reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

MAGDA ja pisze jak jest Dla mnie to tez dziwne ale mowie wam jak ten facet sie tlumaczyl Najpierw jak z nim gadalm kilka dni temu to mowil ze wie ze sie tak karmi Itp Dzis ta babka zaprzeczala ze nie wie co jest grane bo zawsze kazde dziecko mialo swoje jedzenie I no mowie wam co on gadal ze babka dostala NAGANE i ze juz teraz bedzie wsio ok

A z tym zarazaniem to ja sie was pytam bo sama nie wiem jak to jest

Jejku dlaczego jak ja sie czegos chwyce w tym wypadku tego zlobka to to zazwyczaj musi byc jakis niewypal :wściekła/y::no:

Oliwka zasnela kilka minut temu A u mnie beznadzieja ale o tym to nie bede pisala:-(

reklama
Dorotka racja coś kręcą, zdrówka dla Oli i poprawy humorku
Ania ale wypad

u mnie spoko, wszystko co zaplanowane porobione, papiery na wychowawczy złożone. skończyła się w końcu papierologia z górą ciągneła się od maja. Góra idzie w dobrym tępie- przyjechala teściowa i wzieła młodego i zaliczył drzemke w wózku, a my działaliśmy na górze.

Cześć mamuśki. Ja po nieprzespanej nocce. Kacperek obudził się o 23 z 40 stopniową gorączką. Telefon do mamy przyjeżdża antybiotyk no i jak na razie udało się zbić do 39.......... Boje się co to może być i oby nic poważnego.

Wyjazd udany. Wczoraj miałam tyle roboty i latania że nawet nie udało mi się nic napisać. A teraz normalnie mam taki mętlik w głowie że nawet nie wiem co napisać. Najchętniej to bym poszła spać ale nie mogę zasnąć :crazy:

Witam nocka lepsza o polowe niz ostatnie 2 nocki Oliwka zasnelao 20,30 Wstawalam do niej o 22 ,po 24 Kolo 3 I od przed 6 sie bawimy :eek::cool:
Goraczki juz chyba nie ma Zaraz jej zmierze Teraz sie bawi i czuje ze kupsko nawalila :sorry:
Dzis w planach Tylko spacer jak oliwka goraczki nie bedzie miala Bo u mnie sloneczko :tak:
MARMA jejku tyle stopni Ja to bym juz chyba od zmyslow odchodzila :-(ZDROWKA I PISZ NAM TU JAK POTWORNIASTY

Temperatura spadła do 38 jest troszkę pokładający i marudny ale bawi się swoim samochodzikiem więc nie jest źle. Mam nadzieję że będzie coraz lepiej.

MARMA ja tez mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej :-)
Skad ta temperatura u niego taka wysoko WWWWWRRRRRRR

Ja padam Oliwak dzielnie sie bawi i rozbraja :-) A mnie sie tak spac chce Juz ja kladlam chyba z 5 razy ale ona nie chce spac :-(

Witam! U nas nocki lepsze. A ząbków jak nie było to wszystkie zaczęły potem wychodzic naraz i są już trzy. Od kilku dni są u mnie moi rodzice, zajmują sie Maciejem a robię porządki, mycie okien itp stąd mój brak czasu na bb ale w wolnej chwili może troszkę was poczytam.
Dziś z K mamy wyjście wieczorne z okazji 2 rocznicy ślubu. Ciekawe co za niespodziankę mój K mi przygotuje :-) hehehe jak bedzie pamietał oczywiście :-)
Lecę dalej sprzątac. Pozdrawiam.

Czesc Dziewczyny!
Podczytywałam, ale pisać nie miałam coś weny.

Ania zazdroszę takich wyjazdów.
Ja to chyba dopiero w przyszłym wcieleniu, bo M. weekendów wolnych nigdy nie ma :-(

GDZIE JEST NASZA MALENKA ???????????

jestem Dorotka!
Zdrówka dla Oli.
A z tym żłobkiem to dziwne historie.
Ja bym awanturę zrobiła :wściekła/y:

Witajcie dziewczyny!:cool2:
Przepraszam, że tak się wtrącam na główny wątek, ale może mam dla któreś z Was ciekawą ofertę...?
Dywanik dziecięcy 1m x 2m (735965425) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!

Nie wiem jak Was, ale wkurzają mnie takie posty :wściekła/y:

Cześć mamuśki. Ja po nieprzespanej nocce. Kacperek obudził się o 23 z 40 stopniową gorączką. Telefon do mamy przyjeżdża antybiotyk no i jak na razie udało się zbić do 39.......... Boje się co to może być i oby nic poważnego.

Ja mały? Zdrówka życzę...

Nie mogę coś skończyć tej pracy mgr.
Niby takie ostatnie szlify, a jakoś nie idzie.
Fatalnie się czuję (mdłości okropne + senność)
A do tego Izka ostatnio ma takie nocne jazdy, jakich jeszcze nie było.
Dzisiaj całą noc wyła z przerwami na rzucanie się po łóżku.
Nosek zatkany i nie daje go dotknąć, więc nie da rady oczyścić.
Mleka nie chce, zęby chyba nie. Sama nie wiem.
Trochę chyba brzuszek, ale też nie wiem po czym.
Jak to dłużej potrwa, to idę skonsultować dietę do pediatry.

Wczoraj miała rehabilitację i też się darła jak opętana.
Ktoś mi dziecko podmienił :no:

Byłam wczoraj na uSG.
Serducho Ktośka wali jak szalone. Dzidź ma aż 5mm!
Mam nawet zdjęcie, ale nie wiadomo kto i co :-)

Miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek:-) Zimno u mnie choc sloneczko swieci...brrr:eek:
Mlody szaleje, jedno podejscie polozenia go spac juz bylo, bestia trze oczy ale spac nie bedzie:sorry:

Marma duzo zdrowka dla malego, oby szybko mu przeszlo, choc teraz pewnie ciut spokojniejszy jest;-)
Dorota, masz jak masz, i tak nie zle, moja kolezanka ma 2 miesiace starszego syna od naszych dzieci, to do teraz nic poza opieka nad nim zrobic nie moze, dziecko non stop placze, wisi naniej, a w nocy spi z cyckiem w buzi inaczej ma po nocce:eek::eek: O uspieniu juz nie mowie, bo wyglada jakby mu chciala mozg wytrzepac, ale inaczej nie zasnie....

Dzisiaj mykam na zebranie w przedszkolu na 16, mam nadzieje ze mlody bedzie wtedy spal w wozku,bo jacek dzis wraca pozno i chcac nie chcac biore go z soba.
Dzisiaj pierwszyraz tak bardzo plakal, jak jacek i zosia wychodzili z domu...Siedzial pod drzwiami i normalnie wyl...tak mi go strasznie zal bylo:hmm: To w zasadzie mamusi chlopczyk,bo jak spac to mama, bawic sie tez mama, ale jak widzi tate to lapy wyciaga i banan na twarzy od razu sie pojawia:tak:
uceiakm na jakies sniadanko, narazie mamusie:-)

Do góry