reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

asia mój też dzisiaj probował to samo i mu smakowało
właśnie ciepełko to wszyscy na dworze, ja melduje się ze u mnie dzień do dna podobny z tą rożnicą ze są teście i chrzesniak, Faceci działają na strychu a my na dworze

reklama
co do pustki na forum i kur to nie wiem czemu taki kawał mi się skojarzył: przychodzi kogut do baru z rożnem i mówi "co jest kurna, solarium, karuzela a pop......ć nie ma kogo" ;-) czy jakoś tak
blond super że lekarza zmieniliście, jest szansa że ta dobrze poprowadzi rozpoznanie; nie mam pojęcia jak to ze żłobkami jest
ppatqa z tym działaniem to jak jakaś konspiracja zabrzmiało :-D

ale ulewy znów w Polsce, u nas na razie spokojnie i duszno pomimo 24
a ja śledzę sprawy mieszkaniowe i zaproponowałam dziś mężowi żeby do Pruszcza Gdańskiego się wyprowadzić (Moli :-)) bo tam mieszkania 60 m2 tyle co nasze 39 m2 w Gdańsku, a w miarę niedaleko, a on na to że tam nie chce :confused: no to zostało mi albo molestować i namawiać albo szukać innego rozwiązania

Hej, witam się i ja!
Wróciliśmy z Rowów, było super! Pierwszy raz byłam nad morzem po 11 latach !!Pogoda dopisała, miejsce godne polecenia!! niewielka miejscowość, ale bardzo fajna i nie taka zatłoczona. Plaża szeroka, las, Park Słowiński (my w ogóle chodziliśmy na plażę 5,5km w Parku Słowińskim, za to była puściutka, szeroka i cudowna). Knajpy fajne, codziennie koncerty szantowe i inne imprezy, imprezy dla dzieci - parada maskotek + festyn. Rybki pyszne (dzieciakom też smakowały)
Dzieciaki spisały się (był jeszcze kolega Szymka o 2 miesiące starszy - Miłoszek). Bawiły się w piasku, jeździły na karuzelach - ekstra!
Jedyny mankament, to że dzieciaki wstawały między 5-6 rano, więc nie wysypialiśmy się.

Teraz znów szara rzeczywistość - praca + 1000-ce spraw do załatwienia, w domu syf (wszędzie walają się jeszcze torby, brudne ciuchy (2 prania już zrobione). Po pracy trochę ogarnę wszystko i wieczorkiem do teściów jedziemy...znowy 4h w aucie..grrrrr... ale później już nie ma kiedy jechać najprawdopodobniej aż do końca września...

Poczytałam częściowo i lecę dalej czytać :-)

Aaa..jeszcze jedno!! mam nadzieję, że nikogo z Was nie dotkneły te burze i huragany!! Czytałam rano relacje w necie, szokujące są !! Nas na szczęście omineło bokiem... słychać było grzmoty, przeokropnie się błyskało, aż raziło, lało, ale nic wielkiego si/e nie działo na szczęście...

Co do sado maso;-)

[video=youtube;WjuAIQizsCY]http://www.youtube.com/watch?v=WjuAIQizsCY[/video]

Jedna sytuacja wygląda dość groźnie ale Hanka nawet nie pisneła wiec zapewne Karmel ja tylko chwycił ostrzegawczo za rękę.

Czesc dziewczyny My jakos zyjemy Oliwka miala 3 dniowke Mila goraczke a na koncu wysypke na szczescie obylo sie bez wiekszego leczenia i lekarka nie przepisala antybiotyku i jest juz ok :tak:
Ja zapracowana bo zmienilam prace Teraz pracuje na kASACH W kauflandzie U MNIE W MIESCIE pracuje po 6 godzin 15 min Zawsze od 16 do 22,15
5 dni w tygodniu ale roznie WOLNE przypadaja Ciesze sie bo nocki w domu jestem i nie robie po 12 godzin I w swieta markety sa pozamykane wiec wolne bede miala a nie tak jak na stacji 365 dni w roku

Oliwka juz jest bardziej rozumna Reaguje na OLIWKA ZROB KOSI KOSI i odrazu klaszcze dlonmi :tak:

Jestem zmartwiona bo moja przyjaciolka mama chrzestna oliwi dzis miala usg genetyczne i zle wyniki jej bardzo wyszly Wyszlo ze ma duze ryzyko zespolo DALNA i wade serca dziecka Mowie wam jakas masakra Dziewczyna zdrowa Nie pali nie pije Uwaza na siebie W rodzinie nie ma takich przypadkow Bardzo zalezalo im na dziecku Bez problemu zaszla w ciaze Teraz zaczyna 2 trymest Nic jej nie bylo Czuje sie ok I tu takie cos :-(

Oliwka teraz spi wiec ja lece cos zjesc I o 15,30 jade sobie rowerkiem do pracy

Aha ja chudne bez diet bEZ NICZEGO cZUJE STRASZNIE ZE CHUDNE wAZYLAM OSTATANIO 60 KG TERAZ WAZE 56,5 :tak:

Pozdrawiam was wszystkie i wasze dzieciaczki

Aha KAKA OLIWKA dokladnie tak samo pelza jak HANIA ale identycznie heheheh:laugh2:

witam korzystam póki młody śpi, ja dziś siedze sama, byliśmy na spacerku,a le ze pogoda w kratke to położyłam młodego w domu spać i zaraz chyba zrobie to co on
mirabelka remont się zaczął

Hej laski :)

U mnie jak zawsze Sajgon. Jutro ślub siostry i wesele. Rodzina się zwala, kupa roboty i zamieszania jak to przy ślubie. Kacper nie daje odpocząć. Dziennie śpi już tylko raz i to ok godzinki a poza tym to jak by mu ktoś śrubkę w dupkę wsadził bo lata jak nakręcony. Ja poszłam na solarium bo chciałam się trochę opalić i spiekłam się tak że wyglądam jak burak i ledwo się ruszam.... Napiszę w poniedziałek jak się burdel skończy.

reklama
Aniaaa super że urlop udany; oj to pranie po powrocie jest zajeb...e :tak: my musieliśmy dodatkowe sznurki zawiesić na balkonie i cztery prania pod rząd poszły
Kaka Hania wcale się nie przejęła widzę tym że Karmel chciał ją "skarcić" ale ucięliście czuję w najlepszym momencie, jak się Hania zamierzała na pieska z kapciem :-) ciekawe co było dalej ;-)
dorota super że godzinowo lepiej w nowej pracy, a kasa podobna? Współczuję przyjaciółce ale badania genetyczne nie do końca przesądzają o chorobie, moja kumpela ze szkoły urodziła niecałe dwa mies. przede mną córcię, testy genetyczne byłe też bardzo złe ale zdecydowali się na badanie wód płodowych i te już były ok i córa zdrowa się urodziła. Trzymam kciuki żeby było ok
ppatqa ja codziennie część popołudniowej drzemki Igi spędzam też na drzemce :-) no ale ja nie mam tyle pracy to mogę poleniuchować
Marma super zabawy jutro i wszystkiego najlepszego dla siostry

Do góry