reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Anula wspolczuje tego zalania :wściekła/y: ale jakos musicie dac rade.
Antuanet WITAJ fajnie ze juz jestes i ze wypoczelas :-D teraz prosze sie sluchac lekarzy i odpoczywac:tak:.

Ja juz po marnym sniadaniu marnym bo nic w lodowce nie ma ciekawego dla mnie:wściekła/y:.

Po 11 ide do przychodni odebrac wyniki krwi i az sie boje bo to wazne wyniki
zwlaszcza na toksoplazmoze ,ktora wczesniej robilam na IgG i wyszlo
ze mam przeciwciala a teraz zrobilam IgM czy te przeciwciala sa bo kiedys przechodzilam ta chorobe czy ze teraz ja przechodze , a teraz to jest niebezpieczne dla dziecka jakbym ja teraz miala i starsznie sie bole:-(.

Kurcze czlowiek musi na kazdym kroku sie zamartwiac ,jutro ide do gina juz sie nie
moge doczekac ale tez sie boje a w poniedzialek usg genetyczne i dopiero sie boje.
Sorki ze marudze

Kaka gdzie ty sie podziewasz wczoraj bylas tylko rano ????????? MARTWIE SIE

reklama
Już jestem Dorotka:)

Po gofrach trafiłam do babci i siedziałam do wieczora:)

Ale cos mi przeskoczyło w nodze i cieżko mi się chodzi...boję się cokolwiek brać. Może spróbuję najpierw apap??

Kurcze a ja sie tak niecierpliwie ze do jutra do 16 oszaleje najchetniej bym zadzwonila i przesunela na dzis ale pewnie miejsc nie bedzie :-( kurcze tak bardzo bym dzisiaj chciala isc dziewczyny ja juz fiksuje przeciesz bylam niedawno u lekarza ale ja aie caly czas boje :-(

Kaka wczoraj zrobila az 1 zestaw i az 11 bledo :-(.Podjelam decyzje ze do soboty bo w niedziele
zrobie sobie wolne od testow to od dzis do soboty musze koniecznie 3 zestawy dziennie
zrobic ,jak uda sie wiecej to lepiej ,a od poniedzialku przez caly tydzien 5 zestawow
minimum dziennie .Co o tym myslisz????????

Apap mozesz brac mnie dentystka powiedziala ze apap mozna 4 na dobe oczywiscie ja nie biore tyle ja biore pol albo 1 albo wcale hihih

Przeszukałam naszą apteczkę i nic w niej już nie ma...będę musiała iść do apteki a raczej doczołgac się do niej...dzwoniac do M poryczałam się...

Dorotka ja się też tak na początku uczyłam ale efekty były kiepskie.

Potem na płycie przerabiałam po kolei i tematycznie pytania, tak długo z jednego zagadnienia aż było bez błędów. Potem jak robiłam testy to przeważnie 1 błąd albo wcale:)

Czemu sie poryczalas ?
przez ta noge?
Kurcze ja tez jakas nie w sosie dzisiaj:-(
za ponad godzine ide po wyniki krwi i sie starsznie boje a pozniej moze zadzwoni do poloznej i zapytam czy nie byloby miejsca mnie dzis przyjac bo do jutra to mnie nerwy zzera :-(
a jak nie to jakos dam rade wiem panikara ze mnie starszna ale co ja poradze na to ze
to dziecko jest dla mnie Wszystkim i ze KOCHAM GO JUZ NA CALE ZYCIE
i chyba nie przezyalabym jakby sie cos stalo :-(

reklama
Kaka czyli radzisz najpierw tematycznie oki postaram sie.
Na plycie mam tak tematami tez i normalnie pozniej pomieszane testy :-)
Ale zanim pojde po wyniki to nie zrobie zadnego testu tak sie boje :-(

Do góry