reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Pati witaj.
U nas nocka też ładna z pobudką o 2.30 pocycolił trochę i spał do 6.30

Niby słonko się przebija i tempka wzrosła do 20 st. C ale ... wolałabym aby było tak slonecznie i dużo cieplej.

U mnie tez pogoda do dupy Ale nie marudze bo ide dzis do pracy Choc jakby bylo sloneczko to bym na spacer z Oiwka poszla :tak:

Drzemnelam sie teraz godzine z mala ona jeszcze spi a ja gadam na GG z jakims chlopakiem :-p

DOROTKO jakiś flircik?:-p
No u nas nocka ok. Nie budził sie ale niestety katar nadal straszny. Dzwoniłam do lekarza prywatnie ale niestety jest za granicą i d..a Musze poczekac do poniedziałku. Miałam jechać do koleżanki na działke ale chyba nic z tego nie wyjdzie:-( Ale dziś idziemy z mężem na imprezke, tzn najpierw z maksiem a potem Maksio do domu i zostaje z elektryczną nianią a my obok do sąsiadów. Tylko prosze mnie nie opierdzielac ze zostawiam mkałego z niania bo juz tak robiłam i wszystko wszystko słysze przez nianie jak sie tylko ruszy

MAKSIOWA bomba ta fontanna Jejku ale bym sobie takiej fontanny pojadla :-)

U nas nocka z kilkoma pobutkami Ale to juz normalne Teraz lezy grzecznie w lozeczku Zaraz ja przebiore i polezymy sobie razem Pogoda do spania Ja przed 17 ide do pracy Oj wkurzaja juz mnie te nocki

Aha zapomnialam wam wczoraj napisac Ale staram sie zmienic prace MAGDASF mialas racje Coraz bardziej mecza mnie NOCKI i 12 godzin :-(
Zlozylam papiery do auchana na kase wiem ze to nic wielkiego ale jak dla mnie w mojej sytuacji to fajna sprawa Mam kolezanke ktora tam pracuje juz 2 lata i ma 2 malych dzieci i warunki dla matki z dzieckiem sa ok :-)

Dla porownania
U mnie caly czas stoje jak kasuje klienta i jestem sama na kasieTAM SIEDZE SOBIE NA TYLKU I NIC MNIE WIECEJ NIE OBCHODZI POZA KASOWANIEM
u mnie robie tez kilka innych rzeczy Sprzatam ,wykladam towar robie hod dogi itp
U mnie robie po 12 god TAM PRACOWALABYM PO MNIEJ GODZIN I GLOWNIE NA POPOLUDNIU NP OD 16 DO 22 kolezanka mowila ze wlasnie takie osoby potrzebuja
JAK BYM PRACOWALA NA POPOLUDNIU NIE POTRZEBUJE NIANKI A TO MNIE TEZ ZACZYNA POMALU WKURZAC ZE JAKAS OBCA OSOBA INGERUJE W OLIWKE
W tym momencie ok zarobie w uachanie mniej niz na stacji ale nie daje za nianke i sami ja wychowujemy :-)
W UACHANIE NIE MAM NOCEK ,W SWIETA JESTEM W DOMUa to jest bardzo wazne MAJA ROZNE DODATKI DLA DZIECI BONY ITP a u nas nie ma nic SA BASENY ,OBIADY ITP

Zlozylam wczoraj papiery ale kolezanka mowila zeby czesto skladac jA TAM JESTEM CO TYDZIEN WIEC TAK BEDE SKALDA A NOZ SIE UDA powiem wam ze bardzo bym chciala :-)3 majcie kciuki:tak:

no to trzy,mamy kciukaski:-)w sumie masz rację,po co tracić kasę na nanię,to nawet jeżeli mniej tam zarobisz to napewno nie będzie o tyle mniej jakbys miała zapłacić niani zapewne,a i Oli bedzie z mamą i tatą:tak:

a u nas nocka w miarę,dziś znowu walka z mlekiem,ale znów wracamy do początku:-(dziś nawet kubeczek nie pomógł:-(za to spanie w łóżeczku zaczyna wychodzić,śpi już zaraz będzie 2 godzinki:-)a ja posprzatałam,wykąpałam się i czekam aż się obudzi,bo lecimy do teściów na warzywka porobić...a wczoraj najadłam się trusaweczek swoich,mniami:-ptylko coś się kitrasi pogoda:-(nie wiem czy ciepło czy zimno:-(
milego dzioneczka

DOROTKO jakiś flircik?:-p
No u nas nocka ok. Nie budził sie ale niestety katar nadal straszny. Dzwoniłam do lekarza prywatnie ale niestety jest za granicą i d..a Musze poczekac do poniedziałku. Miałam jechać do koleżanki na działke ale chyba nic z tego nie wyjdzie:-( Ale dziś idziemy z mężem na imprezke, tzn najpierw z maksiem a potem Maksio do domu i zostaje z elektryczną nianią a my obok do sąsiadów. Tylko prosze mnie nie opierdzielac ze zostawiam mkałego z niania bo juz tak robiłam i wszystko wszystko słysze przez nianie jak sie tylko ruszy

takim to dobrze,ja mam samych dziadków w klatce poza jednym młodym małżeństwem,którzy wyjechali na wycieczkę i podlewam im kwiatki;-)choć i tak rzadko się spotykamy:-(a tak same stare pierniki :baffled:

Właśnie sie dowiedziałam że moi rodzice przyjerzdżają jutro na wizytacje, więc biore sie za sprzątanie bo inaczej moja Barbarka (mama) mnie prześwieci ;-):-p

Hejka my już u dziadków :-) Macio łapie drzemke a ja chociaż na chwilke melduje się że żyję :-) w nocy może być troche sie budził ale znośnie. Lecę na kawkę ze szwagierką :-) nareszcie mam z kim wypić kawusię. pozdrawiam.

Kurka ale mam lenia :-(Nadal w pizamie Oli na podlodze szalaje Z chlopakiem sobie pogadalam Ma przyjsc na stacje jak ja bede dzis na nocce No ale zobaczymy heheh :-p

Jejku W domu mam sajgon ale przez to ze mam ocke zrobie minimum no ale jak narazie nawet tego nie chce mi sie robic Dobra lece cokolwiek porobic bo zaraz mnie praca zastanie a tu nic :cool2:

reklama
Do góry