reklama
blond_20
Czarownica
No wlasnie kupilam kolejny wozek.....masakra.2 dostalam ale bez budki, 2 kupilam ale sie rozwalily.jak ten sie tez rozwali to maly bedzie na rowerze tam jezdzil sam wrrrrrrrrrrrrrHej
ASIA TY to juz chyba bijesz rekordy z ILOSCIA WOZKOW heheh
AHA CO MOGE JEJ NA CODZIEN PODAWAC NA WZMOCNIENIE
ABY ZARAZ CHORA OD DZIECI NIE BYLA?
co do tego karmienia to juz wiadomo dlaczego dzieci tak w zlobkach choruja a niby wszedzie tylko zdrowe przyjmuja...
hehehe HOTtez bym za jakis czas chciala ale to jeszcze nie terazJa Czarną obstawiam. Pokarze ją za te dziurawe gumki!
Nie zapominajmy o Asi - ona z W. to jeszcze HOT
no tak Kaka to same sobie zrobiAle wiesz ja tu mam juz typy...marma cos tak "ciazowo" sie zachowuje...o Dorocie nie wspomne Ale najpewniej Kaka, tak mi sie wydaje hahahahaha
my pozlobku.mlody znowu grzeczny byl, a teraz sie wlasnie drzebabka mi nie wierzyla ze on taki ale w momencie jak mi go na rece dawala to zaczal tak wyc ze masakrachyba wolal zostac tam.nawet dzisiaj tam spal pol godziny, zjadl ladnie.
a ja bede dzisiaj naprawiac stare wozki i wystawie je na allegro jak mi tylko nowy przyjdzie
malena81
mamusia październikowa 08
Malenka - olbrzymie gratulacje!! ale się musisz cieszyć !! super, ekstra!!!! My tak za rok zaczniemy.. za rok chcemy jeszcze w wakacje gdzieś dalej pojechać na dłużej, bez Szymonka (wstępnie myślimy o Nepalu), a zaraz potem zaczniemy staranka... tzn staranka częściowe, tak żeby spróbować na dziewczynkę trafić :-):-):-)
:-):-)
Nam się też marzyły podróże, ale nie mogłabym Izy na dłużej zostawić
Jak jej 1 dzień nie widzę, to świruję.
Sami planujemy pojechać nad Bajkał i do Mongolii jakąś terenówką,
na 40 urodziny Jacka. To będzie w 2017r
Wtedy Izkę i młode drugie na dwa turnusy kolonii, do jednych dziadków i do drugich i może się nie zapłaczę. ;-)
I jeszcze Kuba się marzy... Ale to można z dzidkiem, albo po prostu na krócej.
Ostatnia edycja:
Malena - Mi też będzie na pewno strasznie żal zostawić, ale 3 tygodnie jakoś wszyscy wytrzymamy, a później pewnie szybko nie będzie okazji... a Bajkał cudny!! M był nad samym Bajkałem, ja byłam przy samej granicy z Mongolią i Kazachstanem w górach Ałtaj. Było cudownie. Od tego czasu tęsknię za podobnym wyjazdem... A apropo wyjazdu terenówką to polecam Ci super świetną książkę, chyba "Pojedynek z Syberią", chyba tak się nazywa....
malaulka
Podwójna mamusia
Malena gratulacje ogromne i życzę spokojnych 8 mcy i zdrowego dzidziulka
Dorota przegięcie w tym żłobku, zanieś im swoją łyżeczk i powiedz, że nie życzysz sobie aby którekolwiek dziecko nią jadło
Widzę że temat wycieczek na topie, ja to się nigdzie nie wybieram bo muszę odkładać na chatę a poza tym w maju pierwsza komunia i przyjedzie trochę gości
Dorota przegięcie w tym żłobku, zanieś im swoją łyżeczk i powiedz, że nie życzysz sobie aby którekolwiek dziecko nią jadło
Widzę że temat wycieczek na topie, ja to się nigdzie nie wybieram bo muszę odkładać na chatę a poza tym w maju pierwsza komunia i przyjedzie trochę gości
ja tam dalej obstawiam 25A co Wy macie z tym 24, 25 kwietnia?
Ja planuję urodzić 1-go.
Iza jest w Zaduszki urodzona, to tu w Święto pracy jak znalazł będzie.
Różnica będzie dokładnie pól roku
)
mnie juz los obdarzył Samuelkiem i choć z początku byłam zła na ciąże tak teraz jestem wdzięczna losowi Ale już dziekuje za takie prezencikiJa Czarną obstawiam. Pokarze ją za te dziurawe gumki!
Nie zapominajmy o Asi - ona z W. to jeszcze HOT
malena81
Malena - Mi też będzie na pewno strasznie żal zostawić, ale 3 tygodnie jakoś wszyscy wytrzymamy, a później pewnie szybko nie będzie okazji... a Bajkał cudny!! M był nad samym Bajkałem, ja byłam przy samej granicy z Mongolią i Kazachstanem w górach Ałtaj. Było cudownie. Od tego czasu tęsknię za podobnym wyjazdem... A apropo wyjazdu terenówką to polecam Ci super świetną książkę, chyba "Pojedynek z Syberią", chyba tak się nazywa....
Chciałam od razu kupić, ale we wszystkich kięgarniach brak i w hurtowniach brak.
Widać dobra książka.
Będę szukać dalej!
reklama
malena81
Malena zółwik dla Izuni za ukończenie 10 miesiaca))
Dziękujemy!
Podziel się: