reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hej w sobote i niedziele dużo siedziałam na dworze więc nawet nie otwierałam kompa,
guska35tak mi przykro
martykagratulacje
Jutro niestety ide do pracy, a już mi się nie chce.
dorota123456789 nie wiem co ci napisać, bo z moim mam spokój, stataj się niedenerwować

M byl w domu zjadl ,wziol kanapki i poszedl i jednak cos wypil ,ale on sie zarzeka
ze nic ale ja mu nie wierze ,
Poryczalam sie brzuch mnie boli a teraz pije melise na uspokojenie :-(

reklama
Dorotka nie martw się... moze wypiła małe piwko i nie chciał Cię denerwowac...kumplom z pracy czasem trudno odmówić. Wiem, że to nie usprawiedliwienie ale próbuje go zrozumieć.

Szkoda ze tutaj taka cisza :-(.
Mnie brzuch boli a bol jest podobny do bolu na @ mam nadzieje ze to nie z nerwow
i ze nie znaczy to nic zlego tylko ze poprostu boli bo cos sie tam rozszerza
bo dzidzia rosnie .

Ide na dwor sie przewietrzyc bo jest u mnie cieplutko a moze dwor mi tez pomoze

Może pobyt na świezym powietrzu podsunie Ci jakieś rozwiązanie.

Wkurzam się sama na siebie, że czasem zachowuję się jak dzieciak. Dałam wczoraj meżowi zwolnienie lekarskie bo się skończyło w zesżły piatek. Sądziłąm, że pierwsze kroki z rana skieruje do mojego biura (pracujemy w tej samej firmie) i zaniesie zwonienie wiec nie dzwoniłam żeby ich powiadomić że mnie nie będzie. A mój meżu zapomniał i odebrałam telefon z pracy, że się informuje o dalszym zwolnieniu...wyszłam na smarkule.wrrrrr

Może pobyt na świezym powietrzu podsunie Ci jakieś rozwiązanie.

Wkurzam się sama na siebie, że czasem zachowuję się jak dzieciak. Dałam wczoraj meżowi zwolnienie lekarskie bo się skończyło w zesżły piatek. Sądziłąm, że pierwsze kroki z rana skieruje do mojego biura (pracujemy w tej samej firmie) i zaniesie zwonienie wiec nie dzwoniłam żeby ich powiadomić że mnie nie będzie. A mój meżu zapomniał i odebrałam telefon z pracy, że się informuje o dalszym zwolnieniu...wyszłam na smarkule.wrrrrr

Jeszcze nie bylam na swierzym powietrzu :tak: zaraz pojde :tak:.
Polezalam sobie ,pojadlam az teraz mi niedobrze mleko slodzone
to w puszcze do kawy co sie go daje to ja wypilam troche tak tego mleczka
i mi slodko teraz hihihi .

Rano bylam na pobraniu krwi wyniki w srode po 11 a w czwartek na 16,20
do gina :tak: juz nie moge sie doczekac :tak: a za krwe wydalam 50 zl :wściekła/y:
ale coz zrobic jak trzeba.

Kaka przestan to nie ty zchowujesz sie jak dziecko tylko troche w tym wypatku
twoj M zawiodl nie przejmuj sie nimi w pracy i gwarantuje ci ze ja sie
teraz gorzej czuje od ciebie bo ja nie wiem co zrobi z M bo TO CIEZKA SPRAWA

Po prostu mogłam mu jaśniej powiedzieć co i jak...przez rok i tak zapomną hehehhe Na 16,30 mam angielski. Muszę jeszcze jakiś miesiac przepękać z nim. A juz mie się nie chce uczyć heh. Dorotka a jak tam Twoje prawko?

Po prostu mogłam mu jaśniej powiedzieć co i jak...przez rok i tak zapomną hehehhe Na 16,30 mam angielski. Muszę jeszcze jakiś miesiac przepękać z nim. A juz mie się nie chce uczyć heh. Dorotka a jak tam Twoje prawko?

Kaka nawet mi nie przypominaj o prawku :wściekła/y:
Egzamin mialam miec teraz w kwietniu ale przesunelam go na 03 czerwca
i mialam od dzis zaczac sie uczyc bo kompletnie nic nie umiem :-(,ale dzieki mojemu M uczes sie taz ze szok czyli nic moze od jutra zaczne

Nie wiem ale cos jest we mnie od kad jestem w ciazy ze nie potrafie sie skupic na nauce nic kompletnie nic mi nie wchodzi go glowy i wogole zanim usiade
do nauki to miajaja miesiace .
Jak zapisalam sie na egzamin to zaraz dowiedzialam sie ze jestem w ciazy
wiec to bylo przynajmniej 2 miesiace temu a przez ten czas moze z 10
testow rozwiazalam .nie potrafie sie skupic i uczyc a czas mi leci:wściekła/y:

Ja jeszcze nie byłam w ciaży i zwlekałam z testami jak sie da hehehe ale jak już usiadłam to w kilka dni ich sie nauczyłam. Testów uczyłam się z płyty. Moze masz taką samą. Ja korzystałam z zakładki nauka i uczyłam się po kolei. Każdego dnia po 2 zagadnienia np. znaki i pierwsza pomoc...i jakos poszło:)

reklama
Ja jeszcze nie byłam w ciaży i zwlekałam z testami jak sie da hehehe ale jak już usiadłam to w kilka dni ich sie nauczyłam. Testów uczyłam się z płyty. Moze masz taką samą. Ja korzystałam z zakładki nauka i uczyłam się po kolei. Każdego dnia po 2 zagadnienia np. znaki i pierwsza pomoc...i jakos poszło:)

Ja mam jakas plyte ale nie wiem nawet gdzie ona jest musze jej poszukac:szok:
Ja mam testy tez takie na papierze ale musze sie pouczyc tez wlasnie co jest
pod maska samochodow ale narazie nie mam weny do nauiki ale na dniach zaczne sie uczyc bo serio sie nie wyrobie zostalo mi juz 1,5 mieisaca a jak ja
tak zwlekam to moge niezdazyc ale dzis nie mam glowyu do tego z powodu
mojego M :wściekła/y:

Do góry