dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dorota nie obraz sie, bo to nie jest atak na ciebie ale ty chcesz ja teraz juz poslac do zlobka??? tzn w tym tygodniu?? Jesli tak to dla mnie (dla mnie) jest to mega nieodpowiedzialne, juz nie chodzi o to ze oli bierze antybiotyki, ale o to ze ona moze zarazac inne dzieci, sama bys nie chciala zeby jakis inny rodzic przyprowadzal tam dziecko kiedy jest chore...Jeszcze jak wzielas na nia opieke, no i trzeba sie liczyc z tym ze dziecko wchodzac w grupe dzieci zaczyna chorowac A to ze zaplacilas, no coz ja jakbym miala na to patrzec tylko to wogole bym zochy do przedszkola nie zapisywala, bow okresie grypowym wiecej jej nie bylo niz byla a placic trza bylo. Nawet jak ma zwykly katar jej nie puszczam.
Moj robak juz spi, dzisiaj z nim normalnie nie moge, ale widac juz 2-ke na dole, i pewnie ona jest przyczyna placzu, marudzenia itd
Zocha we wtorek idzie na urodziny do nowej kolezanki i jest tak podekcytowana ze od razu leciala by kupic prezent Problem w tym ze za bardzo nie mam pomyslu co kupic...
Mykam dobrej nocki:-)
MAGDA nie chodzilo mi ze Ogolnie ja posle dalej do zlobka oCZYWISCIE od przyszlego tygodnia jak wyzdrowieje Choc ona juz tak krzyczy tym swoim slicznym gardlem ZE CHYBA JEJ NIC NIE BOLI
U mnie nic sie nie dzialo BYlam tylko bez Oliwki w sklepie i porobilam zakupow dla niej Mialam 100 zl na karcie SKARBONKA z auchana i tym zaplacilamWiec zakupy mialam GRATIS HEHEH
Kupilam tylko kilka sloikow, 2 kaszki ,chusteczki ,Nowa buteleczke 1 mleko,cos dla niej do picia i poszlo 85 zl A NIE WIEM NA CO BO I TAK NIC ZBYTNIO NIE MA No ale fajnie ze nie musialam z wlasnej kieszeni za to placic
Oliwka usnela kilka minut temu Ja sie tez zaraz pomalu bede zabierala do spania