reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

I witam sie ja:-) Az sie wstawac chce jak za oknem takie slonko i cieplutko:tak:
Z mlodym polezelismy do 7 w lozeczku, zaraz sie ubieramy i mykamy do lekarza bo berodual sie skonczyl i zapytam sie moze o jakies cos na wzmocnienie dla malego.
Evelajna, ja do "naszej" przychodni nie chodze na badania bo sasiadce po wynikach krwi syna stwierdzono bialaczke, oczywiscie wcale nie ma, zreszta ja tez mialam tam przejscia. Mam niedaleko prywatne laboratorium i jak na lodz to w miare tanio, napewno tam pojedziemy. W sumie zrobimy wszystkie te badania bo nie zaszkodzi, a maly jeszcze morfologii nie mial zrobionej, a przy okazji to IgE.

reklama
Kaka więc dzisiaj jakiś dzień śpiocha
czarna jak szykowanie do wyprawy
Marma a czy Kacper troche się uspokoił czy tak masz cały czas
kate po prostu chce wyjść z łóżeczka :-)
maksiowa chyba poszla burza odemnie do ciebie

Ja tez czekam na M ale wróci późno i wymęczony zapewne, dobrze ze chociaż upału nie ma bo w busie klimy brak, a jeszcze dzwonil ze są jakieś wypadki i z 3 pasów autrostrady tylko jeden szedł. Mały wykąpany, nakarmiony i spi, i ja mam spokoju troche. Ja byłam wieczorem z nim na spacerku od 18 do 20 bo pogoda zrobiła się śliczna.[/QUOTE

]

Pytasz czy się uspokoił pod względem choroby czy wariactw? Jeżeli chodzi o chorobę to temperatury już niema został kaszel i katar. Niestety to wystarczy żebym olejną noc z rzędu nie spała a jak już to tylko z małym na sobie. Jestem padnięta i mam już wszystkiego dość. No ale jutro teściowa przyjeżdza to może się nim troche w ciągu dnia zajmie.
Co do jego pomysłowości to chodzę za nim krok w krok bo ten przemierza łóżka, półki szuflady i wszystko na co da się wejśći i chodzić w zdłóż niego. Najgorzej jest jak prubuje przejść od mebla do mebla bo w tedy za karzdym razem kończy się to upadkiem. Nie potrafi bez trzymania utrzymać równowagi. Właśnie rozglądam się za takim chodzikiem do pchania dla niego. Może jak będzie się tego trzymał to nie będzie bez przerwy leciał. :baffled: Młody śpi może i ja się chwilke zdrzemnę. Choć jak się obudzi to ja już nic nie zrobię.:no:

młody też złapał drzemke i śpi w łóżeczku, w koncu pospać trochę trzeba. a ja już nie mam na nic siły. Ja się boje ze sobie młody paluchy przytrzaśnie szyfladami tak do nich go ciagnie

Ja też sie witam z rana. U nas pogoda taka sobie. Słońce sie przebija przez chmury no ale lepiej to niz jakby miałao lać. Pije sobie kawke a Maksio buszuje po podłodze. Dobrze ze jeszcze nie robi tego z prędkością światła jak niektóre paździoszki to nie musze za nim cały czas biegać. Ide cos porobić a potem na spacerek. Miłego dnia :-)

Dzien Dobry

Moja Jaguśka spała od 20:30 do 6:30 po czym wypiła mleczko( świeto bo zazwyczaj nie chce i kreci głową na wszystkie strony) wziełam ją do siebie do sypialni pogadała i poszła spać i wstałyśmy po 9:20:)A K rano uciekł do prqacy bo tak słoneczko świeciło i miło mu sie wstawało a teraz leje deszcz. Jaguśka siedzi teraz w fotelu do karmienia wali wielką bombe i bawi sie piłeczką.Coś ma teraz etap piłeczek b je lubi.
Czy tylko moja Jagna nie ma zębów?Widać że podeszły jej pod dziosła ale nie przebijają sie nic a nic:(

Dorotko ile ty masz do katowic bo ja mam jakąś 100 km to tak mysle sobie że może do siebie mamy bliżej?Fajnie by było.

Nie wiem kiedy ja sie wyrobie z ta racą w wtorek chciałabym już ją zdać całą do sprawdzenia a tu 4 rozdziału jeszcze nie mam:(

Miłego dzionka i dzieciaki nie chorujcie.

Dzien dobry witam sie i ja :-)
Poczytalam ale jestem taka zamotana ze nie wiem co komu odpisac
CZARNA fajnie ze Wy tez z czata Ale TY PRZYNAJMNIEJ DOBRZE TRAFILAS :-)
ASIU mnie juz rece opadaja na tego Twoijego Rafalka Moze takjak dziewczyny radza zrob :-)
MAKSIOWA no u mnie tez narazie Oli nie porusza sie z predkoscia swiatla Przynajmniej mozemy jeszcze cos na BB napisac :-)
WESOLUTKA ja do KATOWIC MAM NIEDALEKO WIEM ZE JESZCZE ANIAAA MA :-)
DAJ ZNAC KIEDY BY CI PASOWALO I SIE SPOTKAMY STRASZNIE BYM CHCIALA :-)
MOLI witamy witamy i PAMIETAMY :-)
No to juz masz etap biegania teraz za malym Zaniedlugo kazda z nas to bedzie przechodzila

Ja po nocce Bylo ok Jakos zlecialo Spalam 2 godziny po nocce
Teraz szkoda mi czasu i Ubieram siebie i mala i ide sie spotkac z kolezanka z pracy :-)Sloneczko swieci i jest 22 stopnie wiec szkoda czasu na spanie Po tej kolezance umowilam sie juz z druga :-)

Oliwki katar nie jest taki zly Wprawdzie jest on ale miala juz go gorszy Jak pojde teraz do pediatry a bede szla po NUTRAMIGEN to zapytam o te testy z krwi Ja alergik jestem i wlansie mam katar wiec sie nie zdziwie jak Oli bedzie miala :-(

My dzisiaj pospałyśmy do 9:30 :szok:
Ale z godzinną przerwą na awanturę ząbkową.
Nie obczaiłam jeszcze które temu winne.

Nastrój bojowy, z M. znowu na pieńku...
Nie wiem skąd mi się tyle złości na świat bierze.
Nie będę smęcić tylko miłego dnia życzę!

Witam! Pzrepraszam że tylko o mnie ale wciąż coś....a to goście niezapowiedziani a to zakupy a teraz muszę nas spakować bo za 3 godzinki wyjazd. Zmykam i życze miłego długiego weekndu.

reklama
Cześć dziewczyny!!Przepraszam, że znów egoistycznie o sobie, ale wciąż czasu brak. Myślałam, że wczoraj w pracy wszystko na BB nadrobie, ale nie było szans...roboty mam sporo, więc tylko w przerwach zerkam tu, poczytam, popiszę i znowu praca i w kolejnej przerwie znowu poczytam, napisze itd... wieczorami też mi się nie udaje..przedwczoraj ze znajomymi byliśmy na lodach (był też kolega Szymka), Szymcio zjadł pół wafelka i ciasteczko z kleiku ryżowego, które koleżanka robila...pycha!! wczoraj natomiast moja babcia dziadkiem byli - oj wesoło było :-)Dzisiaj wziełam sobie wolne z nadgodzin, byłam już u fryzjera, a na 16 idziemy na ślub i wesele koleżanki z LO.. i niestety muszę wziąć sukienkę której nie chcę... do tej co chciałam nie mieszczę się..tzn w biuście za szeroko..grrrrrrrr..ale się wkurzyłam!!A jutro jedziemy do znajomych na 4 dni..jeszcze jedni będą!! oby tylko pogoda była..Szymek będzie miał koleżankę o 2 miesiące młodszą i jedną w drodze :-)W ogóle to mam zamiar się napić na dzisiejszym weselu...W R E S Z C I E !!!! tylko muszę uważać..kiedyś to mocną miałam głowę, natomiast po takiej prerwie to pewnie wypiję trochę i już będzie bania :-)Pewnie dopiero w niedzielę lub poniedziałek się odezwę :-( :-( :-(

Do góry