Marma z tym oczkiem to jest tak, ze my msimy isc do okulisty i ja o tym wiem, ale lekarz nam powiedzial ze jak skonczy rok. Z zosia tez jezdzilismy , bo Jackowaty ma powazna wade wzroku, tylko ja tam bylam dzisiaj w innym celu, a babka pitoli mi o rzeczach ktore juz wiem albo nie na temat.
Dorota testow sie nie robi w tym wieku, ale mozna z krwi cos sie dowiedziec, tylko to sa inne badania niz zwykla morfologia.
Dzwonilam wlasnie do innej pani doktor ktora jest tez w panstwowej poradni alergologicznej i moze da sie to wszystko ciut przyspieszyc.
Az sie boje co tescie na to wszystko bo znowu beda mieli milion piecset sto dziewiecset pomyslow i beda uruchamiac te swoje znajomosc ktore ja mam juz w du.pie.
Napila bym sie teraz piwka a nie moge...i chyba skocze po cole;-)
Dorota testow sie nie robi w tym wieku, ale mozna z krwi cos sie dowiedziec, tylko to sa inne badania niz zwykla morfologia.
Dzwonilam wlasnie do innej pani doktor ktora jest tez w panstwowej poradni alergologicznej i moze da sie to wszystko ciut przyspieszyc.
Az sie boje co tescie na to wszystko bo znowu beda mieli milion piecset sto dziewiecset pomyslow i beda uruchamiac te swoje znajomosc ktore ja mam juz w du.pie.
Napila bym sie teraz piwka a nie moge...i chyba skocze po cole;-)