reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wrocilam ale nic oprocz paczka i twarogu nie kupilam :-(.
W lidlu chcialam kupic ta koszulke ciazowa ale nie bylo rozmiaru :-(.
Bylam tez w lumpeksie i mierzylam jedna bluzeczke fajna taka luzna ale tonely mi w niej dlonie i nie kupilam .W lumpeksie chcialam sie skusic na fajne rozowe spioszki hi ale jakos nie kupilam bo sie balam czy cis w tym stylu wiem glupia jestem.
Ide sobie odgrzac obiad wczorajszy bo po spacerze glodna jestem
W lidlu chcialam kupic ta koszulke ciazowa ale nie bylo rozmiaru :-(.
Bylam tez w lumpeksie i mierzylam jedna bluzeczke fajna taka luzna ale tonely mi w niej dlonie i nie kupilam .W lumpeksie chcialam sie skusic na fajne rozowe spioszki hi ale jakos nie kupilam bo sie balam czy cis w tym stylu wiem glupia jestem.
Ide sobie odgrzac obiad wczorajszy bo po spacerze glodna jestem
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
To jest bodaj z jakiejs amerykańskiej stronki wiec i sposób datowania amerykański) Chciałam miec oryginalny suwaczek to mam ale nikt nie wie o co mniem chodzi ))]
A drugi suwaczek wstawie kiedys napewno Póki co przedwczoraj byłam na I USG i lekarz wybadał 9tydz i 4 dzień ciąży a według cyklu powinno byc 2 tyg wiecej. Beta HCG potwierdza wynik USG wiec nie wiem czy termin nie przesunie sie na listopad :/
Kiedy robicie USG genetyczne? Czy ono jest robione z funduszu czy tylko prywatnie?
A drugi suwaczek wstawie kiedys napewno Póki co przedwczoraj byłam na I USG i lekarz wybadał 9tydz i 4 dzień ciąży a według cyklu powinno byc 2 tyg wiecej. Beta HCG potwierdza wynik USG wiec nie wiem czy termin nie przesunie sie na listopad :/
Kiedy robicie USG genetyczne? Czy ono jest robione z funduszu czy tylko prywatnie?
reklama
To badanie robi się między 10 a 14 tyg i jest to płatne badanie, a przez NFZ oczywiście drmowe ale trzeba mieć np 35 lat.
Trochę mnie wciągnęło to sprzątanie, a wy tyle stron nasmarowałyście, że trudno wszystko przeczytać.
Co do psów w domu, to absolutnie nie wolno izolować od dziecka, bo jak np. niechcący się dostanie to może narobić kłopotu. Ja jak urodziłam pierwsze dziecko też tak chciałam zrobić, ale się nie udało pies ciągle siedział pod drzwiami do pokoju i piszczał, więc pozwoliliśmy jej obwąchać dziecki i wszystkie nowe przedmioty i po kilku dniach była to dla niej normalka na którą niespecjalnie zwracała uwagę. ( a powiem że mam dużą 50 kg sukę)
Podziel się: