reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Mama Maksa nieziemski patent z takimi zakupami:happy2: A napisz mi please, jak się sprawują te ciuszki co na allegro kupowałaś. Ja wciąż myślę o tych spodenkach japan style ale nie wiem czy warto: wiesz, czy nie się nie rozłażą szybko.
.
Spodnie są z super materiału naprawde. Tylko jeden jest feler. Były na mnie za krótkie. Ale one mają duży mankiet na nogawkach i wzięłam i go odlozyłam i teraz jest ok ale na styk. Ja mam 165cm wzrostu więc jeśli jesteś ode mnie wyższa to nie polecam. Ja sobie tak wymyśliłam że jak mi sie znudzą to dam do krawcowej i zrobie sobie krótsz tekie przed kolano i myśle że tez bedą fajne:-p

Witam z rana. Lekko zdemotywowana ehhh
Hej a co tam sie dzieje?

heeej:-) pogoda do d..... plany na dzis to prasowanie:dry:
a wczoraj ciastka pożarłam:-p :-p:-p
U ciebie to sie nie liczy ;-);-):-p:-p

U nas nocka ok. Katar jakby coraz mniejszy z czego sie bardzo siesze:tak: Niestety ze mną kiepsk. Katar straszny a kaszel taki że wydaje mi sie że za każdym następnym kaszlnięciem płuca wypluje:-(
Pogoda obrzydliwa, a wczoraj było tak pięknie. Eh to lato gdzie jesteś
Miłego dzionka kobitki

witam i ja!
już nie wyrabiam dziewczyny:-(Miki od wczoraj gorączkuje ,dziś ma 38,5 i wkońcu zasnął po nurofenie...a wczoraj jak wróciłam o 22 od babeczki z reha,to obudził się i wył do prawie 1,wtulał się,zasypiał i kiedy odkładałam go do łóżeczka,wył znowu:-(wkoncu skapitulowałam i zasnął z nami...z tego pwoodu też pokłóciłam się znowu z m,chyba pospieszylam się z pochwałami:-(on uważa,że ja się uginam,ale jeżeli dziecko zanosi się i nie może z jakiegoś powodu zasnąć,to mam zostawić niech wyje?:wściekła/y::wściekła/y:narazie też rezygnuje z nauki picia mleka modyfik,bo to juz wogole jakas masakra...czekam aż M bedzie na urlopie od 1-go i wtedy zaczniemy wkoncu razem,a nie ja sama:-(mam taka nadzieje...:-(sprobuje zciagnac troche swojego i chyba bede stopniowo mieszac z modyfikowanym,sama juz nie wiem,wiem ze to nie ten watek,ale chyba nie dam rady wejsc na inne,padam i ide sie polozyc:-(do tego ta pogoda:-(wrrrr...grrrr....sorki,ze nikomu nie odpisze,tylko mam pytanko do MAKSIOWEJ MAmY--->a na te spodenki japan style dlugo czekalas?zastanawiam sie czy zdaze zamowic sobie je przed wyjazdem w gory w przyszly weekand?
narazka mamuski i pazdziuszki

MOLI czekałam ok 2dygodni może troszke mniej. Więc nie wiem czy zdążysz.
A no i zdrówka dla MIkiego. Mam nadzieje że szybko wszystko sie unormuje. A dla Ciebie siły

U nas nocka kiepsko, mały koło 2 dostał atak strasznie duszącego kaszlu i cały czas marudził, zrobiłam mu inhalacje, oklepałam, sciagnełam nosek, ale dalej nie mogł spac, dałam mu czopka paracetamolu i w koncu przed 4 usnął i wstał dopiero 8.30. A ten kaszel strasznie brzydki :-( Nie wiem czy ten syrop pomaga czy nie, bo jest coraz gorzej z tym kaszlem, ale moze tak ma własnie byc ze to musi wyjsc w ten sposob??
A Patryk wyjechał i bedzie w piatek wieczorem albo sobote :-( A jeszcze pogoda do d.... ehhhh
A dzisiaj kino :-( ehhh tak chciałam iśc i nie mogę :-(

A gdzie Minisia?? Pewnie odsypia nocke:-D:-p;-):blink: Tak to jest jak sie chodzi pozno spac:-p
A ja z tego wszystkiego zapomnialam ze dzisiaj mamy szczepienie, zadzwsonilam do przychodni i..nie ma juz wolnego miejsca, nosz qrwa mac!!!!!!!!!!!!!!! Jacek mnie ubije, tesciowa zagryzie ale co tam....

Martynka moze ja sie nie znam, ale kaszel to powinien byc w dzien a w nocy dzieciatko powinno dostawac jakes chamujace leki na to kaszlisko, moj maly zawsze na noc dostawal diphergan, zeby sie nie meczyl w nocy a w dzien 2 razy cos wykrztusnego.

Ostatnia edycja:
reklama
maksiowa martynka moli zdrówka
martynka a ten syropek jest wykrztusny??
magda a czy Jacek nie mógł pamiętać;-)

mi młody spi, jak wsanie to spacerek. zjadł 150 owsianki, pierwszy raz tak dużo

Do góry