarma sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!
Malena ty tez masz 28lat????????/ Ja myslalam ze starsza jestes
Dzien doberek, ja chora, z nosa leci, gardlo boli, w kosciach lamie, leb rozwala nic tylko zyc nieumierac....
Nie bede wam tu smecic bo dzisiaj tylko narzekam. Milego dnia zycze wam dziewczynki
Wy stare a Ja co amm powiedzić Ale mój wewnętrzny zegar zatrzymał się na 19 urodzinach
U nas dziś trochę zabieganie i powoli czuje zmęczenie ale nie wiem czy przez tą aktywność czy przez % i kolacyjke Dziś (dokładnie wczoraj) z M stukneły nam drewniane gody a za tydzień mamy imprezkę Idę się umyjac i do łózeczka. Buziaki panienki