reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej ... zmęczona po pracy, ale już w domku ... ufff.
Cieplusio na dworku strasznie.

Na wstępie to ogromniaste gratulacje dla Malenki - tak bardzo się cieszę.
Udało się zafasolkować - jupiii
Kochana pamiętaj jak będziesz na obronie pracy mgr to wspomnij, że kobiet w stanie odmiennym nie można denerwować ;-)
No i gratki dla Izuni za skończony 10 miesiączek.

Naprawdę ciesze się tak jakbym to ja była w ciąży.

A propo dziś dowiedziałam się, że moja koleżanka też jest w ciąży - miała problemy przy zajściu, dostała mega dawkę duphastonu i wczoraj była na usg - jej dzidzia ma 2mm.

Oj super wieści z samego początku roku szkolnego.

A ja dostałam okres nad morzem a teraz cisza i cisza ... ani widu ani słychu ... koło jednostki wojskowej nie mieszkam :eek: ... :-p:-D
Nie wiem - być może to zawirowania hormonalne jeszcze w organiźmie.
A może .... hmmm .... ale raczej nie.

Heheheh ... no to teraz będą obstawiać, która następna - jakby co to ja przyjmuję zakłady :-p:-D

Wpadłam na chwilkę poczytać i już zmykam - nie wiem w co ręce włożyć a tu jeszcze do 14 września muszę plan rozwoju zawodowego napisać i złożyć u dyrektorki :szok::szok::szok:
No i brak czasu na przyjemności, bo jak nie przy dziecku to praca.
Ech życie i ... polityka prorodzinna :-(

Dobra nie smęcę już i wszystkiego naj dla paździoszków, paździoszek i dla Was kobietki kochane.

Ostatnia edycja:
reklama
Jest fasolka
Ma 2 mm i chyba bije jej serduszko.
Lekarz nie był pewny, bo ma w gabinecie kiepski aparat,
ale mówi, że na 99% TAK.
Mam podejść w poniedziałek na konktrolne USG.

Termin 28 kwietnia z OM
29 kwietnia z USG

Tak się cieszę!
Pędzę skombinować suwaczek:-)

Super, super, suuuuuuuuuuuuper;-)

Ale najpewniej Kaka, tak mi sie wydaje hahahahaha

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak Kaka to same sobie zrobi:rofl2:

Asia wyjeła mi słowa z ust...otóż to Magda...ja musiałabym sobie sama zrobić;-)

no kaka to ty zdolniacha jesteś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No a ja pojechałam do stajni bo dziś był kowal i załapałam się na terenik :) Ale jestem szczęśliwa. W piątek jadę sama na weekend do Poznania się wyszaleć a chłopaki zostają same. Prawdę powiedziawszy to już się boję i denerwuję jak ja to zniosę. Tak długo bez szkraba.....Była już któraś dwie noce poza domem bez malucha? Kurcze a może jednak zamiast w niedzielę to w sobotę wrócę...:dry:Boje się że po powrocie nie poznam swojego dziecka i będę musiała od nowa z nim pracować.

Kochana pamiętaj jak będziesz na obronie pracy mgr to wspomnij, że kobiet w stanie odmiennym nie można denerwować ;-)

To nie jest najlepszy pomysł.
To typowo męska uczelnia (wydział mechaniczny Politechniki Krakowskiej)
a ja dopiero co jedno urodziłam.
Lepiej nie będę się wogóle przyznawać!

A propo dziś dowiedziałam się, że moja koleżanka też jest w ciąży - miała problemy przy zajściu, dostała mega dawkę duphastonu i wczoraj była na usg - jej dzidzia ma 2mm..

Super! To tak jak mój Ktosiek

A ja dostałam okres nad morzem a teraz cisza i cisza ... ani widu ani słychu ... koło jednostki wojskowej nie mieszkam :eek: ... :-p:-D
Nie wiem - być może to zawirowania hormonalne jeszcze w organiźmie.
A może .... hmmm .... ale raczej nie.

Heheheh ... no to teraz będą obstawiać, która następna - jakby co to ja przyjmuję zakłady :-p:-D.