reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

I ja sie melduje..pogoda do bani, leje, leje, leje..bylam z Szymkiem na zakupach w chuscie, a teraz spi...Lece zaraz do znajomego poznac jego nowa dziewczyne (poznana na necie) i dop Krakowa do kolezanki i przy okazji odbiore M ktory wroci wieczorkiem z Wawy.
Nocka rewelacja!! Od 7:30 do 3 spal, o 3 okazalo sie ze sie przesikal, wiec przebralam go, cyc, szalal do 4 i zasnal ze mna w lozku (nie odkladalam go bo nie chcialo mi sie w nocy przescieradla mu zmieniac), obudzil sie o 6 - cyc+butla i szalal do 7, a potem spalismy do 9:30, wiec ogolnie rewelka!

reklama
I ja sie witam !!glowa mnie dzis boli ale jakos dalam rade zrobic blysk u moich dzieci w pokoju ac 3 wielkie wory wynioslam zabawek i lompow do pck masakra gdzie to bylo??:szok:

chyba se kawke strzele teraz i LB
okna umyte podlogi tez teraz juz nic nie robie tylko leze bo jutro do tesciow na obiadek wiec tez bedzie luzik
Acha moj maz bardzo zadowolony z pracy :tak::tak:ciekawe ile zarobi:-pbo jeszcze mi nie zdradzil;-)
milej soboty papa laski

CZARNA dobrze ze sie meldujesz :tak:
ANIAA ty jak zwykle mimo pogody caly czas w rozjazdach :-pMilego weekendu
MINSIA ty t masz pawera Tuyle zrobic :tak: Ciesze sie ze M zadowolony Oby jeszcze zarobki byly zadowalajace OJ JUZ BYM CHCIALA Z TOBA PISAC Z ANGLI :tak:

Ja nakartmilam mala kaszka Pobawilam sie z nia Pozmywalam Umylam lazienke i wc nastawilam pranie Teraz Oli spi wiec wyszlam na sekunde z psem na dwor Umylam wlosy coby jakos wygladac w robocie Jeszcze zamiesc podlogi i nic wiecej nie robie :tak:
Przed 17 do roboty ide wiec sie narobie:baffled:

Na przepisowy wrzuciłam fajny przepisik na obiad jakby któraśbyła chętna:cool2::cool2::cool2:
Ide cos porobic;-) Bo mi tak w chałupie pachnie ze ledwo wyrabiam z głodu:-D:-D:-D:-D

Minisia wpadnij do mnie na mycie okien. Ja w tygodniu umyłam jedno i jakos nie chce mi sie reszty myc.

Ktoś pytał o mopa. Kupiłam takiego zwykłego za 95 zł na allegro;-)

A ja sobie pije kawke w Waszym towarzystwie.

Czołem kobietki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
melduję że żyję i mam się całkiem nieźle ;-)

przeczytałam jedną stronę, któr napisałyście i kompletnie nie wiem co się tu dzieje.

Dorotka wyjeżdżasz z Polski? Domi M w Angolu jednak? Kurcze, ale się dzieję, a mnie proza życia dopadła i nawet nie ma czasu na chwilę z Wami.

Przyznam zresztą (choć pewnie dostanę cięgi) że szkoda mi czasu na komputer, kiedy mam świadomość, że całe dnie nie widzę się z M.

Lecę zatem poczytać choć co niebądź, bo pewno zaraz mój zębatek się obudzi. :baffled:

KAKA fajny ten mop Wiem ze raz wyprobowalas Daj tez pozniej znac jak sie sprawuje :tak:
WIOLU nie ja nie wyjezdzam z polski :-D
Chodzilo mi o to ze juz bym chciala aby MINSIA byla juz w ANGLI Z M I DZIECI i pisala do nas z ANGLI :tak:

No i koniec laby na dzis Za 20 min ide do pracy Nie chce mi sie strasznie Ale wiem ze zleci i bede zas z niunia :tak:

Jutro rano sie zdrezmne maks 3 godzinki i jeszcze przed obiadem lecimy do sklepu po zakupy dla Oliwki

MILEGO WIECZORU

reklama
Czesc dziewczynki.
Ja jestem zmęczona i rozdrażniona, Rafał miał wczoraj masakryczny dzień a dzis znow zaczyna, już sama nie wiem czy to ząbki czy co. W czwartek dostał lejący katarek, wczoraj rano cały zasmarkany, gryzie wszystko co się da, wczoraj po południu temp. 37.6, płakał strasznie, nie mógł spac i w ogole wiec dałam Ibufen, temperatura zeszła i wieczorem juz rozrabiał i ogolnie ok, w nocy pobudka o 3, ale przewinełam go, popierdział troche i poszedł spac, dzisiaj do południa dalej miał katarek, gryzł strasznie, ale temperatury nie było, teraz patrze 37,6, wiec znow dałam ibufen i sie bawi, ale katar ma dalej straszny, a jak widzi fride to jest taki płacz ze 20min go uspokajam (macie jakis lepszy sposob na gile??), przed chwila była dosc zadka kupka, do tego wszystkiego slini sie jak buldog, ze sliniaki zmieniam co 20min!! Widze ze wychodzi lewa dwojka na dole, widac ją, ale sie przebic nie moze. Myslicie ze to ząbki czy jakas infekcja?? Ja jestem w sumie zielona, bo jescze gorączki nie miał, a wczoraj to było jego najgorszy dzien jak do tej pory, juz go słuchac nie mogłam :-( Teraz niby ok i sie bawi i własnie sobie stanął w lozeczku (pierwszy raz odkad poszło na sam dół) i obgryza grona krawedź :-O Do tego dzisiaj jestem sama do około 21, bo patryk na fuche poszedł i jeszcze pokłóciłam się z mamą :-( ratunku!! Nie wiem czy zadzwonic do tesciowej i podjechac do niej do szpitala do lekarza czy na razie odpuscic i poczekac jak cos do poniedziałku i jak nie przejdzie do wtedy do przychodni?? Doradzcie!!

Do góry