reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Hej mamuśki :-D

No u nas pobudka o 6 30. Młody buzi się bez przerwy a ja mam już serdecznie dość. Nie wiem o co mu chodzi. Na szczęście zmywam się na weekend to się przynajmniej wyśpię.

reklama
I ja sie witam:-) Dzisiejsza nocka ciut lepsza , przynajmniej spal w lozeczku:tak:

Ajak juz jest temat dzieci, to ja moze bym i chciala "teraz" trzecie dziecko, ale w ciazy juz bym chodzic nie chciala,gdyby ktos urodzil i dal to jak najbardziej;-)
Ja powoli bede musiala zaczac sie pakowac, bo potem nie dam rady wszystkiego na raz, tak mysle zenajpierw to co sie uzywa od wielkiego dzwonu i ubrania zimowe:tak:
Marma zazdroszcze wolnego weekendu mi nie szybko sie cos takiego extra zdarzy:sorry: Na sobote mamy plan, zeby dzieci u dziadkow zostawic i pojechac sami do kina, ale cos mi sie to nie widzi, widze juz placzacego stasia szukajacego mamusi:rofl2:
Dobra lece na sniadanko
milego dnia dziewczynki

Witam
Mlody odstawiony do zlobka a ja jem drozdzowke , pije kawke i na 11 ide do ortodontki.wczoraj mialam jakis pechowy dzien...nie dosc ze mi sie te 2 wozki zespsuly to wieczorem poszly mi korki w domu(mam te stare) i jak juz zrobilam z sasiadem to jeszcze zarowka padla jedna na zakonczenie:-Dszlag by ten wczorajszy dzien trafil.....
Magda jak chcesz to sie dogadac mozemy.ja w ciazy moge chodzic, urodzic tez bo cc moge tylko miec wiec bez stresu.ale tego co potem to juz nie chce.ja tam spokoj lubie...
Marma ja raz mialam kiedys 2 noce bez mlodego.naladowalam akumulatory do walki nim na caly tydzien , za to mama nie wiedziala jak sie nazywa:-D

Witam sie i ja
My juz po porannej kaszce Zaraz sie ubieramy i idziemy do zloba wsio omowic I jutro ja sama zostawie juz na probe bo chce jutro pozalatwiac kilka spraw Az sie tego jej zostawienie boje Bo jak siedze i patrze co ona robi i co oni z nia to jest ok Ale najgorzej bedzie mi z tamtad wyjsc :sorry:
Trzymajcie kciuki za rozmowe z szefem zloba o tym karmieniu

Dostalam cynk od kolezanki ze przyjmuja na kasy W AUCHANIE a tam na 3/4 tak jak teraz robie w kauflandzie to dorazu zarobie 100 zl wiecej niz u siebie A po 3 miesiacach 200 zl wiecej A w kauflandzie tam u mnie to musze pracowac 2 lata aby cos wiecej zarobic
Choc w tym kauflandzie przyciaga mnie ta informacja STRASZNIE LUBIE PRACOWAC NA INFO:tak:
No ale zas tak kasa Z info zarobie mniej niz na kasach w auchanie I nie wiem na co postawic Najlepiej to bym chciala robic na info za fajna kase albo sobie gdzies dorobic na 3 godzinki I juz tez wczoraj rozmawialam z jedna dziewczyna i wlasnie takim dorobieniu :tak:
Kurcze trzymajcie kciuki u mnie za wsio heheheh

LECE NAS UBIERAC
MILEGO DNIA

AHA asiu jak sie czujesz jak zostawiasz Rafalka w tym zlobku?
JA SIE TEGO BOJE :-( DLATEGO CHCE TO ZROBIC JAK NAJWCZESNIEJ CZYLI JUTRO BO DO PONIEDZIALKU TO SIE WYKANCZE mnie sie juz to sni po nocach :-(
A propo cesarki i ciazy to tez moge chodzic i cc tez moze byc ALE DOKLADNIE TEGO CO JEST PO NIEJ TO BYM WOLALA OMINAC

AHA PAMIETACIE TA MOJA PRYJACIOLKE KTORA TERAZ PORONILA A BYLA W 4 MIESIACU CO TE DZIECKO TAKIE CHORE WYSZLO TO DOSTALA WYNIKI CHYBA BADANIA AMNIO PUNKCJA CZY JAKOS TAK wiecie z ta igla przez brzuch ZROBILA TO BADANIE JAK JUZ DZIECKO NIE ZYLO :-(
i wyszlo ze to byla DZIEWCZYNKA :-)
ZDROWA ALE CHORE SERCE
WIEC TYLE Z TEGO DOBRZE ZE TO NIE CHOROBA GENETYCZNA BYLA BO MOGA SIE ZANIEDLUGO STARAC
POPROSTU DZIECKO MIALO SLABE SERDUSZKO A NIE JAKAS STRASZNA CHOROBA :-)

Ostatnia edycja:
Co do koleżanki tej zaciążonej to też się cieszę bardzo z jej szczęścia - a dzidzi ma 2cm a nie 2mm jak napisałam :zawstydzona/y:

Ona jest w 8t4d ciąży więc podobnie jak Ty Madziu :-)

:-D:-D

No u mnie to 2 mm. Ale ja jestem 6t2d

malenko ogromne gratulacje

Ale stron tu jak kiedyś, czytam i czytam. My dzisaij skończyliśmy płot, ja zrobiłam sobie drzemke po południu jak młody spał, a do południa zus, praca, zakupki i dzień minął. co wy macie z tymi wózkami

To chyba dwie osoby robią a nie ty sama jedna :szok:

Acha Malenko szukałaś książki Pojedynek z Syberią a ja znalazłam na WP coś takiego i może w ten sposób uda się kupić książkę:
Pojedynek z Syberią - Książka - Wirtualna Polska

Tutaj wszędzie jest niedostępna :-(

A tu wygląda na to , że jest :tak:

JESTEŚCIE NIEZASTĄPIONE!

malenko serdeczne gratulacje:) dbaj o siebie:):-)

Dawno Cię nie było? Co słychać?

Hej mamuśki :-D

No u nas pobudka o 6 30. Młody buzi się bez przerwy a ja mam już serdecznie dość. Nie wiem o co mu chodzi. Na szczęście zmywam się na weekend to się przynajmniej wyśpię.

Jakoś w to Twoje spanie to nie wierzę.

Nocka super, a mnie z dnia na dzień coraz bardziej mdli.
Ktosiek się rozkręca.
Śniło mi się dzisiaj, że to chłopiec będzie :-)

OMINAC

AHA PAMIETACIE TA MOJA PRYJACIOLKE KTORA TERAZ PORONILA A BYLA W 4 MIESIACU CO TE DZIECKO TAKIE CHORE WYSZLO TO DOSTALA WYNIKI CHYBA BADANIA AMNIO PUNKCJA CZY JAKOS TAK wiecie z ta igla przez brzuch ZROBILA TO BADANIE JAK JUZ DZIECKO NIE ZYLO :-(
i wyszlo ze to byla DZIEWCZYNKA :-)
ZDROWA ALE CHORE SERCE
WIEC TYLE Z TEGO DOBRZE ZE TO NIE CHOROBA GENETYCZNA BYLA BO MOGA SIE ZANIEDLUGO STARAC
POPROSTU DZIECKO MIALO SLABE SERDUSZKO A NIE JAKAS STRASZNA CHOROBA :-)

Dorotka! Błagam Cię!
Nie pisz takich rzeczy :-(

Malena a Ty nie czytaj takich rzeczy!!!!!!!!!!! A mam pytanko czy Iza dziś nie swietuje????????

Sorki ale brak weny do pisania:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ide porzadki w ciuchach Laury zrobic:cool:

malenko pewnie ze z M, a mlody dziadkom sprzedany
U mnie leja jak z cebra, młody wali drzemke, a ja ide męczyć brzuszki. Posprzatane, pranie idzie.

malenko pewnie ze z M, a mlody dziadkom sprzedany
U mnie leja jak z cebra, młody wali drzemke, a ja ide męczyć brzuszki. Posprzatane, pranie idzie.

Hihi nie o to mi chodziło.
Nawet jak pomyślę, co Ty sama robisz, to mam wrażenie,
że masz 10 rąk 20 nóg i potrafisz być w 4 miejscach naraz.
Zazdroszczę Ci tej energii!

Czarna! A co świętuje? Wczoraj świętowałyśmy 10 mieisęcy!

reklama
Do góry