reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

jak nie rozumiesz co Ci chciałam powiedziec to trudno....

TO MI WYTLUMACZ BO SERIO NIE ROZUMIEM

Coraz wiecej miedzy nami niedomowien i klotni

Lozeczko mam jedno i to swoje
Gondole mam jedna Z tamtego wozka gondola jest okropna wiem bo probowalam Z lumpu spacerowka jest juz na rozleceniu i mam swoja spacerowke Wiec nie wiem o co chodzi A krzeselko mam drewniane i dostalam je

Skoro coponiektore nie chca tu pisac z mojego powodu to nie wiem czy ja tu powinnam pisac Nie obraazam sie ale nie chce aby ktoras czula sie zle z mojego powodu
Tak teraz mamy wiecej kasy ale czy to zle?

Ja mysle troche inaczej Kiedys jak nie bede z G mieszkala to nie bedzie nie stac pokupowac dla Oli kilka rzeczy dlatego teraz wole je kupic jak G da na to kase aby pozneij to juz miec

reklama
Dorotko nie obraz sie, ale ja tez juz to wczesniej zauwazyłam, ze mowiłas ze kiepsko z pieniedzmi, ale chcesz kupic chodzik (ktory nie jest konieczny), drugie łózeczko, teraz krzesełko i nie wiem co jeszcze. Nie musisz sie tak tłumaczyc i nie obrazaj się, ale czasem jak piszesz to jedno wyklucza drugie.
A co do kasy to dobrze, ze teraz macie więcej i możecie sobie pozwolic na więcej, oby juz tak zostało. U nas niestety teraz odwrotnie... u Patryka w pracy były prawie 2 miechy przestoju... na szczescie byl ten zwrot podatku to na chrzest będzie, na fotelik dostaliśmy od rodziców, a teraz na chrzest mam nadzieje, ze dostaniemy krzesełko do karmienia i spacerówke (albo kase), to bedzie ok. Na szczescie jakos dajemy rade :-) Tylko ten wyjazd :-(
Mirabelka cos pisałas o spotkanku?? Wejdz na kobiety z Trójmiasta, ja tam pisze cały czas i się spotykamy czasem z dziewczynami, to na kawce, to na spacerki, niedawno byłysmy np. w Sopocie na spacerku :-) W multibaby kinie też się spotykamy :-)

A tak w ogóle chodzi któras z was do MultiBaby Kina?? Ja byłam 4 razy, bo w Dziecku były darmowe bilety (normalnie bilet 15zł, a gazeta 4zł). Fajna sprawa :-) Zabawki, przewijaki, pieluszki itd. Rafał sobie siedział w foteliku albo się bawił, a ja oglądałam film :-) Chociaz ostatnio była "wojna polsko ruska" i głupszego filmu to ja jeszcze nie widziałam, he he

No to na spokojnie już Ci tłumaczę...

Skoro dostałas już łóżeczko, krzesełko i kupiłas wózek to po co Ci kolejne?? Nie szkoda Ci kasy. Ok- fajnie, ze masz teraz więcej ale nie lepiej odłożyc na czarną godzine??

Nie pisałam troche bo nie chciałam awantury robic a skoro juz inne też mają do ciebie pytania, to widzę ze coś w tych moich wątpliwościach jest...

I jeszcze jedno...Ty chyba jako jedyna piszesz post pod postem. Wiem, każdemu sie zdarza ale u Ciebie to norma. Ilość postów chcesz sobie nabić, czy co?

No to na spokojnie już Ci tłumaczę...

Skoro dostałas już łóżeczko, krzesełko i kupiłas wózek to po co Ci kolejne?? Nie szkoda Ci kasy. Ok- fajnie, ze masz teraz więcej ale nie lepiej odłożyc na czarną godzine??

Nie pisałam troche bo nie chciałam awantury robic a skoro juz inne też mają do ciebie pytania, to widzę ze coś w tych moich wątpliwościach jest...

I jeszcze jedno...Ty chyba jako jedyna piszesz post pod postem. Wiem, każdemu sie zdarza ale u Ciebie to norma. Ilość postów chcesz sobie nabić, czy co?

KAKA PRZESADZILAS
Tak chce pobic ilosc postow

Czepilyscie sie tych zakupow Kasy nie mialam nie kupowalam Teraz mam i kupuje I nie uwazam ze to zbedne Czy to zle ze jak mam to kupuje swojemu dziecku cos co sie na dlugo przyda ?????????

SERIO JEST MI PRZYKRO ZE TAK MYSLICIE JA NIKOGO NIE STARALAM SIE OBRAZIC CZY COS W TYM STYLU A NASKOCZYLYSCIE NA MNIE

ZLE SIE Z TYM CZUJE ALE TO JUZ WAS NIE OBCHODZI

Ja nie klamie wierzcie czy nie ale jest mi przykro ze tak mi teraz wsio wyliczacie

Musze sie zastanowic co wam chce jeszcze powiecdziec bo jak zaraz mi sie przypomni i napisze post pod postem to zostane posadzona ze moze cala strone chce tym razem zajac ?????????:-:)-:)-(

Doroto słuchaj bo juz nie moge jak to czytam:baffled: jesli masz teraz wiecej pieniazków super ciesze sie bardzo!!ale m zamiast kupowac 5 wozków kilka krzesełek i niepotrzebne bransoletki zeby komus dorownac (wybacz tak uwazam) moze zostaw sobie kase na przyszlosc jak bedziesz sama z OLi ( w co nie wierze ) sory jestes za wygodna jak dla mnie! dawno bym sie rozstala z facetem a nie chodzisz z nim wszedzie i jeszcze piszesz ze dltego ze on sie Oli zajmuje a co ty wtedy robisz?? sorki to ja juz bym musiala nie wiem co zrobic jak zostalam sama z 3 dzieci!!dla mnie to chore wiesz bo jestem po rozwodzie i wiecie to doskonale wtedy zostalam sama z 2 dzieci i sobie radzilam a meza(w trakcie rozwodu) i po nim nie ciagala bo sie "zajmowal"dziecmi!!
Po drugie piszesz ze te zeczy kupujesz na przyszlosc a powiedz mi na jak dluga???bo rozumiem jakbys za miesiac dwa miala zostac sama to moge uwierzyc ze to krzeselko czy wozek ci beda potrzebne ale ty chyba nie chcesz Oli we wozku czy krzeselku miec kiedy skonczy 10 lat i wiecej bo ty predzej nic w swoim zyciu nie zmienisz jesli wogole!!!
sorki ale najbardziej wkurza mnie te teksty twoje o tym jak ty go nienawidzisz ale na kazdym kroku obok ciebie jest!! ja sobie tego nie wyobrazam wiesz bo albo jest ok albo sie kogos nie trawi i jak najszybciej z nim zrywa kontakt!

Ty boisz sie samotnosci i ze finansowo nie dasz rady a teraz trwonisz kase na lewo i prawo taka prawda!! wozek z lumpa ok to po co go kupilas jak taki rozwalajacy sie??szkoda kasy

mysle ze chce wielu mamusia dorownac bo jaki temat nie padnie Dorotka zaraz kupuje sorki ale tak jest:sorry2:

A twojemu G sie dziwie wiesz bo jesli tak jest zle miedzy wami to faceta nie rozumiem poszlabym dawno z tego domu a nie siedziala tam gdzie mnie niechca

Co do tabletek bez komentarza...

reklama
Chyba to twoje ulubione powiedzonko ostatnio Justynka;-)

od doni podchwycony:-D hehe

Wiecie co, tak westchnęłam sobie i śmieje się z tego wszystkiego:-D
Nie wiem czy moge wtrynić swoich pare groszy ale co tam:-p Myślę, że fajnie byłoby jak by Dorota spojrzała na to wszystko z innej perspektywy. Jesteśmy trochę już na tym forum i dlatego myślę że dobrze jak ktoś jest szczery. Dorota, Kaka pokazała tobie jak to wygląda patrząc z boku. Obrażanie się jest dla mnie co najmniej śmiesznym zachowaniem (i też dziwie się, że dla "wszechwiedzących" jest to w dobrym tonie...) Jesteśmy dorosłymi ludźmi więc tak się zachowujmy. Dorota, może warto przemyśleć czasami to oczym piszą dziewczyny, zastanowić się chwilę bo nikt tu nie oczekuje spowiedzi z finansów czy sposobu na życie. Mi np głupio jest czytać kto ile ma pieniędzy, na co je wydaje, co za ile, itp.
Pamiętaj też o tym, że wszystkie różnimy się sposobem myślenia, patrzenia na sprawę, nie żyjemy u siebie w domach i pozostają domysły. Kiedy wychodzi jakaś sprzeczność robi się nie smacznie a sympatia zaczyna się rozpadać.
Teraz tak pomyślałam, że może lepiej na zamknięty przejść.

Do góry