reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

papatqa to Ty musisz strasznie rano wstawać jak Ty już w pracy.

No dobra lecę do przedszkola i po chrupiące bułeczki:-).

Zjemy sobie z M na śniadanko, bułeczkę z ziarenkami z serkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką, a do tego kawka zbożowa z mleczkiem hmmmm..... lecę bo mi język ucieknie hihi

reklama
Ja chciałam sobie dziś zjeść rogala i wypić kakao...ale mleko mi z lodówki wyparowało przez noc...ja mam taką dziwną lodówkę. Wieczorem jest pełna a jak sie budzę to wiele produktów z niej znika...może uda ją się jeszcze wymienic na gwarancji:tak:

Ja chciałam sobie dziś zjeść rogala i wypić kakao...ale mleko mi z lodówki wyparowało przez noc...ja mam taką dziwną lodówkę. Wieczorem jest pełna a jak sie budzę to wiele produktów z niej znika...może uda ją się jeszcze wymienic na gwarancji:tak:

Kaka fajna masz mame ze cie na gofry zaprasza :-D ja mialam ostatnio w niedziele
isc na gofry ale nie lubie takich ze sklepu ze musze sobie je sama przystroic
a isc aby juz gotowego mi podali to mi sie nie chcialo heheh:-D.

Kaka fajna masz ta lodowke hihihih.

Ja zaraz bede jadla na sniadanie parowki mam nadzieje ze mi beda smakowaly
bo ja mam tak ostatnio ze mam na cos ochote ale jak zaczynam to jesc to mi ochota
mija :wściekła/y:.

Wroce po sniadanku i bede sie na kompie uczyla testow wiec spokojnie po kazdym
zestawie do was zajze :-D

Witam serdecznie pazdziernikowe mamusie.
Co prawda nie udzielam sie na tym forum prawie w ogole.Napisalam chyba 3 posty na samym poczatku ciazy,ale za to czytam Was regularnie i licze, ze teraz pomozecie.:-)Mam taki problem:
corka przechodzi szkarlatyne, i wyglada na to, ze ja tez ja zlapalam.Mialam juz szkarlatyne w wieku 3 lat, a teraz znowu wysypalo mnie cala.:baffled:Wizyte u lekarza mam dopiero o 17, a strasznie sie denerwuje, czy to nie zaszkodzi malenstwu.Czy ta choroba ma jakis wplyw na ciaze?
Gdyby, ktora z Was wiedziala cos na ten temat bardzo prosze o odpowiedz:-).Aha dodam, ze tak jak Wy termin mam na pazdziernik.
Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i zycze duzo zdrowka.:-)

Ewccia, przecież do 17 szybko zleci. Poczekaj lepiej na opinię lekarza, który się na tym zna lepiej od nas:)) Taka moja rada;)

Ja do lekarza ide w czwratertek na 16,20 i tak juz bym chciala tam byc normalnie tak mi sie ciagnie ze zgroza :-( .Dzis mnie jajnik od rana kuje ale ja wole jak mnie jajnik kuje niz jak brzuch boli jak na @

hello
Boze dziewczyny ale mnie wczoraj scieło:szok: juz dawno sie tak fatalnie nieczułam łeb mi pekał i zwracałam dalej niż widziałam a po 21 juz ładnie lulałam. Nawet M sie wystraszył i chyba poraz pierwszy tak na powaznie zatroszczył. Teraz tez sie czuje nienajlepiej ale własnie wcisnełam w siebie śniadanko i herbatke. Aby nabrac troche siły na załatwianie spraw:baffled: MASAKRA

Dorotka1234..... Co do wcześniejszego posta Twojego zawsze mozemy pogadać na gg ale nikt nie ejst wstanie Ci pomóc. Sama musisz to zrobić:tak: Ja moge ci tylko powiedziec jak to u mnie wygladało a co ty zrobisz to jest Twoja indywidualna sprawa;-) Mam nadzieje ze rozumiesz o czym mówie:-p

Kaka cie ta mamusia rozpieszcza. Niby mieszkacie osobno ale chyba bardzo duzy klosz ma nad tobą:-D

Ewccia26 Moja Niki też przechodziła to dziadostwo a ja byłam wtedy w 7mieciacu. Lekarka nie mówiła o żadnych zagrozeniach. Musielismy oddzielic jej talerze sztuczce itp.(tylko do momentu az zaczeło jej sie zbijać) Najgorsze jest to ze to jest bardzooooo długo trwałe ale na dzień dzisiejszy wsio wraca do normy.
ps Daj znać jak bedziesz po wizycie

ppatqa Ty to widze taka mróweczka jesteś:-pTylko praca praca praca:-D A jak tam remoncik????

a ja mam termin na 2/3 października. i tyje.szkoda ze nie mogę dzielić radości ciąży z kimś kogo kocham :(:(:( a usg teraz w tym tygodniu bede miala juz 4

reklama
Dzieki k@siek. Tak tez zrobie.Poszperalam troche w necie i wyglada na to, ze leczona szkarlatyna nie zagraza malenstwu, ale najdokladniej dowiem sie wszystkiego od lekarza.
Ps. Pogoda piekna i sprzyjajaca dobremu nastrojowi wiec zycze wszystkim milego dzionka i dobrego humorku.Pozdrawiam

Do góry