reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam i ja - zalatana a na dodatek wczoraj dostałam niestety @ po 48 dniach od poprzedniego.
I nie wiem czy coś było :confused: czy nadal burza hormonów.

Zawirowania w pracy, zabiedanie i brak czasu ... to ostatnio mnie dopada :-:)-:)-(
A dziś mam wolne i całe szczęście, bo sobie odpocznę ... pójdę na spacer, zrobię zakupy i oderwę się od ciężki myśli.

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków życzę.

A teraz uciekam do Sebcia.

Miłego dnia życzę
Ojjj Magdziunia oby do czerwca w twoim przypadku:-p:-p:-p A powiedz test robiłaś wczesniej czy nie?
witam i ja dobrze i z M dobrze, młody ani razu w nocy się nie przebudził :-) i długo pospał
Magda ty stara to ja też, ja byłam ostatni raz na szóstym
o jak szybko doszło do pojednania. A Kamilek widać wychowany i wie że rodzicom się nie przeszkadza:-D:-D
Hej mamuśki

U nas nocka koszmarna. Kacper cały czas gorączkował i nosiliśmy go na rękach. Ja spałam aż 2 godziny....

Oj też mam niezłe wspomnienia z Alibi.:-D Nawet nie wiem czy jeszcze istnieje ale pewnie tak no bo to w końcu kultowa knajpa :-D
Marma o ile dobrze kojarze to chyba nie pierwszy raz twój mały tak gorączkuje albo juz pomyliłam coś:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Moze zrób mu badania moczu i posiew;-) Współczuje normalnie

Morda babencje pogoda pikna wiec i jest humorek a do tego M dziś wraca wiec:cool2::cool2::rofl2:
Mały mi ząbkuje ale.... (nie będe pisac aby nie zapeszyć:-D) Jedynie w nocy troche pojeczy i chce sie przytulac:rofl2: A ze ja lubie takie przytulanki wiec mi to nie przeszkadza choć marzy mi sie przespanie całej nocy bez pobudki:laugh2:
A ja własnie dzwoniłam znów do Baby desing i jutro bedzie kurier po ta zepsuta część:-p:-p Pewnie dadza nowe:-D:-D

reklama
Dziewczyny wiem post pod postem ale celowo.
Myśle o stworzeniu watku IMPREZY ROCZKOWE!!!!
Jakby nie patrzeć jest to ważne wydarzenie w życiu naszych maluszków:tak::tak::tak:
Mozemy tam opisywać co planujemy na ten wielki dzień a potem zdać tam relacje jak już bedzie po:tak::tak:. Fakt mozemy i tutaj pisać ale jednak boję się że tutaj tego typu informacje mogą sie zagubic:-D:-D:-D
No nie wiem to tylko moja propozycja a moze macie inne pomysły;-)

Dzien doberek:-)
Ja sie tylko witam, nic ciekawego u mnie, stara bida wiec nie bedzie pisac zeby pisac;-) Maly jak maly, lazi zamna wyciaga lapki i smeci:sorry:

Czarna pomysl z watkiem "roczkowym" fajny pomysl:happy:

PATI fajnie ze juz pojednani :-)
MARMA jejku wspolczuje I MALY SIE TEZ TAK MECZY BIEDACZEK :-(
CZARNA ja jestem jak najbardziej ZA TYM WATKIEM :-)

Bylam godzinke na kawie u sasiadki :-)
Teraz Oliwka spi A ja mialam sprzatac ale mi sie nei chce

Dobra mały wstał i zdarzył juz przyrabac uchem o otwarta szuflade :-:)-((wyciagałam mu ciuchy) A teraz drugie śniadanko i fruuu do piaskownicy:-D:-D:-D

No w czerwcu też gorączkował ale był chory i temperatura nie była taka wysoka tylko okolice 38 a teraz to jakaś masakra. Dostaje antybiotyk więc taki test nie będzie wiarygodny ale zrobię po kuracji tak profilaktycznie.

A wątek to fajny pomysł.

Czarna fajny pomysł z tym wątkiem.

Ja dzisiaj troszke lepiej sie czuje, chociaz katar dalej mam, za to mały obudził sie dzisiaj w nocy z zawalonym nosem i zaropiałymi oczkami od katarku :-( Chociaz teraz jest ok. Chcialam sie przejsc do lekarza, bo jutro wyjezdzamy, no ale teraz nie ma ani katarku ani nic. Czasem kichnie sobie, wiec bede obserwowac i jak cos jutro rano podejde szybko. Teraz własnie oproznia szafe ze swoimi ubraniami...

k.... ja to mam jakiegoś pecha. Przed chwilą przyszła moja popi.... sąsiadka z dołu że ją zalaliśmy. K.... niech ten tydzień się już skończy bo normalnie mam dość wszystkiego.

reklama
Czarna - dobry pomysł z tymi imprezkami rocznymi!! My co prawda ostatni z tego forum będziemy mieć imprezkę, ale już o nieji myślę i po cichu planuję :-) Ten gość od lawety też chyba myślał, że coś brałam...no cóż...

Dziewczyny - zdrówka dla Maluszków!! tyle dzeiciaczków choruje teraz.... dużo zdrówka !!

Do góry