reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Magdasf - ja wiem czemu Stasio taki niepsokojny północy !! Czeka na odwiedziny Rafałka od Asi !! Pamięta zabawę z Rafałkiem, kojarzy,że to był środek nocy, więc budzi się i czeka na odwiedziny ;-);-);-)

reklama
Hej

ASIA TY to juz chyba bijesz rekordy z ILOSCIA WOZKOW heheh :-D

AHA CO MOGE JEJ NA CODZIEN PODAWAC NA WZMOCNIENIE
ABY ZARAZ CHORA OD DZIECI NIE BYLA?
No wlasnie kupilam kolejny wozek.....masakra.2 dostalam ale bez budki, 2 kupilam ale sie rozwalily.jak ten sie tez rozwali to maly bedzie na rowerze tam jezdzil sam wrrrrrrrrrrrrr
co do tego karmienia to juz wiadomo dlaczego dzieci tak w zlobkach choruja a niby wszedzie tylko zdrowe przyjmuja...:eek::sorry:
Ja Czarną obstawiam. Pokarze ją za te dziurawe gumki!
Nie zapominajmy o Asi - ona z W. to jeszcze HOT :zawstydzona/y:
hehehe HOT:-Dtez bym za jakis czas chciala ale to jeszcze nie teraz:no:

Ale wiesz ja tu mam juz typy...marma cos tak "ciazowo" sie zachowuje...o Dorocie nie wspomne:-D:-D:-D Ale najpewniej Kaka, tak mi sie wydaje hahahahaha
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak Kaka to same sobie zrobi:rofl2:
my pozlobku.mlody znowu grzeczny byl, a teraz sie wlasnie drze:crazy:babka mi nie wierzyla ze on taki ale w momencie jak mi go na rece dawala to zaczal tak wyc ze masakra:zawstydzona/y:chyba wolal zostac tam.nawet dzisiaj tam spal pol godziny, zjadl ladnie.
a ja bede dzisiaj naprawiac stare wozki i wystawie je na allegro jak mi tylko nowy przyjdzie

Malenka - olbrzymie gratulacje!! ale się musisz cieszyć !! super, ekstra!!!! My tak za rok zaczniemy.. za rok chcemy jeszcze w wakacje gdzieś dalej pojechać na dłużej, bez Szymonka (wstępnie myślimy o Nepalu), a zaraz potem zaczniemy staranka... tzn staranka częściowe, tak żeby spróbować na dziewczynkę trafić :-):-):-)
:-):-)

Nam się też marzyły podróże, ale nie mogłabym Izy na dłużej zostawić
Jak jej 1 dzień nie widzę, to świruję.
Sami planujemy pojechać nad Bajkał i do Mongolii jakąś terenówką,
na 40 urodziny Jacka. To będzie w 2017r :shocked2:
Wtedy Izkę i młode drugie na dwa turnusy kolonii, do jednych dziadków i do drugich i może się nie zapłaczę. ;-)
I jeszcze Kuba się marzy... Ale to można z dzidkiem, albo po prostu na krócej.

Ostatnia edycja:
Malena - Mi też będzie na pewno strasznie żal zostawić, ale 3 tygodnie jakoś wszyscy wytrzymamy, a później pewnie szybko nie będzie okazji... a Bajkał cudny!! M był nad samym Bajkałem, ja byłam przy samej granicy z Mongolią i Kazachstanem w górach Ałtaj. Było cudownie. Od tego czasu tęsknię za podobnym wyjazdem... A apropo wyjazdu terenówką to polecam Ci super świetną książkę, chyba "Pojedynek z Syberią", chyba tak się nazywa....

Malena gratulacje ogromne i życzę spokojnych 8 mcy i zdrowego dzidziulka:tak:
Dorota przegięcie w tym żłobku, zanieś im swoją łyżeczk i powiedz, że nie życzysz sobie aby którekolwiek dziecko nią jadło:tak:

Widzę że temat wycieczek na topie, ja to się nigdzie nie wybieram bo muszę odkładać na chatę:no: a poza tym w maju pierwsza komunia i przyjedzie trochę gości :tak:

A co Wy macie z tym 24, 25 kwietnia?
Ja planuję urodzić 1-go.
Iza jest w Zaduszki urodzona, to tu w Święto pracy jak znalazł będzie.

Różnica będzie dokładnie pól roku :tak:
)
ja tam dalej obstawiam 25:-p:-p:-p:-p
Ja Czarną obstawiam. Pokarze ją za te dziurawe gumki!
Nie zapominajmy o Asi - ona z W. to jeszcze HOT :zawstydzona/y:
mnie juz los obdarzył Samuelkiem i choć z początku byłam zła na ciąże tak teraz jestem wdzięczna losowi:-p:-p:-p Ale już dziekuje za takie prezenciki

Malena - Mi też będzie na pewno strasznie żal zostawić, ale 3 tygodnie jakoś wszyscy wytrzymamy, a później pewnie szybko nie będzie okazji... a Bajkał cudny!! M był nad samym Bajkałem, ja byłam przy samej granicy z Mongolią i Kazachstanem w górach Ałtaj. Było cudownie. Od tego czasu tęsknię za podobnym wyjazdem... A apropo wyjazdu terenówką to polecam Ci super świetną książkę, chyba "Pojedynek z Syberią", chyba tak się nazywa....

Chciałam od razu kupić, ale we wszystkich kięgarniach brak i w hurtowniach brak.
Widać dobra książka.
Będę szukać dalej!

Ja wam dam obstawiać mnie tu jako trzecią !!!!!!!!!!!! Ja absolutnie protestuje!!!!!!!!!!!!! Ja to staranka owszem ale za rok!

Madzia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry