reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kaka fajna ta komoda ale ja jej nie kupie hihi.Mozna tez kupic jak ma sie taka podobna szafke
to na tej szafce przebierac tylko kupic odpowiedni kocyk itp aby mic na czym przebierac dziecko

Nasz Wafel tez spi z nami w sypailni bo my zamykamy pokoj jak idziemy spac ale Wafel
nie spi z nami w lozku ( oczywiscie jak zasniemy to czasem wskakuje ale ja go wykopuje)
On ma swoja poduszke i np teraz tez na niej spi bo ja obok siedze na kompie :-)

reklama
Kaka 82 też miałam kiedyś jamnika i też był zazdrosny o dzieci, niemożna było żadnego wziąśc na ręce, teraz mam labladorka Blanke :tak:i ona kocha dzieci

A propos zazdrości psiaka, to słyszałam opinie psiego psychologa, że psiutka trzeba już przed porodem odstawić troszkę na boczny tor, poswięcać mniej czasu i on sie wtedy przyzwyczai. Podobno dobrze też jest wczesniej przynieść z kliniki jakiś ciuszek bobasa żeby pies znał już zapach.

Na codzień nie ma z nią problemu ale po każdej cieczce ma urojoną ciaże i wtedy jest zupełnie inna. Wtedy była zazdrosna o Laurę, a może uznała ją za konkurencję...jeśli będzie trzeba to się ja wysterelizuje...to powinno pomóc. Staram się być dobrej myśli.

Ja miałam kota ale niestyty był bardzoooo złośliwy. Jak mu coś sie zabroniło mscił sie ze zdwojoną siłą:-( a do tego chorował (strasznie leciała mu sierść i robiły się rany) wiec wywiozłam go do moich rodziców. (wczesniej z nimi też mieszkał) Ale uciekł w las:-(

ppatqa to widze remoncik pełna parą:-p ja juz swojego tez sie niemoge doczekac a to dopiero w wakacje:-(

Ja mam nadzieję, ze da się naszego Karmela ustawić do pionu. Tylko trzeba być stanowczym i systematycznym - najczesciej robotę psuje mi mój M, bo jak nie widzę to pozwala jej na różne rzeczy. Po remoncie pokioku dla dziecka zamierzam jej wogóle do niego nie wpuszczać.

czarna79 no teraz jest czas i trzeba to zrobić, np panele które kładliśmy w lutym bo parkiet poprostu zszedł, leżał kupiny 2 lataa na zalożenie, a nam nie przeszkadzało że potykamy sie o płytki,
Wiecie co właśnie czułam coś w brzuchu, ale nie wiem czy to to.

Ja poczekam na wczasy po gruszą i wtedy poszlejemy z remontem:) A przed nami kupa wydatków: wesele, komunia i obrona mojego M. Niech juz będzie lipiec hihi

czarna79 no teraz jest czas i trzeba to zrobić, np panele które kładliśmy w lutym bo parkiet poprostu zszedł, leżał kupiny 2 lataa na zalożenie, a nam nie przeszkadzało że potykamy sie o płytki,
Wiecie co właśnie czułam coś w brzuchu, ale nie wiem czy to to.

ppatqa mnie sie wydaje ze to za wczesnie :-(.
A tak ogolni to sie zastanawiam jak to jest wlasnie poczuc dziecko ?
Czy jak juz poczuje to czy bede wiedziala czy to to ? Ciekawe jakie to uczucie ?:-D

reklama
Do góry