reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja wpadam do was w przerwie imprezki. Przyszłam wykąpać małego i położyc spać. On usypia a ja zaglądam do was. Imprezka fajna wypiłam dopiero jedno malibu z mlekiem i lece zaraz znw jak tylko mały uśnie i podłącze nianie. Miłego wieczorku:-)

reklama
Maksiowa to miłej imprezki :-)

A Rafał usnął bez jedzonka w sumie i bez kapieli, zasnał na siedzaco i spi juz ponad godzinke. A padł w koncu bo tak jak zawsze ma 3-4 drzemki w dzien, tak dzisiaj pospał rano jakies 20min i po 14 moze z 15 min :-( I teraz nie wiem czy go budzic czy co, chyba go tylko przewine, dam cycka i pojdzie dalej spac, bo nie chce go całkiem rozbudzac :-(

witam się i ja, jestem w Poznaniu i wpadłam na moment. generalnie wyjazd udany a młody szaleje :) Będę w poniedziałek :) Widzę że wątek wspólne odchudzanie otwarty :-D

martynka to mój młody tak śpi mało normalnie

Witam i ja, ja najpierw stajnia, ogród i spacer koło domku, a po obiedzie bylismy na zawodach i u znajomych. Usypianie mlodego dzisiaj poszlo szybciej bo walczył tylko 30 minut i obyło się bez płaczu i wiekszego marudzenia, za to caly czas wstawal.

Mój tez juz spi ładnie w łózeczku, popil troszke dydusia wiec jestem spokojniejsza, mam nadzieje ze przespi całą nockę, ale przez ten katar chrapie jak nie wiem :-(

a ja nie spie tylko mysle...o moim mezu:-(tesknie...ale od jutra obiecuje sobie zero dolow tylko pozytywne myslenie i radosc z tego co mamy juz teraz i co sie szykuje w najblizszej przyszlosci
dobranoc mamuski

Witajcie!
Widzę, że nowy wątek powstał. Trzymam kciuki!
Lista przecudna! Magdasf - DZIĘKI! I te cytaty...

Kaka to nawet lepiej, że małe. Łatwo przechowasz. U nas dziś taka akcja mopowa była, że mam ekstra wymówkę – m mopa w zlewie kuchennym nad talerzami mył, a potem jak się chciał poprawić, to cifem zapaskudził herbatkę dla Pati. Myślałam, że uduszę...
Aa! Trafiłam na linka. A ja jak przeczytałam, że mopa kupiłaś, to na googlach znalazłam ten z tv marketu i cena mnie przybiła, a tu proszę... Tylko aukcja już skończona.

Dorotka ja taką samą akcję zrobiłam i też w Auchanie, z bodziakami dla Pati. Ale się wróciłam grzecznie i takie się zamieszanie narobiło, że żałowałam tej uczciwości. Także brawa dla Ciebie:-D
U lekarza byłam – komplet badań jest i brak diagnozy. Na powtórkę idę za 2 tygodnie. Pewnie mi się migreny przypałętały po porodzie...
Kurka! To ja trzymam kciuki w stalowym uścisku! Bardzo fajnie tam mają dla mam:tak:
A ten Romeo z gg jak? Pojawił się? :cool2:

Minisia a ta firma to i w Polsce ma swoją sieć! ;-) Z porządkami tak zawsze mam: oczy w słupki skąd tyle tego było?! A potem ta satysfakcja... :tak::-D

Maksiowa niania fajna sprawa. Przez naszą też słychać nawet bzyczenie muchy. Ale my na imprezy ino do ogródka.
Takie fontannowe owoce – niebo w gębie:tak:
Martynka brak mi pomysłów, bo widzę, że Rafałek to ma już niezły komplet obgryzaczy w gębusi. Dopiero teraz zwróciłam na to uwagę. Ale taką teściową to bym wykorzystywała w każdej chwili wątpliwości.
Asia u Ciebie z Rafałkiem to już dosłownie i w przenośni przekichane.
Jak Kaka się podda to ja chętnie obu przygarnę;-) Problem z imionami faktycznie niezły:-D

Heh! Widzę, że z drugiej Irlandii to tylko pogoda ostatnio trafiona. Swoją ścieżką, Patrycja kobiecie nie dogodzi: najpierw prośby o podesłanie deszczu, a potem za dużo:-D Reklamacji nie przyjmuję!:-D:-D

Porządki odstawione. Pati ma teraz miejsca więcej na czołganie.

A jutro są jakieś pokazy uliczne i nas koleżanka wyciąga - w końcu trza Tusinę pokazać:-D:-D Miłej niedzieli!!

Witam z samego rana - ja już nie śpię bo młody dokazuję.
Nakarmiłam go a on jęczy i jęczy :baffled:
Zaraz idę do niego niech nie siedzi chociaż sam.

Życzę miłego dnia, bo nie wiem czy zajrzę dziś.

Masakra to widze ze i ja nie moge spac ale Evelajna tez po nocy pisze hihi co do firmy to ona ma w kilku miejscach na swiecie siedzibe:tak:no zobaczymy jak tam mu bedzie jak narazie zadowolony:cool2:

A ja sie witam i zaraz uciekam doprowadzic sie do stanu wyjsciowego i niedlugo do tescowki na obiadek:-phihi ale mam dzis labe zero szykowania i zmywania :rofl2::rofl2::rofl2::rolleyes:

NO TO MIŁEGO DZIONKA MAMUSKI

reklama
No i gdzie to słonce sie schowalo?? :-(
Nocka nie była az taka tragiczna, mały obudził się koło 4, troche pomarudził, popił cycka i poszedł spac dalej z nami, wstalismy po 7. Ogolnie katar ma dalej straszny, az oczka mu ropieją, apetyt tez ma wielki, tylko cycka nie moze ssac, bo co chwilke sie odrywa :-(

Do góry