reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kaka a co ty sie przejmusz tym prezentem slubnym. Przecież i tak mało co sie widujecie:-p wiec niebeda krzywo patrzeć i podpisywać też nie trzeba nie beda wiedziec od kogo:-p:-D:-D
ja teraz na ur zazyczyłam sobie pościel ;-) (u nas sie pytaja i robia wspólne prezenty)

reklama
Jak sie na spokojnie zastanowiłam to śpieję się sama z siebie...robię z igły widły. Kupiłam fajniutką posciel i wydałam w sumie tylko 50 zł wiecej. Bez allegro nie mogłabym żyć hihi. Znalazłam trochę tańszą ale bardzo elegnancką posciel super pakowaną.
Znikam na angielski bo mnie młody pogania:)

Witam popołudniowo:-p

Tak sie nałaziłam ze mnie całe podeszwy bolą:szok::baffled: i tak wszystkiego niezałatwiłam jutro cdn:sorry2:
Dorotka1234..... Co do Twojego M to gdzie on pracuje ze tam mozna sobie wypić????? Przecież mo ze wylecieć z pracy z paragrafem w papierach:szok: Według mnie takich zachowac nie mozna tolerować i nie daj sobie tłumaczyć ze koledzy:no: Ja to kiedyś przechodziłam i dlatego poźniej zostałam samotną matką ale to długa historia. Teraz jestem szczęśliwa i tylko to sie liczy:tak:
ps co do prawka to też sie przyznałam ale ostatnio sie zapisałam na kurs. I tez ledwo mi wchodzi nauka. Ale teraz juz po ptakach musze dokończyć:tak:

Czarna jesli moge miec nietypowa prosbe to jak mozesz to ja dam ci moj nr gg
to moze tam pogadamy o tym co mnie gnebi,bo czuje ze ty jakos mozesz mi
pomoc a mnie rozmowa dobrze zrobi wiec jak moge to chetnie napisze moj nr gg
a ty jak bedziesz chciala to napisz ???????????????????/:-D:-D:-D

Hej ja cały dzień przepracowałam na dworze, wydzierzawiliśmy dodatkowe 0,7 ha, już ładnie zaorane i cos tam przez agrturystyke sąsiada, ale to co zobaczylśmy to szok, tyle śmieci gruzu i szkła, że ja nabierałam 6 wiaderek szkła z szyb, słoików i butelek. Czy ludzie przestana wysypywać śmiecie gdzie popadnie pole stało niczyje więc dawaj. W lesie naokoło też nie jest lepiej,wszędzie śmieci. Sorry że tak marudze ale się zdenewowałam, my się staramy, sortujemy śmieci, na wiosce stoją nawet pjemniki, a i tak wywiozą na pole lub do lasu.

Czesc dziwczyny.Ja dopiero wrocilam z pracy, mialam ciezki dzien ale musialam zajrzec co u Was.Powiadomilam dzisiaj moja szefowa o ciazy.Kurcze tak sie denerwowalam ze rece mi sie trzesly a na koniec sie poplakalam.W sumie to przyjela to z usmiechem i powiedziala ze jak ja sie ciesze to ona tez, wiem ze lubi dzieci wiec pokazalam jej fotke.Najgorzej jak sie zapytala ktory to tydzien, a ja musialam odp ze 16.troche mi sie zrobilo glupio ze dopiero jej mowie ale tu w Anglii nie jest tak jak w Polsce.Umowe mam do 01.07. wiec nie sadze zeby mi ja przedluzyla, ale trudno, dzidzia jest dla mnie najwazniejsza.Nie ta praca to inna.Troche mi lzej na sercu...

Witam z samego rana...widzę, że jeszcze śpicie:)

Agniesia25 trzymam kciuki zeby się wszystko dobrze rozwiazało. Może szefowa ma serce;-) i zostaniesz. Zeby mieć kasę musiałabyś pracować do konca??

dzisiaj mamusia zaprosiła mnie na gofry:) Wie kobieta jak mi dogodzić:)

Witam bez słoneczka, ale mam nadzieję że ciepło, zaraz idę małego odprowadzić do przedszkola to się przekonam.

Agniesia25 wszystko będzie ok, szefowa też człowiek i może przedłuży umowę:tak:

Kaka zazdroszczę Ci gofrów, ja to sobie moę kupić tylko takie tłuste gotowe w markecie hihih

reklama
Ja też witam już niestety siedze w pracy pogoda zapowiada sie ładna a tu cały dzień w biurze, blle. Mam nadzieje że jakoś jeszcze uda mi się wpaść. Acha tak rano to ledwo wstałam.

Do góry