reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny ja juz na nogach bo wszyscy u mnie juz wstali:wściekła/y: ,ale
zaraz sie jeszcze poloze i choc polezec musze :tak:.

Mimo wszystko co ty na BB sie dzieje zecze Wam milej niedzieli:tak:.

Mnie od rana jakos zab zas pobolewa:-(.

reklama
Taki piękny dzień a tu na dzień dobry szok.Gusiu tulę CIę mocno. Łez już brakuje żeby opłakiwać te wszystkie październikowe Aniołki...Serce wali mi jak oszalałe i znowu pojawił się strach.

Taki piękny dzień a tu na dzień dobry szok.Gusiu tulę CIę mocno. Łez już brakuje żeby opłakiwać te wszystkie październikowe Aniołki...Serce wali mi jak oszalałe i znowu pojawił się strach.

Nio Kaka to jest straszne ale czego ty sie boisz twoja dzidzia jest duza,piekna
i zdrowa:-D a ja sie juz czwartku nie moge doczekac bo w czwartek ide do gina
i boje sie po tym co tu sie dzieje ,choc wiem ze to glupie bo jak dodtyka
to inne dziewczyny to nie znaczy ze mnie tez dotknie a przeciesz bylam 5 dni temu u gina i jest oki i tak musi juz pozostac .

Mam nadzieje ze juz zadna mamusia nie starci swojej fasolki

Witam serdecznie,
czy można się dołączyć?:))

Termin na 21 października a według USG na 18 października:)

W domu jest z nami roczny Wojtek.

pozdrawiam
Kaskada

kaskada Witamy i zapraszamy.

A ja witam słonecznie choć wietrznie. Jak miło wstać rano po imprezce bez bólu głowy, a M jeszcze kacowo w łóżeczku jęczy hihi:-D (ładnie to się śmiać z innych?)

Pozdrawiam i życzę miłej, słonecznej, uśmiechniętej i rodzinnej niedzieli !!!!!!!!!!

Witam w niedziele
Dorotka1234..... Masz prawo czuc obawy. Ale pewnych rzeczy niejesteśmy wstanie przewidzieć i im zapobiec:-( Nawet jakbyś chodziła do gina co tydzień:tak:
kaskada my wszystkich przygarniamy (żarcik) Witamy i zapraszamy do częstego udzielania sie na tym i na innych wątkach.
Chiara nieodpisałaś mi wczoraj co za imprezka była tzn moze urodzinki Twoje????

A ja wczoraj tez imprezowałam u brata i do domku zlądowaliśmy koło północy:-p. A dziś tradycyjne jak co (prawie:crazy:) kazda niedziele mogłam dużej pospać wiec gniłam do 10;30 :rofl2: Potem poszłam na dwór z malutka bo u nas PIĘKNA POGODA. Po powrocie mała padła a my czekamy na pizze. A poźniej jedziemy do wesołego miasteczka:-p
Buziaki i do później

Ja właśnie skonusmowałam obiadek...pogoda super i ma sie ochotę byc cały dzień poza domem...nic dziwnego, ze dzisiaj taki spokój.

reklama
Ja bylam z M w sklepie bo niestety niedziela to jest jeden dzien gdzie jestesmy razem :-)
wiec zaliczylam spacer do sklepu ;-) .Teraz ide sie polozyc cos mnie jajniki i podbrzusze
dziwnie kuje :-( .

Na 16,30 do kosciolka idziemy a po kosciele ide na kawe do znajomej :-)

Do góry