Ojjj Magdziunia oby do czerwca w twoim przypadku A powiedz test robiłaś wczesniej czy nie?Witam i ja - zalatana a na dodatek wczoraj dostałam niestety @ po 48 dniach od poprzedniego.
I nie wiem czy coś było czy nadal burza hormonów.
Zawirowania w pracy, zabiedanie i brak czasu ... to ostatnio mnie dopada :---(
A dziś mam wolne i całe szczęście, bo sobie odpocznę ... pójdę na spacer, zrobię zakupy i oderwę się od ciężki myśli.
Zdróweczka dla wszystkich chorowitków życzę.
A teraz uciekam do Sebcia.
Miłego dnia życzę
o jak szybko doszło do pojednania. A Kamilek widać wychowany i wie że rodzicom się nie przeszkadzawitam i ja dobrze i z M dobrze, młody ani razu w nocy się nie przebudził :-) i długo pospał
Magda ty stara to ja też, ja byłam ostatni raz na szóstym
Marma o ile dobrze kojarze to chyba nie pierwszy raz twój mały tak gorączkuje albo juz pomyliłam coś Moze zrób mu badania moczu i posiew;-) Współczuje normalnieHej mamuśki
U nas nocka koszmarna. Kacper cały czas gorączkował i nosiliśmy go na rękach. Ja spałam aż 2 godziny....
Oj też mam niezłe wspomnienia z Alibi. Nawet nie wiem czy jeszcze istnieje ale pewnie tak no bo to w końcu kultowa knajpa
Morda babencje pogoda pikna wiec i jest humorek a do tego M dziś wraca wiec
Mały mi ząbkuje ale.... (nie będe pisac aby nie zapeszyć) Jedynie w nocy troche pojeczy i chce sie przytulac A ze ja lubie takie przytulanki wiec mi to nie przeszkadza choć marzy mi sie przespanie całej nocy bez pobudki
A ja własnie dzwoniłam znów do Baby desing i jutro bedzie kurier po ta zepsuta część Pewnie dadza nowe