reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

asiu oj tule mocno,
Kasia jak zwierzątka to zapraszam do nas:-)
czarna wczoraj miałam brak weny bo jakoś żle sie czułam bo mało porobiłam w chacie

A wczoraj się nabzdryngoliłam 2 kieliszkami wina, pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna. U nas dzisaj cd góry i zaoszczędzilismy 600 na wacie mineralniej bo była promacja:-), hurra
Bym zapomniała mlody przeszedł dziś kawałek sam od szfki do mnie, ale tylko jeden raz, ale byłam zdziwiona.

Ostatnia edycja:
reklama
asiu oj tule mocno,
Kasia jak zwierzątka to zapraszam do nas:-)
czarna wczoraj miałam brak weny bo jakoś żle sie czułam bo mało porobiłam w chacie

A wczoraj się nabzdryngoliłam 2 kieliszkami wina, pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna. U nas dzisaj cd góry i zaoszczędzilismy 600 na wacie mineralniej bo była promacja:-), hurra
Bym zapomniała mlody przeszedł dziś kawałek sam od szfki do mnie, ale tylko jeden raz, ale byłam zdziwiona.
no widziesz teraz się dopiero zacznie!!! Mój to juz człapie z pokoju do pokoju choc nieumie zakrecac:-D:-D:-D:-D a jak nie daje rady to idu na czterech:-D:-D:-D
Daje mu Calpol czyli wlasciwie Paracetamol.teraz ma 37.6.
ja jutro o 12 jade z mama do niej zostawiam malego i jade do Warszawy.4 dni nie bede widziala malego:shocked2::eek:troche duzo nawet jak dla mnie.tym bardzioej ze chory.ta moja nianka w domu bedzie musiala siedziec i tyle.tylko ona nigdy sie dziecmi nie zajmowala.moja znajoma na szczescie.no i wiesiu w domu bedzie jakby co.kuzwa i tak to wszystko jakos nie tak jak powinno byc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzieki za mile slowa
ojjj biedaczek. A moze jutro skocz z nim gdzies do pediatry aby miec czyste sumienie przed wyjazdem:tak:
Witam się i ja!!!
Asiu to rzeczywiuście istna lawina. Nie ma co :no: Dobrze, że nianie udało się załatwić.
Czarna chyba rzeczywiście te czopki szczypią, bo Martyna też płacze. Tylko na nią czopki nie działają za bardzo i daję w syropie, ale też zawsze od nurofenu zaczynam.

Bartuś u babci. Martynka strasznie płakała jak go zabierali. Kochana siostrzyczka.
My dziś skoczyliśmy do galerii kupić córce płaszczyk przeciwdeszczowy. Przy okazji zrobiłam znowu porządki w szafkach i letnie ciuchy pochowałam. Zostawiłam niezbędne minimum. Muszę jeszcze z garażu przytargać buty i co niepotrzebne oddam do mopsu. Moja skrzynka na allegro już obmierzona więc dziś wieczorem mam mocne postanowienie spędzić przed kompem.
Jutro czekamy na synka, a jak będzie pogoda, to przed południem wyskoczymy z sąsiadami do gospodarstwa agro pod Toruniem co by dzieci na prawdziwe zwierzątka się napatrzyły :-)
na szczescie moja Laura przyjmuje te czopy bez problemu. Syropami jedno i drugie zwraca:eek:
I widze ze tez sie za ciuchy wziełaś:-p ja juz Laurze zrobiłam segregacje jeszcze tylko Sami został;-)
Czarna wpadnij naskaypa...a co do uzebienia Samusia...mamy prawie lustrzane odbicie;-)

miałam gości nie mogłam:rofl2:
Gratki za zębolka u nas idzie kolejny:cool2:

Ah miałam wam cos napisac moja kumpela ma termin na 12 wrzesnia i ostatnio była na USG i według ich pomiarów mała wazy 4700!!!!!!!!! Normalnie szok w trampkach

Ostatnia edycja:
Hello niedzielne - u nas wielkie święto dziś obchodzimy z mężem 6 rocznicę ślubu.
Jak to zleciało.

Oj wczorajszy dzień i noc z piątku na sobotę miałam koszmarną - nie mogłam zasnąć, żołądek bolał i po północy rozmawiałam ponad 3 godziny z porcelanowym uchem :no::wściekła/y:
Rano wyglądałam dosłownie tak :eek:
Ech .... a na dodatek u Sebcia po południu podskoczyła temperaturka do prawie 38st C - ale dziś spadła i dobrze.
Ja ciut lepiej się czuję, chociaż nadal wrażenie, że w żołądku mam motyle :-(

Chciałam dziś z mężem świętować na koncercie Pectusa i Piersi, bo są u nas z okazji festynu Żegnaj Lato na Rok ale nie wiem czy pójdziemy :-(

Dobra zmykam zjeść jakieś lekkie śniadanko i wyszykować się do kościoła.

Miłej neidzieli.

Hello niedzielne - u nas wielkie święto dziś obchodzimy z mężem 6 rocznicę ślubu.
Jak to zleciało.
.

"*Swiat, to wielka łąka, a ludzie, to kolorowe kwiaty... W młodosci spacerujemy sobie po owej łace, wachamy kwiaty, zachwycamy sie ich kolorem i zapachem...Przy niektorych przystajemy na dłuzej odurzeni ich uroda, na inne nie zwracamy uwagi...Az wreszcie poznajemy kwiat, ktory wydaje sie nam najpiekniejszy, z ktorym chcemy spedzic zycie...Wowczas go zrywamy i wtedy juz On nalezy do nas, a my do niego...I nasze zycie powinno upłynac na dbaniu o ów kwiat, na pielegnowaniu go...Nie powinnismy go nigdy zaniedbac, nigdy nie powinnismy go wyrzucic i nigdy nie powinnismy rozgladac sie za innym..."

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAGDZIUNIU CIEPŁA DOMOWEGO "OGNISKA" POCIECHY Z POCIECH<Y>:tak::-D I WIELU WIELU SZCZĘŚLIWYCH LAT SPĘDZONYCH RAZEM Z MĘŻEM I DZIECIACZKAMI:tak::-D
(*napisała mi ten tekst właściwie nie tak dawno moja przyjaciółka...)

Trzymam kciuki za fajną imprezkę no i udany wypadzik na ten koncercik (bardzo lubię Pectus:tak:)
Zdróweczka dla Ciebie i Sebcia:tak:

Magdziunia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY!!!!
A może by tak test:-p:-p brak @ teraz niby żołądek:cool2::cool2::cool2: A Seba cwany wie jak zatrzymać rodziców w domku:-D:-D:-D a tak na poważnie niech to był jednorazowy incydent:tak:

ASIU wspolczuje ze tyle naraz sie nalozylo :-(I tej rozloki z Rafalakiem
Czekam na wiesci do ciebie jak egzaminy I RAFALEK i POWODZENIA :tak:
PATI NO TO GRATKI DLA kAMILKA ZA PIERWSZE KROCZKI:tak:
CZARNA SAMI juz taki chodzacy jest na 2:shocked2:BRAWO:tak:
MADZIU I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN ROCZNICOWYCH :tak:
NO I TAK JAK CZARNA JA NA TWOIM MIEJSCU TESCIK ZROBILA :tak:

Witam sie i ja
U mnie NOC MASAKRA OLIWKA budzila sie co kilka minut i juz bylo widac ze cos sie swieci Rano goraczka 37,4 Syrop nurofen a po nim 38,2 I czaopek nurofen zapodalam I po nim widac bylo ze juz jej lepiej :tak:
Temperature zmierze jak wstanie bo teraz spi NIC JEJ WIECEJ NIE MA ANI NIE KASZLE ANI NIE MA KATARU I MAM NADZIEJE ZE TAK ZOSTANIE
Dostala tylko jakis pryszczykow i nie wiem czy to nie z mleka czy cos innego
Mielismy isc dzis do znajomych I teraz nie wiem co mam robic Kiedys jak miala goraczke to lekarka powiedziala ze jak akurat jej nie ma to mozna isc na spacer
Pozniej jej zmierze i obadamy No i nie wiem co z jutrzejszym zlobkiem Jutro przejde sie z nia chyba do lekarza I chyba jak nic nie bedzie miala oprocz goraczki lub stanu podgoraczkowego to do zloba moze isc ?

Witam
Maly juz do mamy pojechal a mnie W wiezie do Warszawy bo akurat tam ma rozladunek :tak:
dzisiaj przed 7 rano bylismy na u pediatry dyzurnego.Mlody dostal antybioty i jakis areozol do buzi.ale nie wiem co mu jest
gortaczka i zaczerwienione gardlo...nie ma co ...jak na zaczerwienione gardlo antybiotyki daja...ale jak ma brac to niech bierze.spal ladnie do 4 a potem pobudka jedna i po 6 znowu placz.wiec juz pojechalismy
teraz goraczki juz nie ma ale ciagle placze , dzisiaj jeszcze nic nie zjadl, wypil 100 ml niecale herbatki.zjadl jednego suchego wafelka w sumie tylko przed chwila.zal mi go teraz zostawiac strasznie ale nie mam wyjscia.juz tesknie i sie martwie a przed chwila wyjechali...
ja lece sie uczyc, trzymajcie kciuki mocno bo sie przyda,wszystko mi sie poieszalo i znowu pewnie bedzie to samo ale sprobowac trzeba w koncu
Magdziunia najlepszego!!!
Milej niedzieli dziewczyny
papapa i pewnie do czwartku

Witam po przerwie,
dawno mnie nie było, ale czasem zaglądam i mniej wiecej wiem co u Was.
Malena gratuluję!! życzę braciszka dla Izuni ;-) a tak serio zdrowego maluszka i spokojnych 9 miechów.

Jak to zleciało.

Oj wczorajszy dzień i noc z piątku na sobotę miałam koszmarną - nie mogłam zasnąć, żołądek bolał i po północy rozmawiałam ponad 3 godziny z porcelanowym uchem :no::wściekła/y:
Rano wyglądałam dosłownie tak :eek:
Ech .... a na dodatek u Sebcia po południu podskoczyła temperaturka do prawie 38st C - ale dziś spadła i dobrze.
Ja ciut lepiej się czuję, chociaż nadal wrażenie, że w żołądku mam motyle :-(

Chciałam dziś z mężem świętować na koncercie Pectusa i Piersi, bo są u nas z okazji festynu Żegnaj Lato na Rok ale nie wiem czy pójdziemy :-(

Dobra zmykam zjeść jakieś lekkie śniadanko i wyszykować się do kościoła.

Miłej neidzieli.
Madziu gratuluje i wszystkiego dobrego na kolejne lata Waszego wspólnego życia.
U nas też dziś 6 rocznica ślubu...
niestety nie świętujemy, zmarła M babcia i strasznie nam smutno. :-(
Jutro pogrzeb, sory że takimi wieściami Was witam, do tego jeszcze choróbsko mnie męczy już 3 tydzień, a do lekarza nie ma czasu iść.

Młody zasuwa juz na dwóch, puszcza się i idzie, ale jestem z niego dumna, nawet udało mu się wyjśc z pokoju:-)
Madziu wszystkiego najlepszego
dorotko zdrówka dla Oli
asiu kciuki zacisnięte
wanilia wszystkiego najlepszego i przykro mi z powodu babci
czarna już człapie

reklama
Asiu najwazniejsze ze nie zbagatelizowałaś tego :tak::tak::tak: a mały moze nie je bo go boli gardziołek. Połamania języka!!!!!!!!!!

Dorotka moze na ząbki temp:sorry: A moj Sami to juz w 70 % ssak dwu-nożny:-D:-D:-D

Wiola No wszystkiego najlepszego i dla was I przykro z powodu babci[*]

Patrycja no widzisz BRAWO BRAWO BRAWO dla Kamisia:tak:

Do góry