Ja jak mieszkałam z mamą to musiałam sie podporządkowywać w sprawach remontowych itp. i gotowaniem i sprzątaniem (bo jestem młodsza) A reszta każdy sobie rzepke skrobie. Niby źle nie było ale dawało sie odczuć ze to my mieszkamy z nimi a nie ze razem
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja jak mieszkałam z mamą to musiałam sie podporządkowywać w sprawach remontowych itp. i gotowaniem i sprzątaniem (bo jestem młodsza) A reszta każdy sobie rzepke skrobie. Niby źle nie było ale dawało sie odczuć ze to my mieszkamy z nimi a nie ze razem
U nas jest tak ze moja mama nie wtraca sie w nasze stosunki miedzy nami
miedzy mna a M nigdy nie stoi po zadnej ze stron .
A gotowac ja narazie nie gotuje bo jeszcze staram sie oszczedzac jak najwiecej
ale zaniedlugo zaczne gotowac ,ale ze ja nigdy nie mam pomysla to mama
mi dzien wczesniej powie co mam zrobic .
Ja sie nawet ciesze ze bedzie mama jak bedzie dziecko zawsze na miejscu ona bedzie i bede mogla sie popytac itp
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny widać już u was brzuszki?????bo umnie to tylko tak jak bym sie pożądnie najadła
Wiesz co ja jak sie najem to tez fajnie widac ale ja zawsze mialam brzuszek
i mam taka manie chowania go czyli sama jakos go wciagam a teraz jak
widze ja i M i w domu tez widza ze jest wiekszy i staram sie go nie chowac ale jakos tak
sama bezmyslnie go chowam ale jak nie schowam to widac widac hihih
ppatqa
Październikowe mamy'08
Hej ja przespałam troche czasu, potem bylsmy na obiedzie u teściów, i w sklepie zobaczyłam truskawki i właśnie je wcinam.
czarnaJa na konikach od 7 roku życia i już tak zostało, że wszystko pod to się robiło, łącznie z pracą. Teraz mi brakuje jazdy i tej roboty.
czarnaJa na konikach od 7 roku życia i już tak zostało, że wszystko pod to się robiło, łącznie z pracą. Teraz mi brakuje jazdy i tej roboty.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej ja wrocilam z 2 kolejnych lumpeksow w jednym kupilam M podkoszulek
i odziwo kupilam 2 pierwsze ciuszki dal dzidzi sliczne.
A w drugim kupilam sobie bluzeczke ze fajnie mi w niej widac brzusio hi ale jest
rozciagliwa wiec trohe wniej pochodze.
A czy nie myslicie ze za wczesnie kupilam te 2 pierwsze ciuszki dla malenstwa ???????????????????????????????
i odziwo kupilam 2 pierwsze ciuszki dal dzidzi sliczne.
A w drugim kupilam sobie bluzeczke ze fajnie mi w niej widac brzusio hi ale jest
rozciagliwa wiec trohe wniej pochodze.
A czy nie myslicie ze za wczesnie kupilam te 2 pierwsze ciuszki dla malenstwa ???????????????????????????????
reklama
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Wy już po obiadku a mi sie nawet zabrac za niego niechce... Juz 2 dzien mnie okropnie głowa boli i mnie mdli...
Podziel się: