reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Bo wiesz, moze wypija jedno a moze 3 piwa, i z tego wynika ze 80% "niepijacych" to pijacy...moj jacek zadko kiedy pije piwo, chociaz ostatnio ma faze na piwa z malych browarow, ale za to lubi co innego. I mam wrazenie ze czasami wyolbrzmiasz to jego picie.
A sklep pepco to fajne sklepy mozna tam suuuper rzeczy kupic dla siebie i dziecka w sumie za nieduze pieniazki:tak:dla dziewczynek oczywiscie jest ogromny wybor, dla chlopcow troche mniejszy. ale np. sa przesliczne sukieneczki za 15 zl, i gdybym miala dziewusie na bank byla by kupiona.
I nie pisze o Kate i jej nie pisaniu, bo to taki kontrowersyjny temat...
DObra ja zamiast sprzatac pisze ale juz ide:sorry2:

reklama
Dorotka widze ze sie nie potrzebnie zdenerwowałas, i oczywiscie zle to odebrałas, nie musisz sie obrazac, bo my tylko napisałysmy jak to wygląda z zewnatrz.
A pepco to zajefajny tani sklepik, jest duzo ciuszków i zabawek dla maluchów, bardzo tanio, ja ostatnio kupiłam Rafałowi 2 pary dresików po 5zł i ładny komplecik na lato po 10zł i pare innych rzeczy. Np. Komplet wiaderko, łopatka, foremki itp. za 5zł :-)

Kurna powiadasz WODZISLAWASKA a to jest taki maly sklepik?
Kuna musze go poszukac jak tak go zachwalacie :-)

Wydaje mi sie ze nie wyolbrzymiam G picia Moja mama sama twerdzi ze on dziennie smierdzi I my go znamy Ja wiem kiedy nic nie wypije Np ostatnio przez kilka dni nic nie wypil i to widac na odleglosc i tak samo widac jak wypije

MARTYNKA no zdenerwowalam sie ale uwazam ze slusznie jakby to o Ciebie chodzilo tez bys sie zdenerwowala

DZIEKI moze uda nam sie z moja mama i bratem tam dzis podejsc bo widze ze do 20 czynny a WUJEK DLA OLIWKI MA COS KUPIC W KONCU Z ANGLI PRZYJECHAL :-)

Tylko kurna ja jestem taka ciemna masa i za cholere nie kojaze gdzie moze byc ten sklep MASKRA tyle lat mieszkam tutaj a glupia jak but jestem hihih

Dobra juz wiem gdzie jest ten sklap i nawet juz w nim bywalam hihi Ale jakos nie polubialam tego sklepu Nic tam cikawego zabardzo nie widzlalam Fakt sa ubranka ale nie skupialam sie nigdy w jakiej cenie
Tak ten sklep zachwlacie ze chyba sie wybiore do niego :-)

justyna no jak taka piękna kobitka o mnie myśli to musiałam się tu pojawić :-);-) a jak plany powrotu na stałe, w tym roku dacie radę? A wtedy z Martyną na kawkę się umówimy :-)
wogóle to zapomniałam podziękować dziewczyny za miłe słowa na N-K, bardzo mnie też zmobilizowały żeby się odezwać :tak:
magdziunia ja też obiecuję sobie porządki w szafach, zwłaszcza w takiej dużej w przedpokoju, w tym tygodniu przed wyjazdem muszę to zrobić bo teściowa będzie przychodziła karmić kocice i kto wie czy nie strzeli jej do głowy w szafy zajrzeć i co ma mieć satysfakcję że u mnie też bajzel ;-)
Martynka no to słonko nad całym 3-miastem, oby tak do końca dnia

wiecie co do odchudzania to zapomniałam dodać że mój małżonek od około 3 miesięcy gubi wagę, już ponad 10 kg, chyba mu udostępnię wątek o dietach ;-) podziwiam go bo na dobre mu to wyszło, jeszcze kilka chce zgubić, jedyny minus że wszystkie spodnie luźne i wydatek ma chłopak teraz :-) ale jaki brzusio płaski za to :-) koledzy się śmieją że bulimia mu grozi (zazdrośnicy :cool2:) jak ostatnio na grillu podjadł i stwierdził że teraz głupio się czuje że tyle zjadł

spadamy na spacerek, papa

No i dobrze, ze do nas wpadłas.

Dorotka pamietasz jak jakis czas mnie nie było na BB. To własnie miedzy innymi dlatego, że trudno mi uwierzyć w to co piszesz a nie chciałam awantury.
To co piszesz to co jakis czas kłóci sie samo ze sobą. Nie masz kasy ale 2 łożeczka, 3 wózki i teraz może 2 krzesełka do karmienia...

KAKA tamto lozeczko nie jest moje Wiec mamy jedno
Wozek gondola kupiony w ciazy Drugi za 100 zl z lumpu no i tyeraz ten Krzeselko jakbym kupila to z kasy za pit

Owszem mamy teraz troche wiecej kasy ALE CZY TO ZLE ??????????

AHA KAKA CZYLI WTEDY CO NIE PISALAS TO PRZEZEMNIE ????????

NO TO TERAZ JA CHYBA PRZESTANE PISAC

reklama
Do góry