dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
hello
Boze dziewczyny ale mnie wczoraj scieło juz dawno sie tak fatalnie nieczułam łeb mi pekał i zwracałam dalej niż widziałam a po 21 juz ładnie lulałam. Nawet M sie wystraszył i chyba poraz pierwszy tak na powaznie zatroszczył. Teraz tez sie czuje nienajlepiej ale własnie wcisnełam w siebie śniadanko i herbatke. Aby nabrac troche siły na załatwianie spraw MASAKRA
Dorotka1234..... Co do wcześniejszego posta Twojego zawsze mozemy pogadać na gg ale nikt nie ejst wstanie Ci pomóc. Sama musisz to zrobić Ja moge ci tylko powiedziec jak to u mnie wygladało a co ty zrobisz to jest Twoja indywidualna sprawa;-) Mam nadzieje ze rozumiesz o czym mówie
Kaka cie ta mamusia rozpieszcza. Niby mieszkacie osobno ale chyba bardzo duzy klosz ma nad tobą
Ewccia26 Moja Niki też przechodziła to dziadostwo a ja byłam wtedy w 7mieciacu. Lekarka nie mówiła o żadnych zagrozeniach. Musielismy oddzielic jej talerze sztuczce itp.(tylko do momentu az zaczeło jej sie zbijać) Najgorsze jest to ze to jest bardzooooo długo trwałe ale na dzień dzisiejszy wsio wraca do normy.
ps Daj znać jak bedziesz po wizycie
ppatqa Ty to widze taka mróweczka jesteśTylko praca praca praca A jak tam remoncik????
Wiem Czarna ze do mne nalezy decyzja ale bedzie mi lepiej jak porozmawiam z kim
kto mial podobnie to moj nr gg tutaj ci go podam jak bedziesz miala ochote to napisz
12348521