reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dziewczynki a kiedy kupujecie spodnie ciazowe bo ja sie tak zastanawiam ze ja
za jakis czas niekoniecznie az tak dlugi czas :-) musze kupic sobie jakies spodnie i nie wiem
czy kupic wiekszy rozmiar ,czy biodrowki aby nie byly na brzuch ,czy na juz
niewielki brzuch mozna kupic ciazowe ??????????

reklama
No ja na brak wydatków tez nie narzekam:baffled:
komunia chrześnicy : na szczęscie udało juz sie kupić prezent, remont lub zmiana lokum;-),jakieś wakacje:-p pozniej wyprawka do szkoły i wiecznieeeee coś:baffled:

dorotka1234..... na poczatku moze byc to takie uczucie smyrania czy tez łaskotania. Ale są one cieżkie do wyczucia ja nawet niezwracałam na to uwagi. Natomiast pózniej sa takie delikatne pukania pojedyncze i jezeli wyczuwasz je codziennie to własnie to sa ruchy:tak:

Ja niechce tu naprawde nikogo oceniać ale dlamnie jest niemożliwe wyczuwanie ruchów przed 14-15 tc. Nawet na tym filmie co pokazywałam mówili że taki szkrab nie kopie tylko sa to prądy nerwowe bezwarunkowe i niewyczuwalne.
Ale jak widać są wyjątki;-)
Upsss przepraszam miałam sie niewypowiadać.

Dorotka1234... ja juz zakupiłam jedne spodnie na brzusio. Trafiłam na nie przypadkiem w lumpeksie:-pJa w moim przypadku musze kupywac wieksze bo u mnie nietylko brzusio roscie ale i reszta:baffled:
A na nieweilki brzusio mozna kupic specjalne z tzw golfem;-)

Czarna ja uwazam podobnie nie chce mi sie wierzyc ze tak wczesnie mozna to poczuc :-)
Moje znajome po 20 tygodniu poczuly ze to napewno jest to bo na poczatku to chyba
serio trafic czy to to :-)

Ja mialam wychodzic ale sie zachmurzylo u mnie i jeszcze poczekam chwile

Tak to jest jak się doczekać nie możemy...wyobraźnia działa.
A ja kupię swojemu ww+ z żeńszeniem na wakacje i pięknie mieszkanko wymaluje hihi:-D

też mi się wydaje że za szybko, ale było dziwne.
A teraz u mnie w końu przestało padać i wywaliłam konie na dwór.

dorotka1234..... Tak szczerze to moje dzieci czesto ubieram w lumpeksie (ale nie bielizna) i jestem mega zadowolona. I jeszcze kupuje gotowe zestawy ciuszków na allegro;-)

ppatqa ja kiedyś jak byłam jeszcze w szkole jeżdziłam konno ale później miałam rpoblemy z biodrem i zaprzestałam. Ale moje siostrzenice sa miłośniczkami koni nawet jeżdzą na kolonio-obozy konne:-D i wszytkie dodatki maja z .......oczywiście końmi:-D:-p

reklama
Ja treż myśle, ze warto inwestować w nową bieliznę...a pozostałe ciuszki można kupic w komisach albo lumpeksach, fajne zestawiki są na allegro. Widziałam osttnio słodki sztruksowe ogrodniczki czerwone za 10 zł...i chłopiec i dziewczynka w niech pobrykają. Ja na ten miesiac juz nic nie kupuje - dość wydałam hehehe...ale za miesiac kto wie:)

Do góry