reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

reklama
Ale kiedys jadl sloiczki?

Ja bym chciala aby oliwka jadla nasze obiadki robilam ym obiadek zamrozila i za kilka dni bym miala na kolejny obiadek Ale ona pluje moim jedzeniem :-(

A tak bym chciala juz zaoszczedzic kasy troche na tych sloikach

Cześć babki! Wpadam zameldować się zainteresowanym co u nas, napisałam na kilku wątkach. Marika ma się wyśmienicie, ja trochę gorzej ze względu na zawalenie robotą i ciągły brak czasu.

Dziś jesteśmy u dziadków, M. baluje służbowo w Ustce, więc musimy radzić sobie same.

Pozdrawiamy!

Hej mamuski tu mam wiadomosc od Kasi1978:
(co prawda napisała do Minisia ale poproszono mnie o wstawienie jej tutaj)

hej
Ja tak na chwilę. Zupełnie nie wiem co się dzieje na BB. Od tygodnia jesteśmy w domu, ale trochę się skomplikowało, bo Martynka ma boreliozę. Na szczęście szybko wykrytą, ale gdybym zaufała lekarzowi rodzinnemu, to bym ją na liszaj maścią smarowała. Jak tylko się uporam ze wszystkim, to wracam do Was i wyjaśnie co i jak.

Pozdrowienia dla Paździochów i Paździoszek :)
Kasia1978

Asia może żębole, już pisałam młodemu jak szły dolne jedynki tylko i wyłącznie cyca ciągnął przez tydzien
kasia oj zdrówka

witajcie :-)
chętnie się do Was przyłączę o ile to możliwe :-D jestem mama prawie 9 miesięcznej Ani i prawie 2 letniego Michałka :-D myślę że będę miała z Wami o czym pogadać :happy:
pozdrawiam z deszczowego Krakowa :baffled:

Witamy Elwia:tak:
Ja miałam niedzielę przyjemną bo poszłam do siostry w odwiedziny i na obiad, więc nie musiałam gotować:-D:-D:-D:-DNo i u kogoś się nie sprząta, miałam dzisiaj jednym słowem labę:-D:-D:-DMaluszek siostry rośnie jak na drożdżach, a na imię będzie miał Krzyś- uważam, że bardzo ładne imię...

Witaj ELWIA. Cos mi sie wydaje że mamy tak samo na imie:-) Czyżby Elwira?

No mamuśki ja po warkoczykach. Siedziałam 7 godzin:baffled::szok:. A efekty na fotkowym. Kiepskie zdjęcia bo robione kamerką internetową. Jak zrobie lepsze to nie omieszkam sie pochwalić;-) Buziaki

reklama
Witam! Ja się tylko melduję że wróciliśmy do domku cali i zdrowi:-) Tydzien sie byczylismy nad morzem a potem u mojej rodzinki w Borach Tucholskich. Pogoda nad morzem super A Macius zachowywał sie wzorowo. Lecę robić pranko itp potem zajrze.pa.

Do góry