reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No i ropadało się, przeszły dwie burze ... jednym słowem barowo ... tylko piwka brak, ale jak zamierzam się dietować to piwko też idzie w odstawkę.

Młody wykąpany i śpi najedzony.
Zaraz zerknę do niego i też myknę lulu ... bo co robić.
W TV też pewnikiem nic ciekawego .... na BB pustki.

Kaka u nas parówka była niemiłosierna i burza wisiała w powietrzu.
Teraz pewnikiem chłodniej jest ... otworzyłam okno i wietrzę - oj przyjemnie, rześko i ... pada.
Moja koleżanka dziś leci do Grecji ... zazdroszczę jej - pogoda zapewniona, ciepełko no i pozwiedzać można.
Już mi mąż mówił ostatnio, że w przyszłym roku na bank lecimy gdzieś zagranicę na urlopik.

reklama
Ja mam inhalator, wlewam sól fizjologiczną i działam, katarek ładnie spływa :-) Tylko nie zakładam małemu maseczki bo sobie nie daje, tylko ładnie ta koncowke przystawiam i dmucha na buzke i nosek :-)

No włąśnie też mu sul fizjologiczną zapodałam i katar spływa. Maske za pierwszym razem sobie dał założyć i nawet mu sie podobało ale już za drugim było gorzej. Do tego jeszcze mnie zaraził i zasmarkana i kaszląca chodze. Ale też sobie zrobiłam i nhalacje no i jakiegos gripeksa musze wypić

Weż sobie Elwirko ruthinoscorbin, wygrzej się i jutro będzie dużo lepiej.
Niby mówią, że leczony czy nie leczony katar trwa albo 7 dni albo tydzień :-(

Mnie niestety też dopadło jakieś cholerstwo - przepraszam za wyrażenie.
Gardło pobolewa, w mostku czuję ucisk taki i kaszelek zaczyna się.
Jutro chyba odwiedzę aptekę i Flegaminkę kupię albo syropek Stodal.

No :-) ma się rozumieć :-D
Ja też z kompem jeszcze wojuję i czytam sobie wiadomości.
Uśmiałam się do łez bo na portalu Sfora.pl przeczytałam artykuł o intensywnych opadach deszczu i burzach w całej Polsce - uwaga cytuję:
" Rano upał. Wieczorem grad i ulewa.

Dziś przedsmak tego, co czeka nas w tym tygodniu poczuli mieszkańcy Opola. Ulewa sparaliżowała miasto, zalała między innymi przejście podziemne na dworcu kolejowym. Ulewa uprzykrzyła także życie mieszkańcom Wrocławia. Stan wód w trzech rzekach na Dolnym Śląsku przekroczył już poziomy alarmowe.

A to jeszcze nie koniec. Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej ostrzega mieszkańców tego województwa, a także woj. wrocławskiego, śląskiego i małopolskiego przed intensywnymi opadami deszczu i burzami, które występować mogą na tym terenie przez najbliższe trzy dni."

No tego jeszcze nie grali - :-D:-D:-D a ja myślałam, że Wrocław leży w woj. dolnośląskim
Kogo oni tam zatrudniają ... ech.

magdziunoa kilka lat temu jak siedziałam we Wrocku przeszła taka burza ze ja prądu 3 dni nie mieliśmy, a województwo:-)

A to jeszcze nie koniec. Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej ostrzega mieszkańców tego województwa, a także woj. wrocławskiego, śląskiego i małopolskiego przed intensywnymi opadami deszczu i burzami, które występować mogą na tym terenie przez najbliższe trzy dni."

No tego jeszcze nie grali - :-D:-D:-D a ja myślałam, że Wrocław leży w woj. dolnośląskim
Kogo oni tam zatrudniają ... ech.
No ja myślałam że w dolnośląskim mieszkam no ale może się mylę:-D:-D:-D

reklama
Do góry