reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

marma ja mysle ze to taki wiek z tym byciem z dzieckiem, Stas tez jak tylko zgine mu z oczu to wyje, jak wracam jest ok, nawet jak ma dobry dzien nie potrzebuje bycia raczkach wystarczy ze mnie widzi:tak:
A u mnie sprzatania ciag dalszy, mlody mi tego nie ulatwia, bo sciaga wszystko i nieustannie probuje sie dostac do "psikaczy":tak:,teraz przerwa na fajeczke, i dalej do roboty.

reklama
A u nas dla odmiany piękne słoneczko :-)
Magda teraz ja Ci mogę napisac - NIE PODZIELĘ SIĘ :-) hi hi
Ale co z tego, że tak ładnie jak my w domku bedziemy siedziec :-(

I ja to samo myślę co dziewczyny, tym bardziej że anty biezesz...

Wkurzylam sie teraz Troche Tak biore anty aele to tylko dlatego zeby wyregulowac @ Jak nie chcecie to nie musicie mi wierzyc Seks zapomnialam jak wyglada :-p

Tak owszem chodze z G do znajomych ale to tylko ak w niedziele mi wolne wypadnie A co dlaczego mam nie chodzic Cxzy mu zabronic Jak ide z niam to mamw ygodniej bo on sie Oliwka tez zajmuje jak marudzi itp
Tak jakos sie z nim dogaduje Bo co mam sie z nim non stop przy Oliwce klocic ???????? A jesli nie przy Oli mamy sie nie klocic to ona musialaby byc np caly czas z moja mama bo my non stop sie sprzeczamy
Dogaduje sie z nim tylsko zkuli Oliwki

Sorki ale nie wiecie I tylko mozecie sie domyslac jak nasze relacje wygladaja Co mam sie zalamac ze z G sie nie dogaduje Nie staram sie funkcjonowac normalnie i jakos ze soba rozmawiac Ale Od kad G wraca do domu to ja siedze z nim w pokoju tylko wtedy gdy ile po OLiwie On sie z nia bawi w pokoju to mnie tam z nimi nie ma Jak ja ja biore na rece i ide sie bawic to zawsze jestem w pokoju mojej mamy W naszym siedze tylko jak G w domu nie ma I jak siedze na kapie.Zawsze czy jem czy seriale oadam czy siedze jak Oli spi to zawsze albo z mama w pokoju albo na kapie pise do was
Nie rozumiem waszych oskarzen A mieszkam z nim do czasu Nie jest tak latwo sie wyprowadzic Szukam nowej pracy na popoludniu Pozniejs ie z mama i jasiem wyprowadzimy Jak prace zmienie to oni popludniamu bede z oliwka A tak pozatym to korzystam teraz z KASY KTORA PRZYNOSI G

Teraz idziemy wszyscy na wesele Ja G OLI MAMA JASIU I MOJ BRAT co mam powiedziec rodzinie ze G nie pojdzie ? a dlaczego ma on nie isc bo ja tak chce ?????? DOSTAL ZAPROSZENIE WIEC IDZIE

Nie wiem co jeszcze w tej sprawie do was napisac abyscie zrozumialy A pozatym to wyglada jakbym sie tlumaczyla a takiego zamiaru nie mialam

Zalozcie sie w mojej sytuacji Dogaduje sie z nim tylko dla OLi korzystam z tego ze sie nia zajmuje a mam czas na inne rzeczy Jak jak ide do pracy to on sie tez nia zajmuje jak jest trzezwy

justyna no jak taka piękna kobitka o mnie myśli to musiałam się tu pojawić :-);-) a jak plany powrotu na stałe, w tym roku dacie radę? A wtedy z Martyną na kawkę się umówimy :-)
wogóle to zapomniałam podziękować dziewczyny za miłe słowa na N-K, bardzo mnie też zmobilizowały żeby się odezwać :tak:
magdziunia ja też obiecuję sobie porządki w szafach, zwłaszcza w takiej dużej w przedpokoju, w tym tygodniu przed wyjazdem muszę to zrobić bo teściowa będzie przychodziła karmić kocice i kto wie czy nie strzeli jej do głowy w szafy zajrzeć i co ma mieć satysfakcję że u mnie też bajzel ;-)
Martynka no to słonko nad całym 3-miastem, oby tak do końca dnia

wiecie co do odchudzania to zapomniałam dodać że mój małżonek od około 3 miesięcy gubi wagę, już ponad 10 kg, chyba mu udostępnię wątek o dietach ;-) podziwiam go bo na dobre mu to wyszło, jeszcze kilka chce zgubić, jedyny minus że wszystkie spodnie luźne i wydatek ma chłopak teraz :-) ale jaki brzusio płaski za to :-) koledzy się śmieją że bulimia mu grozi (zazdrośnicy :cool2:) jak ostatnio na grillu podjadł i stwierdził że teraz głupio się czuje że tyle zjadł

spadamy na spacerek, papa

Dorota ty sie nie unos, a postaw sie w sytuacji kiedy ktos pisze ze nienawidzi swojego m.,chce sie rozwiesc, jedna rozprawa za wami i nic, niema tak ze po jednej powiedza ci ze rozwodu nie dostaniesz, moga ci powiedziec ze teraz nie dostaniesz...a dalej z nim mieszka i jakos sie dogaduje...Sama przyznasz ze cos by bylo na rzeczy...
Szczerze mowiac to nie wiem, ale nie wierze ze sie rozwiedziesz i takie tam, ale to tylko i wylacznie juz twoja sprawa, twoje zycie i masz prawo zrobic z nim co chcesz. Nikt za ciebie zycia nie przezyje...
Powiem ci tylko ze gdybym to ja byla w twojej sytuacji to i owszem nie klucilabym sie z m. przy dziecku, bo ono niczemu winne, ale tez nie paradowalabym z nim wszedzie. Wygoda wygoda, ale godnosc godnoscia, jak jest ci ciezko finansowo (i tutaj dziwny temat bo wyglada na to ze nie) to korzystaj z pieniedzy ile wlezie, ale nie dziw sie dziewczyna ze juz nie wiedza o co kaman bo raz piszesz tak a raz tak.

Aha jeszcze jedno latwo jest kogos ocenic jak sie go nie zna Wychodzi na to ze moglam wam nie mowic jak to jest z nami bo teraz polowa pewnie mysli ze kituje LUB KWITNIE MIEZY NAMI MILOSC A JA UDAJE BIEDNA I TA KTOREJ SIE W ZYCIU NIE UKLADA?

Relacje miedzy mna a G wyglada w taki spsob Jak G jest w pracy nie gadam z nim wogle Chyba ze jestem w pracy a on z Oli w dmu to dzwonie zapytac jak tam malutka Jak wraca do domu to musi sobie wsyztsko sam przygotowac Zje i daje mu Oliwie a ja ide np do mamy do pokoju Pozniej jak ja chce Oliwke to zawsze jestem z nia u mamy w pokoju I tak jest zawsze Jak np Oliwka nie usnie po wieczornym mleku to do mementu jak zachce sie jej spac nie siedzimy razem z G tylko zawsze jak ja jestem z nia to u mamy w pokoju

Chyba zaraz zaczne sie nie dziwic Kate ze nie chce tutaj juz pisac Bo zaraz wogole bedzie tutaj strach cokolwiek w jakiejkolwiek dziedzimie tutaj cos napisac aby nie zostac za to skrytykowanym

Ja sie strasznie do was przywiazalam i nawet czasem zaniedbuje czas ktory mam dla Oliwki aby do was zajzec i strasznie sie przyjmuje jak ktorej kolwiek cos sie dzieje i ciesze z kazdego waszego szczescia A TU TAKI ZONK powiem wam ze przykro mi sie zrobilo bo POCZULAM JAKBYSCI MI NIE WIERZYLY

TRUDNO musze ochlonac

Teraz pewnie zas coponiektore pojada sie po mnie :-(

AHA JUSTYNKA NAPISZE JUZ TUTAJ SUKIENUSIA DOSZLA JEST SLICZNA DZIEKUJE CI BARDZO :-)

MAGDA sedzia sama powiedziala ze rozwod dostane jak przestaniemy ze soba mieszkac jakis cza si wtedy mogle ponownie starac sie o rozwod I tak tez zrobie
Tak moze teraz nam kasy nie brakuje tak jak kiedys ale jakbym byla sam to by mi brakowalo I dlatego korzystam Stram sie pokupowac oliwce rozne rzeczy aby miala na pozniej

Znajomi niktorzy wiedza jak jest medzy nami I ja nie uwazam ze z nim paraduje Jkabym chciala czasem do niektorych znajomych isc smaa to zadko kiedy bym sie z nimi widziala My nawet jak gdzies idziemy to potrafimy sie cala droge klocic :-(

Moze sie w tym gubicie ale to wychodzi tak ajkbyscie na mnie naskoczyly Jedna zapoda temat i inne naskakuja i tka jest u nas ze wszystkim :-(

Oj nie ze wszystkim tak jest...
A mam pytanie tylko nie zebys myslala ze ja na ciebie naskakuje albo cos w tym stylu, poprostu jestem ciekawa.
A jak g ma wypite to ile on wypija piw??
No i wiesz ze masz w Zorach sklep Pepco????? na wodzislawskiej 8

Ostatnia edycja:
Ile wypija to nie mam zielonego pojecia bo to robi po pracy Ja tylko moge ocenim stan w jakim jest Czyli czy jest bardziej wypity czy mnie
A TEGO SKLEPU NIE KOJAZE co to jest za sklep i dlaczego pytasz ??????

reklama
Melduje ze wrócilismy. Dopiero dzis. Mam gościa (szwagierkę) do końca tygodnia wiec nie nadrobie. Teraz pranie i sprzątanie mnie czeka itp. pozdrawiam ciepło.

Do góry