reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

O :szok: wpadłam tutaj w przelocie a raczej w chwili odpoczynku a tu burza .... hmmm.

U nas gorąco strasznie i zbiera się chyba na burzę, bo takie chmury wiszą.
Młody mi śpi już dobre 30 minutek więc ja mam czas na BB :-D

reklama
Dorotka nikt po Tobie nie jezdzi...po prostu chiałysmy wiedziec jak to jest naprawde z Tobą.

Zamkniety to lepsze miejsce na dyskucje.

A u mnie sie chłodniej robi ale burzy nie ma;-)

Ok przeniosłam swoją wypowiedź na zamkniety.

Mamo Maksa to chyba przez ta pogoę tak tu wrze...

A co tam u Ciebie?? Ja troche modyfikuje dietke od Ciebie wiem ze żle robie ehhh ale jakos tak się mi nie udaje. Będe próbowac i walczyć. Dzis 2 dzien bez słodyczy heheheh

A ja sie pocwalę, jak byłam dziś w sklepie i kupowałam wiskacze dla ojców to ekspedientka poprosiła o dowód:-):-). Ale tu wrze. U nas spokój, jutro jestem sama:-(, a młodemu wychodzi górna jedynka. Mlodemu poprawił się apetyt i dzisiaj nawet na obiad zjadł cały duży sloiczek- pierwszy raz

Ok przeniosłam swoją wypowiedź na zamkniety.

Mamo Maksa to chyba przez ta pogoę tak tu wrze...

A co tam u Ciebie?? Ja troche modyfikuje dietke od Ciebie wiem ze żle robie ehhh ale jakos tak się mi nie udaje. Będe próbowac i walczyć. Dzis 2 dzien bez słodyczy heheheh

No ja mam nadzieje ze sie uda i kilogramy zaczną szybko znikać:-) Mam nadzieje że choć w małym stopniu sie przyczyniłam do tego hehehe;-)

U nas dziś był taki upał że szok. Ale teraz niestety burza przyszła. Nic sie u mnie dziś nie działo. Spacerowaliśmy dziś cały dzień. Kupiłam dziś inhalator i małemy zapodaje. mam nadzieje że to dobry zakup i że szybko mu ten wstrętny katar przejdzie. Ide poczytać inne wątki:tak:

reklama
Do góry