Witajcie!
Widzę, że nowy wątek powstał. Trzymam kciuki!
Lista przecudna!
Magdasf - DZIĘKI! I te cytaty...
Kaka to nawet lepiej, że małe. Łatwo przechowasz. U nas dziś taka akcja mopowa była, że mam ekstra wymówkę – m mopa w zlewie kuchennym nad talerzami mył, a potem jak się chciał poprawić, to cifem zapaskudził herbatkę dla Pati. Myślałam, że uduszę...
Aa! Trafiłam na linka. A ja jak przeczytałam, że mopa kupiłaś, to na googlach znalazłam ten z tv marketu i cena mnie przybiła, a tu proszę... Tylko aukcja już skończona.
Dorotka ja taką samą akcję zrobiłam i też w Auchanie, z bodziakami dla Pati. Ale się wróciłam grzecznie i takie się zamieszanie narobiło, że żałowałam tej uczciwości. Także brawa dla Ciebie
U lekarza byłam – komplet badań jest i brak diagnozy. Na powtórkę idę za 2 tygodnie. Pewnie mi się migreny przypałętały po porodzie...
Kurka! To ja trzymam kciuki w stalowym uścisku! Bardzo fajnie tam mają dla mam
A ten Romeo z gg jak? Pojawił się?
Minisia a ta firma to i w Polsce ma swoją sieć! ;-) Z porządkami tak zawsze mam: oczy w słupki skąd tyle tego było?! A potem ta satysfakcja...
Maksiowa niania fajna sprawa. Przez naszą też słychać nawet bzyczenie muchy. Ale my na imprezy ino do ogródka.
Takie fontannowe owoce – niebo w gębie
Martynka brak mi pomysłów, bo widzę, że Rafałek to ma już niezły komplet obgryzaczy w gębusi. Dopiero teraz zwróciłam na to uwagę. Ale taką teściową to bym wykorzystywała w każdej chwili wątpliwości.
Asia u Ciebie z Rafałkiem to już dosłownie i w przenośni przekichane.
Jak
Kaka się podda to ja chętnie obu przygarnę;-) Problem z imionami faktycznie niezły
Heh! Widzę, że z drugiej Irlandii to tylko pogoda ostatnio trafiona. Swoją ścieżką,
Patrycja kobiecie nie dogodzi: najpierw prośby o podesłanie deszczu, a potem za dużo
Reklamacji nie przyjmuję!
Porządki odstawione. Pati ma teraz miejsca więcej na czołganie.
A jutro są jakieś pokazy uliczne i nas koleżanka wyciąga - w końcu trza Tusinę pokazać
Miłej niedzieli!!