reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dokladnie Kaka ja chce spac z M niech wie jak to jest z dzieckie placzacym :-)
Ja jak bede siedziala w domu to ja bede wstawal i mam zamiar wychodzic do drugiego
pokoju z dzieckiem placzacy a jak sie uspkoji i zasnie to do lozeczka hi :-) ,
ale nie wyobrazam sobie ze my spimy w jednym pokoju a dziecko w drugim nie od razu
pozniej tak ale nie od razu :-)
No wlasnie moj pies jest zazdrosny jak my sie calujemy na pozegnanie jak M idzie do pracy
i kiedy moj pies byl siwdakiem jak mialam male dziecko na rekach to caly czas krzyczal na mnie
czyli szczekal i byl zazdrosny ,bedzie trzeba na psa troche pokrzyczec jak ie tak bedzie zachowywal :-( nie lubie na niego krzyczec :-(
Ja jak bede siedziala w domu to ja bede wstawal i mam zamiar wychodzic do drugiego
pokoju z dzieckiem placzacy a jak sie uspkoji i zasnie to do lozeczka hi :-) ,
ale nie wyobrazam sobie ze my spimy w jednym pokoju a dziecko w drugim nie od razu
pozniej tak ale nie od razu :-)
No wlasnie moj pies jest zazdrosny jak my sie calujemy na pozegnanie jak M idzie do pracy
i kiedy moj pies byl siwdakiem jak mialam male dziecko na rekach to caly czas krzyczal na mnie
czyli szczekal i byl zazdrosny ,bedzie trzeba na psa troche pokrzyczec jak ie tak bedzie zachowywal :-( nie lubie na niego krzyczec :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kaka masz racje tylko ze moj Wafelek jest bardzo krzyczacym psem hi i bede musial na niego pokrzyczec ytoche bo inaczej wejdzie mi na glowe .
A ten przwijak to super sprawa chyba se taki kupie nie dzisiaj ale pozniej hi
Dzieki ten przewijak to super sprawa i rozwiazanie mojego problemu .
A ty Kaka zdecydujesz sie na taki przewijak czy na cos innego ?
A ten przwijak to super sprawa chyba se taki kupie nie dzisiaj ale pozniej hi
Dzieki ten przewijak to super sprawa i rozwiazanie mojego problemu .
A ty Kaka zdecydujesz sie na taki przewijak czy na cos innego ?
Widizałam u kolażanki przewijak na komode...chyba jest bardziej poręczniejszy. Ale jak ma się mało miejsca to napewno kupiłabym taki
Mój Karmel śpi z nami w łóżku i to też będzie problem...ja ją wyganiam z łóżka a mój M ją przygarnia.
Mój Karmel śpi z nami w łóżku i to też będzie problem...ja ją wyganiam z łóżka a mój M ją przygarnia.

Coś takiego mi sie podoba:
IKEA FUNCJONALNA, KOMODA-PRZEWIJAK DLA DZIECI (340040835) - Aukcje internetowe Allegro
IKEA FUNCJONALNA, KOMODA-PRZEWIJAK DLA DZIECI (340040835) - Aukcje internetowe Allegro
Witam dziewczyny
Czarna, Dorota1234... tak moja podróż jest związana z praca mgr. potrzebne mi są dane do badań.
Wy już od rana tyle stron zapisałyście, ja niedawno wyszłam z łóżka, całej nocy nieprzespałam tak mnie boli głowa, wszystko mi tam pulsuje.
Własnie zjadłam sobie śledziki po kaszubsku moje ukochane
, ale w nocy wymyśliłam że mam ochote na placek drożdzowy z rabarbarem, albo rabarbar z cukrem, aż mi ślinka cieknie 

Czarna, Dorota1234... tak moja podróż jest związana z praca mgr. potrzebne mi są dane do badań.
Wy już od rana tyle stron zapisałyście, ja niedawno wyszłam z łóżka, całej nocy nieprzespałam tak mnie boli głowa, wszystko mi tam pulsuje.
Własnie zjadłam sobie śledziki po kaszubsku moje ukochane

Moja malutka zasneła wiec szybko przemyłam podłogi
Dorotka1234..... ten przewijak to bardzo fajna sprawa;-) choć ja osobiscie nie miałam i raczej miec niebede miała.
Na psy niestety musicie uważać tymbarzdiej jeżeli juz teraz widzicie że bywa zazdrosny. To nie starsze rodzenstwo któremu mozna wytłumaczyć co wolno a czego nie;-)
Kaka zaraz mi sie przypomina incydent Twojej Carmel z Laurą. Ona "swoje" swoje dzieci zna (twoje siostrzenice i moja Niki) a Laury nie i sama widziałaś reakcje
U nas też była taka sytuacja i niestety psa nie udało sie nauczyć akceptacji:-(
Ale wszytko przed wami. Bedzie dobrze. Znam przypadki gdzie zwierzaki taka miłością darza nowe maleństwa jakby to ich dzieci były
Guska u nas tez same duze zostały ale udało mi sie wygrzebać 38/40 ale różową

Dorotka1234..... ten przewijak to bardzo fajna sprawa;-) choć ja osobiscie nie miałam i raczej miec niebede miała.
Na psy niestety musicie uważać tymbarzdiej jeżeli juz teraz widzicie że bywa zazdrosny. To nie starsze rodzenstwo któremu mozna wytłumaczyć co wolno a czego nie;-)
Kaka zaraz mi sie przypomina incydent Twojej Carmel z Laurą. Ona "swoje" swoje dzieci zna (twoje siostrzenice i moja Niki) a Laury nie i sama widziałaś reakcje

U nas też była taka sytuacja i niestety psa nie udało sie nauczyć akceptacji:-(
Ale wszytko przed wami. Bedzie dobrze. Znam przypadki gdzie zwierzaki taka miłością darza nowe maleństwa jakby to ich dzieci były

Guska u nas tez same duze zostały ale udało mi sie wygrzebać 38/40 ale różową

reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
U mnie psy mają zakaz wstep na tapczany i łóżka, ale jeden waży 60k, drugi z 35. Odrobaczajcie psy systematycznie, zresztą koty też, i pamiętajcie szczepieniu na wścieklizne zarówno psy i koty.
My też mieszkamy z rodzicami mamy 2 pokoje, na początek łożeczko planujem w naszej sypiali, przewijak kupimy na łóżeczko, ale nie wiem czu nie wyląduje na kredensie w sypialni. Drugi pokój to dzienny właśnie wczoraj zamówiliśmy meble, bo jak nie teraz to kiedy. Dziecinny będziemy robic poźniej, z częci salonu która do nas przylega, już mamy zgode więc podbierzemy 12 m, najorsze że chcemy wejście znasze cześci więc trzeba będzie zrobic dziure na drzwi.
My też mieszkamy z rodzicami mamy 2 pokoje, na początek łożeczko planujem w naszej sypiali, przewijak kupimy na łóżeczko, ale nie wiem czu nie wyląduje na kredensie w sypialni. Drugi pokój to dzienny właśnie wczoraj zamówiliśmy meble, bo jak nie teraz to kiedy. Dziecinny będziemy robic poźniej, z częci salonu która do nas przylega, już mamy zgode więc podbierzemy 12 m, najorsze że chcemy wejście znasze cześci więc trzeba będzie zrobic dziure na drzwi.
Podziel się: