reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam z rana - ja tak na szybciora brzydko mówiąc.
Wiolu - wszystkiego najlepszego z okazji 6 rocznicy ślubu. I niech każdy następny rok będzie jeszcze lepszy i obfitszy w pomyślność.

Ja dziś ciut lepiej się czuję choć nadal mam wrażenie jakby mój przełyk był poorany :eek:
Żołądek też jeszcze nie doszedł do formy.
Ech ... a tu dziś do 16.00 w pracy ... no cóż ... miałam tylko nadzieję, że słoneczko będzie a tu pochmurno.

No nic zmykam się ubierać i śmigam do pracy.
Miłego dnia.

reklama
Witam i ja
U nas noc MASAKRA juz nawet nie bylam w stanie policzyc ile razy wstawalam do Oliwki
Powiem tylko tyle ze jak wstawalam to nie wiedzialam jak sie nazywam Autentycznie juz krecilo mi sie w glowie i nie wiedzialam co mam robic Gdzie isc nawet zastanawialam sie gdzie jest kuchnia Normalnie gorzej jakbym byla mega wypita :eek:Wczoraj goraczka 38,2 ale dzis 36,8 niedawno jej mierzylam Ale zaniedlugo idziemy do naszej pani doktor Bo nie wiem czy do zlobka moge ja poslac Na szczescie karatu niet i kaszlu tez :tak:
Jak ona pojdzie do zlobka to ja sie po 12 klade do nie wytrzymam dzis w pracy taka padnieta jestem:eek:

ASIU ZDROWKA dla Rafalka i POWODZENIA
MADZIU i co z nasza propozycja testu ? ???:tak:
WIOLU wszystkiego najlepszego i wspolczucia z powodu babci:-(

Wiola , Magda spoznione ale szczere zyczonka dla was, z okazji rocznicy slubu. Milosci, milosci i milosci:tak:

Dzien doberek:-) Zocha juz w przedszkolu, mlody robi demolke napodlodze, a ja nie wiem za co mam sie chwycic zeby doprowadzic mieszknie do stanu uzywalnosci:eek:

Kasia czy ty jestes psychologiem?? jesli tak to mialabym dociebie pytanko;-)

Milego dnia dziewczynki:tak:

Gratulacje dla Madzi i Wioli z okazji rocznicy ślubu - oddzielne znaczy się :-)
Dorota 37,4 to nie gorączka. Daj Oliwce powalczyć. Lepiej podać coś jak 38 przekroczy. I może się czepiam, ale to nie wynika z Twojej wypowiedzi, ale czopek można można podać dopiero po co najmniej 4 godzinach. Mam nadzieję, że dziś córcia czuje się lepiej i że to zębole, a nie wirus - tfu tfu.
Asiu połamania!!! Zdrówka dla Rafałka!!!
Magdasf zgadza się jestem psychologiem. Możesz pytać, jak będę wiedziała to postaram się pomóc.

Martynka w przedszkolu. Dziś krócej, bo na 13:40 jedziemy do szpitala zakaźnego na testy na tą przeklętą boreliozę.
Bartek wciągnął mannę i zasnął sam w łóżeczku - obyło się bez butli.
A ja muszę coś wymyślić co zrobić z czasem, to dla mnie coś nowego od ponad roku :rofl2:

Witam poniedzialkowo:rofl2
Magdziunia no właśnie co z nasza propozycja:-p:cool2:

Dorotka a moze to gardło a moze i zabki:sorry:

Magdasf hmmm najlepszy sposób do rzucić granat a potem spychaczem wsio sprzatnąc:-p

Kasia zgadzam się co do twojej wypowiedzi odnośnie gorączki ale mi lekarz też mówił ze jezeli syrop nie zadziała to moge czopek podać, ale ja to robiłam jak Laura była mniejsza, od tej pory tylko czopy daje:)))

Normalnie dopadła mnie chandra jesienna, aż mi się nawet nie chce z domu wychodzić:-:)-:)-( i pierd.... chyba nie wyjde:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Spóznione zyczenia rocznicowe dla Madzi i Wiolki
Ppatqa gratulacje dla synusia!
Dorota zdrówka dla Oliwki
Czarna a może by tak solarium trochę pomogło??
Kasia powodzenia na badaniach

Witam po weekendzie:-) u nas dziś słoneczko świeci i nawet ciepło...
Wczoraj byliśmy na chrzcinach u znajomych co mają trzecią córę i tak dzień zlecial:tak:
a dziś od rana jakiegoś powera dostałam, najpierw długi spacer z Karoliną do szkoły a spowrotem dalszą drogą do domu, potem sprzątanie i dwa prania noi obiadek już gotowy więc mam dla Was chwilę póki mały łobuziaczek śpi:tak: dziś niechcący jej przypięłam skórkę na nóżce do zamka od piżamki przy rozpinaniu:-(mało co się razem z nią nie poplakałam tak mi jej żal było:-(
No to miłego popołudnia bo właśnie się obudziła...........

Magda i Wiola - najlepsze życzenia z oakzji rocznicy!!
Asia - powodzenia!!!! No i zdrówka dla Rafałka!! Faktycznie ciekawe czemu przy czerwobnym gardle od razu antybiotyk ... no ale lekarz w sumie wie co robi, więc może faktycznie trzeba...

My weekend mieliśmy mega zakręcony.... Szymek po raz pierwszy spał w góracvh w namiocie :-)
W sobote M poszedł na kawalerski już na 17, ja w tym czasie spakowałam M, siebie i Małego, o 21:30 pojechałam po M (wyszłam na wredną jędzę, która wyciąga chłopa z imprezy) i pojechaliśmy w Gorce, gdyż kolega co roku organizuje imprezę wysoko, wysoko na polanie, koło stodołuy, ale na szczęście da się dojechać autem, połączoną z pokazami zdjęć z wakacji. Rozbiliśmy namiot, przenieśliśmy Szymka do namiotu, dostał butle z mlekiem i ciepły śpiwórk, włączylismy niańkę i poszliśmy na polanę na imprezkę. Bawililiśmy się do 4-ej, zdjęcia super, impreza ekstra, potem spanko do 6:30, gdyż wtedy Szymek wstał :-) Ogólnie podobało mu się w namiocie i w ogóle był przeszczęśliwy podczas tego wyjazdu! Całą niedzielę spędził na powietrzu z pośniadaniową drzemką w namiocie, a tak to bawił się na kocu z rok starszą koleżanką, szalał w sianie, a potem poszliśmy na jakieś 3h w góry z Szymkiem w nosidle, znajomymi i ich córeczką, też w nosidle. Dawno nie widziałam Szymka tak szczęśliwego, cały dzień śmiał się, puiszczał i gadał po swojemu..aż się wszyscy śmiali, bo Szymek nie przestawał gadać i śpiewać. Widać lubi zwariowany tryb życia rodziców :-) Jedyny minus to zimno... jeszcze chyba nigdy na wrześniowej imprezie nie było tam tak zimno... ale na szczęście Szymek nawet katarku nie dostał.
A teraz znowu praca ...

KASIU POWODZENIA NA BADANIACH a co do czopkow to wczoraj jak Oliwka miala 37,4 to dalam syrop a jak po nim skoczyla do 38,3 wtedy poszedl czopek Pozniej zas bylo 38,2 i wtedy drugi czopek Na szczescie ostatni czopek byl wczoraj bo teraz ma 37,3 i tak jak lekarka kazala daje jej nurofen w syropie :tak:Moze zle sie wczesniej wyrazilam Ale ja czopek podaje tak jak mowisz po 38 no chyba ze nic innego bym w domu na goraczke nie miala oprocz czopkow Ale na szczescie mam :tak:
ULKA kazdemu moglo sie przydazyc Nie dziwie sie ze bylo Ci Jej zal :-(

GDZIE JEST NASZA MALENKA ???????????

No i Oliwka ma ANGINE czyli garlo masakrycznie chore No i wiedzialam ze wspolne karmienie dzieci jedna lyzeczka tak sie skonczy :wściekła/y:A karmiona byla tak tylko kilka lyzeczek ale najwidoczniej wystarczylo Choc 100 %pewnosci nie mam ze to z tego No ale jakies podejzenie jest I juz bylam dzis dalej w zlobku rozmawiac Teraz z kierowniczka i pozniej kierownik do mnie dzwonil Ze juz niby wsio zalatwione Babka dostala opierdziel I tamta kierowniczka tlumaczyla sie ze kiedys dzieci mialy swoja miseczke i lyzeczke itp Jej tydzien nie bylo ( to akurat prawda ) i ona nie wie co sie tu dzialo ale e konsekwencje tego beda Pozniej ten kierownik do mnie dzwonil

Moiwli oni Abym moze w srode przyszla z oliwka aby ona sie pobawila Angina sie chyba inne dzieci nie zaraza jak ona nie kaszle ani nie smarka???????
A kase zaplacilam wiec pobawic sie i na ten obiad moglaby tam isc na chwile
JAK MYSLICIE????????

JA sie wysralam i wzielam do piatku an Oliwke zwolnienie A co tez mi sie cos od zycia nalezy A serio ja tez taka zmeczona bo ostatnie 2 noce to pobutka doslownie co 5 min Pisalam wam rano:cool:

Dorota sorki ale jak to sie dzieci nie zaraza angina?? Jak co jak dzieci beda sie tylko razem bawic?? To zapytaj sie czy kazda zabawke ktoraoli wezmie od razu wyparza?? Dla mnie szczyt nieodpowiedzialnosci, jakies to wszystko dziwne, bo niby dlaczego kierownik mial pretensje do pani ktora karmila lyzeczka, jak o tym wiedzial?? Dziwne to wszystko....

reklama
Do góry