reklama
Witam! U nas caly dzionek minął praniu, sprzątaniu i potem zakupy trzeba było zrobić bo po wakacjach lodówka pusta.
Widzę że chyba tylko mój Macio został bezzębny, K mial pierwszego ząbka jak skończył roczek więc pewnie i u niego tak będzie.
Widzę że chyba tylko mój Macio został bezzębny, K mial pierwszego ząbka jak skończył roczek więc pewnie i u niego tak będzie.
Czołem laseczki;-)
U nas nic nowego i szczególnego. Nie ma o czym pisać
Pozdrowionka
to tak jak u nas ;-) zmykam na spacerek z młodym bo wstał po drzemce. Ale tu cisza i głusza ostatnio
na zdjeciowym wrzuciłam kilka fotek z wyjazdu.miłego dzionka.
blond_20
Czarownica
Jakie tu pustki!!!
my po 4 godzinnym spacerku.nogi w d... wchodza.
sasiedzi remontuja i mnie denerwuja.w tym bloku ciagle ktos remontuje.nie ma spokoju
mlody mimo wszystko zasnal i chwala mu za to.dlaje nie chce jesc za bardzo. je plynne rzeczy w normalnych ilosciach ale zupki bleee
milego wieczorka;-)
my po 4 godzinnym spacerku.nogi w d... wchodza.
sasiedzi remontuja i mnie denerwuja.w tym bloku ciagle ktos remontuje.nie ma spokoju
mlody mimo wszystko zasnal i chwala mu za to.dlaje nie chce jesc za bardzo. je plynne rzeczy w normalnych ilosciach ale zupki bleee
milego wieczorka;-)
ppatqa
Październikowe mamy'08
i ja się witam, u nas też troche gorzej z jedzeniem, ale idzie górna dwójka. U nas w sumie tak jak zawsze, czyli zaraz jak mały uśnie to oboje padniemy, ale najpierw zjemy kukurydze bo włoasnie się gotuje na kolacje. Młody ma dzień marudy, ale zwalam to na zęba.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
wesolutkaaa gratulacje :-) miłego wypoczynku, ja od niedzieli też pomykam z dzieciakami do rodziców
lilunia super fotki, fajnie wypoczęliście i widzę że Neptuna odwiedziliście; chyba trafiliście na te super ciepłe i ładne dni, od soboty w Gdańsku pochmurno i dziś większość dnia padało
blond dopiero doczytałam jaką masakrę mieliście z wózkiem
u nas też nudy, deszczowo dziś to wogóle kicha
lilunia super fotki, fajnie wypoczęliście i widzę że Neptuna odwiedziliście; chyba trafiliście na te super ciepłe i ładne dni, od soboty w Gdańsku pochmurno i dziś większość dnia padało
reklama
wesolutkaaa gratulacje :-) miłego wypoczynku, ja od niedzieli też pomykam z dzieciakami do rodziców
Byliśmy w jantarze od 13 lipca cały tydzien i na szczęście była super pogoda. Dopiero w sobotę po południu zaczęło padac. Do Gdańska prawie zawsze zaglądamy jak jestesmy nad morzem, jakoś tak bardzo mi sie podoba Stare miasto.
Podziel się: