reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Trina fajnie, że wpadłaś.
Nie zazdroszczę rozłąki z M.
Gratulacje dla Maciusia.
A pamiętam jak sie martwiłaś, że będzie ostatni - a tu proszę!
Zdrówka życzymy.
I przyznam, że nam się też Maciuś podoba :-)
Ależ rób, rób!
Ja jak się raz dziennie nie wk....e to chora jestem :-)
Nie zazdroszczę rozłąki z M.
Gratulacje dla Maciusia.
A pamiętam jak sie martwiłaś, że będzie ostatni - a tu proszę!
Zdrówka życzymy.
I przyznam, że nam się też Maciuś podoba :-)
Dobrze Malena...skoro ja cie denerwuje to hmm postaram sie juz tego nie robic
Ależ rób, rób!
Ja jak się raz dziennie nie wk....e to chora jestem :-)
malena81
mamusia październikowa 08
Malena, na kiedy masz termin? A z czosnkiem to współczuję domownikom ;-)
28 kwietnia.
Tylko, że mi po tym czosnku niedobrze....
I weź tu dogódź :-)
Hihihi a ja tam bym z przyjemnością Potworniastego wysłała do żłobka. On uwielbia dzieci a im jest ich więcej tym lepiej. Zresztą im wcześnie załapie wszystkie choróbska tym lepiej. A czy je z czyjejś łyżeczki czy swojej to dla mnie też żadna różnica. On generalnie je i tak wszystko z ziemi. Z następnym dzieckiem to od razu po macierzyńskim zmywam się z domu. Może będzie już u nas do tego czasu żłobek w mieście a jak nie to przynajmniej na kilka godzin do niani. Teraz już wiem że gdynym wcześniej wyszła z domu to była bym o niebo lepszą matką.
A ja dziś właśnie odkryłam że mam dla młodego tylko 2 pary spodni bo od zeszłego tygodnia mi wyrósł z kilku par!!!!!!! No i jutro pojutrze muszę zrobić zakupy.
A ja dziś właśnie odkryłam że mam dla młodego tylko 2 pary spodni bo od zeszłego tygodnia mi wyrósł z kilku par!!!!!!! No i jutro pojutrze muszę zrobić zakupy.
blond_20
Czarownica
Marma zgadzam sie z KAZDYM Twoim slowem....z kazdym;-)
Zdrówko!! właśnie kończę piwko i zastanawiam się nad kolejnym :-):-):-)
Szymek też "zjada" wszystko z ziemi, pomimo, że staram się go pilnować... nad morzem nawet trochę plaży zjadł, choć cały czas pilnowałam, żeby nie wkładał piasku do buźki. Strasznie szybki jest. Ale koleżanka Szymka jest jeszcze lepsza. Starsza, już chodzi i jak tylko zobaczy kamek to myk myk i zjada... nie mogą jej na zewnątrz z uczy spuścić, a i tak parę kamyków już połkneła
Co do żłobka to nie daję, bo moja mama + 2 razy w tyg niania są z Szymciem, ale gdyby nie mama, to też pewnie bym dała.. początki są na pewno trudne, ale myślę, że dziecku dobrze to robi... Rówiesnicy, a do tego odcięcie pępowiny z mamą.
Małaulka - na żywopłoty najpopularniejsza jest Thuja Smaragd, ale to wcale nie znaczy że najlepsza...Brabant jest jak najbardziej dobry i znacznie szybciej rośnie (tylko trzeba pamiętać, żeby go przycinać, wtedy się ładnie rozkrzewi). I uważajcie na kopane iglaki! Są tańsze, ale nie zawsze się przyjmują w ziemii, choć nie jest to regułą...zależy ile zniszczony jest korzeń, co przy kopanych jest normalne. Mi osobiście najbardziej podobają się żywopłoty mieszane - tzn różne gatunki iglaków i krzewów liściastych :-)
Szymek też "zjada" wszystko z ziemi, pomimo, że staram się go pilnować... nad morzem nawet trochę plaży zjadł, choć cały czas pilnowałam, żeby nie wkładał piasku do buźki. Strasznie szybki jest. Ale koleżanka Szymka jest jeszcze lepsza. Starsza, już chodzi i jak tylko zobaczy kamek to myk myk i zjada... nie mogą jej na zewnątrz z uczy spuścić, a i tak parę kamyków już połkneła
Co do żłobka to nie daję, bo moja mama + 2 razy w tyg niania są z Szymciem, ale gdyby nie mama, to też pewnie bym dała.. początki są na pewno trudne, ale myślę, że dziecku dobrze to robi... Rówiesnicy, a do tego odcięcie pępowiny z mamą.
Małaulka - na żywopłoty najpopularniejsza jest Thuja Smaragd, ale to wcale nie znaczy że najlepsza...Brabant jest jak najbardziej dobry i znacznie szybciej rośnie (tylko trzeba pamiętać, żeby go przycinać, wtedy się ładnie rozkrzewi). I uważajcie na kopane iglaki! Są tańsze, ale nie zawsze się przyjmują w ziemii, choć nie jest to regułą...zależy ile zniszczony jest korzeń, co przy kopanych jest normalne. Mi osobiście najbardziej podobają się żywopłoty mieszane - tzn różne gatunki iglaków i krzewów liściastych :-)
reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
malenka ciekawe jakie jeszcze będziesz miała zachcianki
ula oj nie pomoge
dorotka z lyżeczkami przegięcie
marma ja już bym chętnie wróciła do joba, ale jak pomyśle ze mam młodego zostawić samego to mi żal
trina witaj i wpadaj częściej
U mnie dzień jak co dzien, tylko ze leje, ale przynajmniej nadgoniłam prasowanie.
ula oj nie pomoge
dorotka z lyżeczkami przegięcie
marma ja już bym chętnie wróciła do joba, ale jak pomyśle ze mam młodego zostawić samego to mi żal
trina witaj i wpadaj częściej
U mnie dzień jak co dzien, tylko ze leje, ale przynajmniej nadgoniłam prasowanie.
Podziel się: