reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dokladnie Kaka ja chce spac z M niech wie jak to jest z dzieckie placzacym :-)
Ja jak bede siedziala w domu to ja bede wstawal i mam zamiar wychodzic do drugiego
pokoju z dzieckiem placzacy a jak sie uspkoji i zasnie to do lozeczka hi :-) ,
ale nie wyobrazam sobie ze my spimy w jednym pokoju a dziecko w drugim nie od razu
pozniej tak ale nie od razu :-)
No wlasnie moj pies jest zazdrosny jak my sie calujemy na pozegnanie jak M idzie do pracy
i kiedy moj pies byl siwdakiem jak mialam male dziecko na rekach to caly czas krzyczal na mnie
czyli szczekal i byl zazdrosny ,bedzie trzeba na psa troche pokrzyczec jak ie tak bedzie zachowywal :-( nie lubie na niego krzyczec :-(

N początku będziemy musiały bardzo uważać i ani minuty nie zostawaić ich sam na sam...może się z czasem przyzwyczają:)

Kaka masz racje tylko ze moj Wafelek jest bardzo krzyczacym psem hi i bede musial na niego pokrzyczec ytoche bo inaczej wejdzie mi na glowe .

A ten przwijak to super sprawa chyba se taki kupie nie dzisiaj ale pozniej hi
Dzieki ten przewijak to super sprawa i rozwiazanie mojego problemu .
A ty Kaka zdecydujesz sie na taki przewijak czy na cos innego ?

Widizałam u kolażanki przewijak na komode...chyba jest bardziej poręczniejszy. Ale jak ma się mało miejsca to napewno kupiłabym taki:)

Mój Karmel śpi z nami w łóżku i to też będzie problem...ja ją wyganiam z łóżka a mój M ją przygarnia.
img4410ze4.jpg

Witam dziewczyny:tak:
Czarna, Dorota1234... tak moja podróż jest związana z praca mgr. potrzebne mi są dane do badań.
Wy już od rana tyle stron zapisałyście, ja niedawno wyszłam z łóżka, całej nocy nieprzespałam tak mnie boli głowa, wszystko mi tam pulsuje.
Własnie zjadłam sobie śledziki po kaszubsku moje ukochane:-p, ale w nocy wymyśliłam że mam ochote na placek drożdzowy z rabarbarem, albo rabarbar z cukrem, aż mi ślinka cieknie :tak:

Moja malutka zasneła wiec szybko przemyłam podłogi:-p

Dorotka1234..... ten przewijak to bardzo fajna sprawa;-) choć ja osobiscie nie miałam i raczej miec niebede miała.
Na psy niestety musicie uważać tymbarzdiej jeżeli juz teraz widzicie że bywa zazdrosny. To nie starsze rodzenstwo któremu mozna wytłumaczyć co wolno a czego nie;-)
Kaka zaraz mi sie przypomina incydent Twojej Carmel z Laurą. Ona "swoje" swoje dzieci zna (twoje siostrzenice i moja Niki) a Laury nie i sama widziałaś reakcje:tak:
U nas też była taka sytuacja i niestety psa nie udało sie nauczyć akceptacji:-(
Ale wszytko przed wami. Bedzie dobrze. Znam przypadki gdzie zwierzaki taka miłością darza nowe maleństwa jakby to ich dzieci były:-D

Guska u nas tez same duze zostały ale udało mi sie wygrzebać 38/40 ale różową:rofl2:

Ewela śwetnie Cię rozumiem, mnie też często głowa boli. Często jak coś zjem albo się napiję soku to przechodzi.

Ja jutro idę na drożdżowe do mojej mamusi....będzie chyba z jabłkami albo z porzeczkami:)

reklama
U mnie psy mają zakaz wstep na tapczany i łóżka, ale jeden waży 60k, drugi z 35. Odrobaczajcie psy systematycznie, zresztą koty też, i pamiętajcie szczepieniu na wścieklizne zarówno psy i koty.
My też mieszkamy z rodzicami mamy 2 pokoje, na początek łożeczko planujem w naszej sypiali, przewijak kupimy na łóżeczko, ale nie wiem czu nie wyląduje na kredensie w sypialni. Drugi pokój to dzienny właśnie wczoraj zamówiliśmy meble, bo jak nie teraz to kiedy. Dziecinny będziemy robic poźniej, z częci salonu która do nas przylega, już mamy zgode więc podbierzemy 12 m, najorsze że chcemy wejście znasze cześci więc trzeba będzie zrobic dziure na drzwi.

Do góry