reklama
I ja sie witam:-) Dzisiejsza nocka ciut lepsza , przynajmniej spal w lozeczku
Ajak juz jest temat dzieci, to ja moze bym i chciala "teraz" trzecie dziecko, ale w ciazy juz bym chodzic nie chciala,gdyby ktos urodzil i dal to jak najbardziej;-)
Ja powoli bede musiala zaczac sie pakowac, bo potem nie dam rady wszystkiego na raz, tak mysle zenajpierw to co sie uzywa od wielkiego dzwonu i ubrania zimowe
Marma zazdroszcze wolnego weekendu mi nie szybko sie cos takiego extra zdarzy Na sobote mamy plan, zeby dzieci u dziadkow zostawic i pojechac sami do kina, ale cos mi sie to nie widzi, widze juz placzacego stasia szukajacego mamusi
Dobra lece na sniadanko
milego dnia dziewczynki
Ajak juz jest temat dzieci, to ja moze bym i chciala "teraz" trzecie dziecko, ale w ciazy juz bym chodzic nie chciala,gdyby ktos urodzil i dal to jak najbardziej;-)
Ja powoli bede musiala zaczac sie pakowac, bo potem nie dam rady wszystkiego na raz, tak mysle zenajpierw to co sie uzywa od wielkiego dzwonu i ubrania zimowe
Marma zazdroszcze wolnego weekendu mi nie szybko sie cos takiego extra zdarzy Na sobote mamy plan, zeby dzieci u dziadkow zostawic i pojechac sami do kina, ale cos mi sie to nie widzi, widze juz placzacego stasia szukajacego mamusi
Dobra lece na sniadanko
milego dnia dziewczynki
blond_20
Czarownica
Witam
Mlody odstawiony do zlobka a ja jem drozdzowke , pije kawke i na 11 ide do ortodontki.wczoraj mialam jakis pechowy dzien...nie dosc ze mi sie te 2 wozki zespsuly to wieczorem poszly mi korki w domu(mam te stare) i jak juz zrobilam z sasiadem to jeszcze zarowka padla jedna na zakonczenieszlag by ten wczorajszy dzien trafil.....
Magda jak chcesz to sie dogadac mozemy.ja w ciazy moge chodzic, urodzic tez bo cc moge tylko miec wiec bez stresu.ale tego co potem to juz nie chce.ja tam spokoj lubie...
Marma ja raz mialam kiedys 2 noce bez mlodego.naladowalam akumulatory do walki nim na caly tydzien , za to mama nie wiedziala jak sie nazywa
Mlody odstawiony do zlobka a ja jem drozdzowke , pije kawke i na 11 ide do ortodontki.wczoraj mialam jakis pechowy dzien...nie dosc ze mi sie te 2 wozki zespsuly to wieczorem poszly mi korki w domu(mam te stare) i jak juz zrobilam z sasiadem to jeszcze zarowka padla jedna na zakonczenieszlag by ten wczorajszy dzien trafil.....
Magda jak chcesz to sie dogadac mozemy.ja w ciazy moge chodzic, urodzic tez bo cc moge tylko miec wiec bez stresu.ale tego co potem to juz nie chce.ja tam spokoj lubie...
Marma ja raz mialam kiedys 2 noce bez mlodego.naladowalam akumulatory do walki nim na caly tydzien , za to mama nie wiedziala jak sie nazywa
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie i ja
My juz po porannej kaszce Zaraz sie ubieramy i idziemy do zloba wsio omowic I jutro ja sama zostawie juz na probe bo chce jutro pozalatwiac kilka spraw Az sie tego jej zostawienie boje Bo jak siedze i patrze co ona robi i co oni z nia to jest ok Ale najgorzej bedzie mi z tamtad wyjsc
Trzymajcie kciuki za rozmowe z szefem zloba o tym karmieniu
Dostalam cynk od kolezanki ze przyjmuja na kasy W AUCHANIE a tam na 3/4 tak jak teraz robie w kauflandzie to dorazu zarobie 100 zl wiecej niz u siebie A po 3 miesiacach 200 zl wiecej A w kauflandzie tam u mnie to musze pracowac 2 lata aby cos wiecej zarobic
Choc w tym kauflandzie przyciaga mnie ta informacja STRASZNIE LUBIE PRACOWAC NA INFO
No ale zas tak kasa Z info zarobie mniej niz na kasach w auchanie I nie wiem na co postawic Najlepiej to bym chciala robic na info za fajna kase albo sobie gdzies dorobic na 3 godzinki I juz tez wczoraj rozmawialam z jedna dziewczyna i wlasnie takim dorobieniu
Kurcze trzymajcie kciuki u mnie za wsio heheheh
LECE NAS UBIERAC
MILEGO DNIA
AHA asiu jak sie czujesz jak zostawiasz Rafalka w tym zlobku?
JA SIE TEGO BOJE :-( DLATEGO CHCE TO ZROBIC JAK NAJWCZESNIEJ CZYLI JUTRO BO DO PONIEDZIALKU TO SIE WYKANCZE mnie sie juz to sni po nocach :-(
A propo cesarki i ciazy to tez moge chodzic i cc tez moze byc ALE DOKLADNIE TEGO CO JEST PO NIEJ TO BYM WOLALA OMINAC
AHA PAMIETACIE TA MOJA PRYJACIOLKE KTORA TERAZ PORONILA A BYLA W 4 MIESIACU CO TE DZIECKO TAKIE CHORE WYSZLO TO DOSTALA WYNIKI CHYBA BADANIA AMNIO PUNKCJA CZY JAKOS TAK wiecie z ta igla przez brzuch ZROBILA TO BADANIE JAK JUZ DZIECKO NIE ZYLO :-(
i wyszlo ze to byla DZIEWCZYNKA :-)
ZDROWA ALE CHORE SERCE
WIEC TYLE Z TEGO DOBRZE ZE TO NIE CHOROBA GENETYCZNA BYLA BO MOGA SIE ZANIEDLUGO STARAC
POPROSTU DZIECKO MIALO SLABE SERDUSZKO A NIE JAKAS STRASZNA CHOROBA :-)
My juz po porannej kaszce Zaraz sie ubieramy i idziemy do zloba wsio omowic I jutro ja sama zostawie juz na probe bo chce jutro pozalatwiac kilka spraw Az sie tego jej zostawienie boje Bo jak siedze i patrze co ona robi i co oni z nia to jest ok Ale najgorzej bedzie mi z tamtad wyjsc
Trzymajcie kciuki za rozmowe z szefem zloba o tym karmieniu
Dostalam cynk od kolezanki ze przyjmuja na kasy W AUCHANIE a tam na 3/4 tak jak teraz robie w kauflandzie to dorazu zarobie 100 zl wiecej niz u siebie A po 3 miesiacach 200 zl wiecej A w kauflandzie tam u mnie to musze pracowac 2 lata aby cos wiecej zarobic
Choc w tym kauflandzie przyciaga mnie ta informacja STRASZNIE LUBIE PRACOWAC NA INFO
No ale zas tak kasa Z info zarobie mniej niz na kasach w auchanie I nie wiem na co postawic Najlepiej to bym chciala robic na info za fajna kase albo sobie gdzies dorobic na 3 godzinki I juz tez wczoraj rozmawialam z jedna dziewczyna i wlasnie takim dorobieniu
Kurcze trzymajcie kciuki u mnie za wsio heheheh
LECE NAS UBIERAC
MILEGO DNIA
AHA asiu jak sie czujesz jak zostawiasz Rafalka w tym zlobku?
JA SIE TEGO BOJE :-( DLATEGO CHCE TO ZROBIC JAK NAJWCZESNIEJ CZYLI JUTRO BO DO PONIEDZIALKU TO SIE WYKANCZE mnie sie juz to sni po nocach :-(
A propo cesarki i ciazy to tez moge chodzic i cc tez moze byc ALE DOKLADNIE TEGO CO JEST PO NIEJ TO BYM WOLALA OMINAC
AHA PAMIETACIE TA MOJA PRYJACIOLKE KTORA TERAZ PORONILA A BYLA W 4 MIESIACU CO TE DZIECKO TAKIE CHORE WYSZLO TO DOSTALA WYNIKI CHYBA BADANIA AMNIO PUNKCJA CZY JAKOS TAK wiecie z ta igla przez brzuch ZROBILA TO BADANIE JAK JUZ DZIECKO NIE ZYLO :-(
ZDROWA ALE CHORE SERCE
WIEC TYLE Z TEGO DOBRZE ZE TO NIE CHOROBA GENETYCZNA BYLA BO MOGA SIE ZANIEDLUGO STARAC
Ostatnia edycja:
malena81
mamusia październikowa 08
Co do koleżanki tej zaciążonej to też się cieszę bardzo z jej szczęścia - a dzidzi ma 2cm a nie 2mm jak napisałam
Ona jest w 8t4d ciąży więc podobnie jak Ty Madziu :-)
No u mnie to 2 mm. Ale ja jestem 6t2d
malenko ogromne gratulacje
Ale stron tu jak kiedyś, czytam i czytam. My dzisaij skończyliśmy płot, ja zrobiłam sobie drzemke po południu jak młody spał, a do południa zus, praca, zakupki i dzień minął. co wy macie z tymi wózkami
To chyba dwie osoby robią a nie ty sama jedna
Acha Malenko szukałaś książki Pojedynek z Syberią a ja znalazłam na WP coś takiego i może w ten sposób uda się kupić książkę:
Pojedynek z Syberią - Książka - Wirtualna Polska
Tutaj wszędzie jest niedostępna :-(
Malena tu jest chyba dostępna ta ksiazka: Pojedynek z Syberią : Romuald Koperski : Księgarnia http://www.ksiegarnia.gliwice.pl
A tu wersja online: Pojedynek z Syberią / Romuald Koperski. 250 Wyd. 2 uzup.. Female - Portal dla kobiet - Internetowy Magazyn Kobiecy - Polish Women Portal
A ja ide z psem i spac :-)
A tu wygląda na to , że jest
JESTEŚCIE NIEZASTĄPIONE!
malenko serdeczne gratulacje dbaj o siebie:-)
Dawno Cię nie było? Co słychać?
Hej mamuśki
No u nas pobudka o 6 30. Młody buzi się bez przerwy a ja mam już serdecznie dość. Nie wiem o co mu chodzi. Na szczęście zmywam się na weekend to się przynajmniej wyśpię.
Jakoś w to Twoje spanie to nie wierzę.
Nocka super, a mnie z dnia na dzień coraz bardziej mdli.
Ktosiek się rozkręca.
Śniło mi się dzisiaj, że to chłopiec będzie :-)
malena81
OMINAC
ZDROWA ALE CHORE SERCE
Dorotka! Błagam Cię!
Nie pisz takich rzeczy :-(
malena81
malenko pewnie ze z M, a mlody dziadkom sprzedany
U mnie leja jak z cebra, młody wali drzemke, a ja ide męczyć brzuszki. Posprzatane, pranie idzie.
Hihi nie o to mi chodziło.
Nawet jak pomyślę, co Ty sama robisz, to mam wrażenie,
że masz 10 rąk 20 nóg i potrafisz być w 4 miejscach naraz.
Zazdroszczę Ci tej energii!
Czarna! A co świętuje? Wczoraj świętowałyśmy 10 mieisęcy!
reklama
Podziel się: