Nie zgadzam sie
OLIWKA TO NAJSLICZNIEJSZA I NAJUKOCHANSZA DZIEWCZYNKA NA SWIECIE MOJA KOCHANA KROLEWNA
AGAMIR witaj i wierze ze jest Ci nielatwo No ale NIANIA bedzie to troche odsapniesz
A na kiedy Ty masz termin?
MALENA dokladnie teraz to niewiadomo czy jesc czy nie jesc
Ja odstawilam po 9 Oliwke do zlobka Marudzila ciut u pani na raczkach ale to trwalo doslownie chwilunie wiec ok Zaraz zaczela sie bawic z dziecmi Ja zostawilam jej ciuszki Uregulowalam platnosc I pogadalam jeszcze z wlascicielem
Smialismy sie ze ostatnio non stop na siebie wpadamy
Najpierw zauwazylam Go i on mnie u mnie w pracy Ale nie ja Go kasowalam
Na drugi dzien ja wchodze do biedronki A na przeciwko On przy kasie sie kasowal
I dzis ide do zlobka patrze na jedno z ich wielu okien a tu ON ;-)
Pozniej On mi powiedzial ze poszedl do okna zobaczyc czy pada a tu ja hehehe
Facet fajny ALE NIESTETY MA ZONE AZJATKE I 2 LETNIA CORECZKE
Pozniej bylam u kolezanki i jak Wracajac zajzalam do zlobka I dobrze bo akurat byla pora usypiania I slyszalam jak Oliwka strasznie plakala Ale to bylo straszne o maly wlos tam nie wpraowalam Tylko ze ja wiedzialam ze jej sie kzywda nie dzieje tylko ten jej placz byl wlasnie na sen Ona w nowym miejscu i bez mamy lub kogos z rodziny I dlatego tak plakala przy zasypianiu No ale w koncu zasnela
Ja poplakalam sie na tym korytarzu razem z nia
DOWIEDZIALAM SIE ZE MOJE NAJDZIELNIESZE DZIECKO NA SWIECIE ZJADLO SLICZNIE CALA ICH ROBIONA ZUPKE
BAWILA SIE GRZECZNIE I NAWET TANCOWALA
Facet pokazywal mi nowo kupione dla Oliwki buteleczki Troche nie taki smoczek bo troche twardy no ale zobaczymy czy bedzie chciala z niego pic Jak nie to ja jej sama kupie miekki smoczek Bo on nie rozumial za bardzo o jaki dokladnie mi chodzi No ale moze Oliwce sie to spodoba Dzis ma jeszcze swoja z domu buteleczke
Lece cos porobic Odpoczac i zjesc i kolo 14 lece po moje sloneczko
U nas juz jesien I strasznie zimno