reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wcale Ci sie nie dziwię...
Ja wolałam testy na komputerze, bo sprawdzanie testów papierowych zajmowało mi za dużo czasu...a tak od razu wiedziałam jaki jest wynik. Polacem Ci taką naukę chyba, że prferujesz tradycyjne sposoby.

reklama
Kaka ja zapewne bede sie uczyla tak i tak ale najwazniejsze abym zaczela.
Ide na poczte i do sklepu po cole bo mi niedobrze :-( i po patyczki do uszu bo sie skonczyly
a koniecznie musze psu uszy wyczyscic :-)
Zaraz wracam :-)

Mi po gazowanym zawsze niedobrze...ale i tak popijam Mirindę:) a ja zabieram się za obiad:)

Ja przewietrzona i od razu lepiej :-D.
Mnie pomaga cola ale nie pije jej non stop i pije malymi lykami i wygazowana :tak:.

Ide pozmywac i zjesc sledzia :tak:.

Kaka jakos tu dzis pusto ? tylko my jestesmy .Mam nadzieje ze mimo obiadu
bedziesz tu zagladac ;-) bo nie mam z kim poklikac .
A co dzis na obiad robisz dobrego ??????????????/

Już po obaiadku: ziemniaczki, mizeria i jajka...

Idziemy na wesele. Młodzi chca kasę ale ja wolę kupić prezent, bo nie stać mnie żeby włozyć w kopertę niewiadomo ile. Wieć wymyśliłam, ze kupię im dobrej jakosci posciel satynową:) Pytam się Młodej co by powiedzieli na posciel, a ona że chętnie ale że śpia pod 2 koołdrami...wiec chyba wygląda na to, ze mam kupić 2 komplety?? Staram sie nie nadwyrężyć budżetu bo wydatków mamy mnóstwo...niedługo chrześniak M ma komunię...i trochę mnie ta odpowiedź zasmuciła.

Kaka ja tez mam w sierpniu wesele i niesty musze do koperty wlozyc bo oni u nas tez wkladali
,ja musze sie ubrac ( mialam isc w moich ciuchach z wlasnego slubu bo ja mialam slub
cywilny ale w tym okresie 8 miesiaca ciazy nie zmieszcze sie w te ciuchy hihihih)

Wogole non stop kasa nam na cos potzreban tera dochodzi dziecko ,moje prawko a to dodatkowe
lekcje itp ,ale najwazniejsze jest zbierac na dziecko :-)

Ja pożyczyłam kieckę od koleżanki, taką ciążową kopertową:)
To ślub mojego kuzyna, którego ostatni raz widziałam na swoim ślubie. Odniosłam tylko wrażenie, ze ta jego przyszła żonka to trochę wyrachowana jest.

reklama
Witam popołudniowo:-p

Tak sie nałaziłam ze mnie całe podeszwy bolą:szok::baffled: i tak wszystkiego niezałatwiłam jutro cdn:sorry2:
Dorotka1234..... Co do Twojego M to gdzie on pracuje ze tam mozna sobie wypić????? Przecież mo ze wylecieć z pracy z paragrafem w papierach:szok: Według mnie takich zachowac nie mozna tolerować i nie daj sobie tłumaczyć ze koledzy:no: Ja to kiedyś przechodziłam i dlatego poźniej zostałam samotną matką ale to długa historia. Teraz jestem szczęśliwa i tylko to sie liczy:tak:
ps co do prawka to też sie przyznałam ale ostatnio sie zapisałam na kurs. I tez ledwo mi wchodzi nauka. Ale teraz juz po ptakach musze dokończyć:tak:

Do góry