reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorota nie obraz sie, bo to nie jest atak na ciebie ale ty chcesz ja teraz juz poslac do zlobka??? tzn w tym tygodniu?? Jesli tak to dla mnie (dla mnie) jest to mega nieodpowiedzialne, juz nie chodzi o to ze oli bierze antybiotyki, ale o to ze ona moze zarazac inne dzieci, sama bys nie chciala zeby jakis inny rodzic przyprowadzal tam dziecko kiedy jest chore...Jeszcze jak wzielas na nia opieke, no i trzeba sie liczyc z tym ze dziecko wchodzac w grupe dzieci zaczyna chorowac:tak: A to ze zaplacilas, no coz ja jakbym miala na to patrzec tylko to wogole bym zochy do przedszkola nie zapisywala, bow okresie grypowym wiecej jej nie bylo niz byla a placic trza bylo. Nawet jak ma zwykly katar jej nie puszczam.

Moj robak juz spi, dzisiaj z nim normalnie nie moge, ale widac juz 2-ke na dole, i pewnie ona jest przyczyna placzu, marudzenia itd
Zocha we wtorek idzie na urodziny do nowej kolezanki i jest tak podekcytowana ze od razu leciala by kupic prezent:laugh2: Problem w tym ze za bardzo nie mam pomyslu co kupic...
Mykam dobrej nocki:tak::-)

MAGDA nie chodzilo mi ze Ogolnie ja posle dalej do zlobka oCZYWISCIE od przyszlego tygodnia jak wyzdrowieje :tak:Choc ona juz tak krzyczy tym swoim slicznym gardlem ZE CHYBA JEJ NIC NIE BOLI :-p:-p:cool2::cool2:

U mnie nic sie nie dzialo BYlam tylko bez Oliwki w sklepie i porobilam zakupow dla niej Mialam 100 zl na karcie SKARBONKA z auchana i tym zaplacilam:tak:Wiec zakupy mialam GRATIS HEHEH
Kupilam tylko kilka sloikow, 2 kaszki ,chusteczki ,Nowa buteleczke 1 mleko,cos dla niej do picia i poszlo 85 zl A NIE WIEM NA CO BO I TAK NIC ZBYTNIO NIE MA :no:No ale fajnie ze nie musialam z wlasnej kieszeni za to placic :tak:
Oliwka usnela kilka minut temu Ja sie tez zaraz pomalu bede zabierala do spania :tak:

reklama
witam ja pokłócona z M i drinkuje, w końcu moge, poszła bym na imprezke jakąś ale u nas brak, dziewczyny z Wrocka istnieje jeszcze Alibi na grunwaldzie??

hehehe patrycja szalejesz, ale musialo byc ostro skoro drinkujesz i dopytujesz sie o Alibi, w ktorym bywalam jak jezdzilam do mojej kuzynki do wroclawia bo studiowala tam rolnictwo:tak:

Dorota spoko loko, ja zrozumialam ze teraz chcesz ja poslac.
A z zakupami to tak zawsze jest pusty koszyk a w kasie:szok::szok::szok::szok:

Ja to wiesz dziwnie sie tam czulam, bo nie bylam "u siebie";-) ale po trzech drinkach bawilam sie juz dobrze:laugh2::laugh2: Ostatni raz tam bylam ło matko polko 6 lat temu!!!!!!!!!!!!!!!!mialam 22 lata jak tak pomysle to jaka ja stara jestem:eek::eek::eek::eek:

W ogóle to wczoraj w Krakowie samochód mi się zepsuł..całe szczęście że koło kolegi, który pomógł mi się zorganizować, a drugi kolega był w Krakowie i wracał do Oświęcimia to zabrałam się z nim, a za nami samochód na lawecie..do tego to ciągłe kichanie i taki atak śmiechum, że nie mogłam się dogadać z gościem od Assistance, bo tak się śmiałam.

kichanie śmiech jabym pomyślała ze coś brałas:-D:-D:-D
Widzę że dzieciaczki pochorowały się. Zdrówka życzę!

U nas M chory, mnie gardło boli.
Byliśmy u lekarza z Bartkiem i dostał Bactrim i witaminki,wapno. Już chyba się poprawia ale ten katarek mu leci, biedaczek:no:
No i ząbki , jeden już wylazł (6 już)a z następnymi się męczymy:no:.
ojjj biedaczek u nas tez zabkowanie w toku:confused2:
witam ja pokłócona z M i drinkuje, w końcu moge, poszła bym na imprezke jakąś ale u nas brak, dziewczyny z Wrocka istnieje jeszcze Alibi na grunwaldzie??
ulalalalala to sie dzieje. Zapraszam do siebie i zrobimy wypad na Barke:-p:cool2:

A ja właśnie po gosciach:rofl2: których miałam od 16:tak: i właśnie oglądam zenującą GRE NASZYCH POLAKÓW!!!!!!!! normalnie porażka na całej lini:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

PATI i jak tam dzis z M ?
CZARNA no to dlugo goscie u Ciebie zabawili :-)

U nas nocka jak na Oliwke rewelacja Zasnela po 20 I obudzila sie oi 1 A pozniej po 5 I kolo 8 wstawalysmy Takze jestem wyspana Bojak na Oliwke to pRAWIE CALA NOC PRZESPANA :-)
CHYBA zdrowieje mi to moje dziecko JUUUPIII :-)

dZIS W PLANACH ZALATWIC COS NA DWORZE a TAK TO W DOMU POSPRZATAC pOPRASOWAC ITP

MILEGO DNIA

Witam i ja - zalatana a na dodatek wczoraj dostałam niestety @ po 48 dniach od poprzedniego.
I nie wiem czy coś było :confused: czy nadal burza hormonów.

Zawirowania w pracy, zabiedanie i brak czasu ... to ostatnio mnie dopada :-:)-:)-(
A dziś mam wolne i całe szczęście, bo sobie odpocznę ... pójdę na spacer, zrobię zakupy i oderwę się od ciężki myśli.

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków życzę.

A teraz uciekam do Sebcia.

Miłego dnia życzę

witam i ja dobrze i z M dobrze, młody ani razu w nocy się nie przebudził :-) i długo pospał
Magda ty stara to ja też, ja byłam ostatni raz na szóstym

reklama
Hej mamuśki

U nas nocka koszmarna. Kacper cały czas gorączkował i nosiliśmy go na rękach. Ja spałam aż 2 godziny....

Oj też mam niezłe wspomnienia z Alibi.:-D Nawet nie wiem czy jeszcze istnieje ale pewnie tak no bo to w końcu kultowa knajpa :-D

Do góry