reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Nie wyszło mi/. Brak chętnych ...szukam dalej;-) Hanka sama siada i troche zaczyna stawac na nogi. W koncu Cie dodałam na nk bo gdzies zawieruszyłam zaproszonko:zawstydzona/y:

reklama
witem wieczorkiem

My caly dzienj gdzieś, najpierw urzędy, praca, zakupy, potem cd zakupów spacerów cd i byliśmy u siostry M.

Wesolutka oj fajnie ci z podyplomówką
czarna szkoda:-(

Witam! U nas caly dzionek minął praniu, sprzątaniu i potem zakupy trzeba było zrobić bo po wakacjach lodówka pusta.
Widzę że chyba tylko mój Macio został bezzębny, K mial pierwszego ząbka jak skończył roczek więc pewnie i u niego tak będzie.

no to my po weselu, poprawinach, imieninach i dzisiejszej rocznicy ślubu. Padam ze zmęczenia ale jestem bardzo zadowolona :) Pozdrawiam :)

A mamy 3 ząbek :)

Jakie tu pustki!!!
my po 4 godzinnym spacerku.nogi w d... wchodza.
sasiedzi remontuja i mnie denerwuja.w tym bloku ciagle ktos remontuje.nie ma spokoju:wściekła/y:
mlody mimo wszystko zasnal i chwala mu za to.dlaje nie chce jesc za bardzo. je plynne rzeczy w normalnych ilosciach ale zupki bleee
milego wieczorka;-)

i ja się witam, u nas też troche gorzej z jedzeniem, ale idzie górna dwójka. U nas w sumie tak jak zawsze, czyli zaraz jak mały uśnie to oboje padniemy, ale najpierw zjemy kukurydze bo włoasnie się gotuje na kolacje. Młody ma dzień marudy, ale zwalam to na zęba.

wesolutkaaa gratulacje :-) miłego wypoczynku, ja od niedzieli też pomykam z dzieciakami do rodziców
lilunia super fotki, fajnie wypoczęliście :tak: i widzę że Neptuna odwiedziliście; chyba trafiliście na te super ciepłe i ładne dni, od soboty w Gdańsku pochmurno i dziś większość dnia padało
blond dopiero doczytałam jaką masakrę mieliście z wózkiem

u nas też nudy, deszczowo dziś to wogóle kicha

reklama
wesolutkaaa gratulacje :-) miłego wypoczynku, ja od niedzieli też pomykam z dzieciakami do rodziców
lilunia super fotki, fajnie wypoczęliście :tak: i widzę że Neptuna odwiedziliście; chyba trafiliście na te super ciepłe i ładne dni, od soboty w Gdańsku pochmurno i dziś większość dnia padało
blond dopiero doczytałam jaką masakrę mieliście z wózkiem

u nas też nudy, deszczowo dziś to wogóle kicha

Byliśmy w jantarze od 13 lipca cały tydzien i na szczęście była super pogoda. Dopiero w sobotę po południu zaczęło padac. Do Gdańska prawie zawsze zaglądamy jak jestesmy nad morzem, jakoś tak bardzo mi sie podoba Stare miasto.

Do góry