reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
My dzisiaj pospałyśmy do 9:30 :szok:
Ale z godzinną przerwą na awanturę ząbkową.
Nie obczaiłam jeszcze które temu winne.

Nastrój bojowy, z M. znowu na pieńku...
Nie wiem skąd mi się tyle złości na świat bierze.
Nie będę smęcić tylko miłego dnia życzę!
Nie smecisz kobieto Gadaj co chcesz ja z checia poczytam
Cos ostatnio czesciej masz z M na pienku :confused2::-(
Witam! Pzrepraszam że tylko o mnie ale wciąż coś....a to goście niezapowiedziani a to zakupy a teraz muszę nas spakować bo za 3 godzinki wyjazd. Zmykam i życze miłego długiego weekndu.
Milego weekendu:tak:
Cześć dziewczyny!!Przepraszam, że znów egoistycznie o sobie, ale wciąż czasu brak. Myślałam, że wczoraj w pracy wszystko na BB nadrobie, ale nie było szans...roboty mam sporo, więc tylko w przerwach zerkam tu, poczytam, popiszę i znowu praca i w kolejnej przerwie znowu poczytam, napisze itd... wieczorami też mi się nie udaje..przedwczoraj ze znajomymi byliśmy na lodach (był też kolega Szymka), Szymcio zjadł pół wafelka i ciasteczko z kleiku ryżowego, które koleżanka robila...pycha!! wczoraj natomiast moja babcia dziadkiem byli - oj wesoło było :-)Dzisiaj wziełam sobie wolne z nadgodzin, byłam już u fryzjera, a na 16 idziemy na ślub i wesele koleżanki z LO.. i niestety muszę wziąć sukienkę której nie chcę... do tej co chciałam nie mieszczę się..tzn w biuście za szeroko..grrrrrrrr..ale się wkurzyłam!!A jutro jedziemy do znajomych na 4 dni..jeszcze jedni będą!! oby tylko pogoda była..Szymek będzie miał koleżankę o 2 miesiące młodszą i jedną w drodze :-)W ogóle to mam zamiar się napić na dzisiejszym weselu...W R E S Z C I E !!!! tylko muszę uważać..kiedyś to mocną miałam głowę, natomiast po takiej prerwie to pewnie wypiję trochę i już będzie bania :-)Pewnie dopiero w niedzielę lub poniedziałek się odezwę :-( :-( :-(
Ty jak zwykle zalatana i zabiegana Czyt goscie i wyjazdy :tak:Wlasnie do fryzjera musze isc
Dziwnie tak wesele w srodku tygodnia w srode Ale rozumiem pewnie terminow nie bylo
Ja tez ide w czerwcu na wesele w PIATEK
MILEJ ZABAWY I MALEGO KACA:tak:
Dorotka - a może na tym portalu łatwiej kogoś poznać niż na czacie??
Na SYMPATI ? tam trzeba miec cos oplacone aby moc do kogos napisac itp:baffled:

No i po spacerze Ale jak wyszlam to zaczelo padac Oliwka troche pospala w wozku Z kolezanka bylysmy na FRYTKACH :tak:Oli jak sie obudzila to bawila sie grzecznie Tylko mialam z nia zajecie I w miedzy czasie gadalam z kolezanka ;-)
W drodze powrotnej jeszcze bardziej lalo i zimniej sie zrobila TERAZ MAM JESIEN :eek:
OLIWKA uspala sie przed sama klatka ale narazie spi w lozeczku przy otwartym oknie

Cos mnie gardlo chorobowo zaczyna bolec :baffled:

Dzieńdoberek,
Opchałam się pierogami, młoda przysnęła, prać mi się nie chce więc... bb czas!

Magda
to faktycznie lepiej szerokim łukiem omijać... Niezłych mają laborantów:no:
Patrycja niedługo będą pierwsze guzy i siniaki. U nas sztuk jeden za obrót w złą stronę.
Dorotka
2 godziny tylko... Masz łeb. Ja bym lewitowała. A Ty jeszcze hop! na fryteczki, spotkanko z kolejną koleżanką i na bb zaglądasz :)
Oj Wy z tymi katarami to macie na bakier. No ale przy takich zmianach pogody...
Wesolutka
weny twórczej dla Ciebie - szybkiego pisania i składania pracy!
Malena :-:)-( Mój m mawia, że problem opowiedziany jest już tylko połową problemu. Pisz pisz.
Lilunia już pewnie w drodze na ten długi weekend:-) Baw się dobrze!
Ania
ślub w środku tygodnia... tylko dom weselny otwierać! Tak, tak. Ja wszędzie węszę biznes:happy: Miłej imprezki, a w pracy się koleżanko PRACUJE, a nie bb wertuje:-D Może macie tam jakiś etat, co? Ja zmierzam do takiego schematu cycolenia jak u Ciebie. Ta sukienka to za szeroka na Ciebie, czy Tyś za szeroka do niej?

Ja zapomniałam, że teraz długi weekend się zaczyna w Polsce. Miłego weekendowania wszystkim wybywającym!

Hej.

Ja dziś na wariackich papierach a jeszcze zajmuje sie siostrzenicą. W tej chwili dziewczyny bawią się na dywanie;-)
Zakupki porobione. Musze tylko walize spakować. Wiekszość juz poprasowana.

Czarna dzięki za fotelik. Młodej się podobało. Już robiliśmy sobie mały teścik jak jej się będzie podobało ale i tak musze kupic jej nowy. Chce tej samej firmy ale od 9-36 kg.

czesc
wpadam tylko na moment zebym nie zapomniala.
jesli ktos lubi ciuchy z House to zalogujcie sie na House bo od 12-14 .06 dla ludzi nalezacych do klubu house jest znizka 50% na wszystko:)
odezwe sie pozniej jak malego poloze bo juz mi peka glowa...

Waliza mniej więcej sakowana...mało juz w niej miejsca a jeszcze M nic w niej nie ma heheheh Przeważają rzeczy Hanki;-)

no juz jestem
Kaka a Ty gdzie jedziesz?bo ja chyba cos przeoczylam i to widze ostro:zawstydzona/y:
Czarna pokoj juz zalatwiony i czekamy na efekty:-p
Evelajna ja tez zapomnialam:-D
Dorota no to mi ochoty na frytki narobilas...a odchudzac sie mialam...
Malena rzeczywiscie cos ostatnio problemy.na pocieszenie to ja tez co jakis czas mam podobnie.ale zawsze potem jest milusio i mozna sie pogodzic;-)
Aniaaaa to milego picia! ja juz nie pije:-p:rofl2:po ostatnim...bleee...no chyba ze z Wojtkiem:rofl2::sorry:
maly spi.oczywiscie jakas kilkuletnia menda musi od kilku dni go o tej godzinie budzic bo lata po klatce schodowej i krzyczy:kto pierwszy.....wrrrr
u nas dzisiaj cieplutko bylo, spacer zaliczony.wlazlam do Biedronki a tam masakra.nie wiedzialam co sie dzieje.tlumy.zrobilam zdjecia nawet.16 osob w kolejce przede mna bylo.po jakims czasie zorientowalam sie ze jutro swieto....ja zawsze zapominam o tym...
mlody znowu sie drapac zaczal.nie wiem co teraz.niby nie jest tak zle ale dobrze tez nie jest.porownywalniejak z Nutramigenem.boje sie teraz isc do pediatry nowego bo moze sie czepic.ta moja stara wiedziala jak to wygladalo wczesniej.tyl;e ze leczyc nie umiala.taki szczegolik...

Asia a my się razem z Czarną wybieramy nad morze;-)

Współczuje Wam z tymi alergiami.

Ja mam psa alergika. Na starość jej padło;-) Gorzej jest wiosną i latem. Skóra jej szarzeje i pachnie specyficznie. Wet dzis zaproponował jakies badania krwi i zrobienie szczepionki specjalnej...ale mnie pocieszył, ze moge sie w tysiaku nie zamknać:eek:, więc podziękowałam. :zawstydzona/y: Póki co bedę ją leczyć doraźnie. Dostąła cos do kapeili i Encorton.

reklama
Witajcie!
Sto lat minelo,odkad bylam tu ostatnio...az mi sie łezka w oku zakrecila,jak zobaczylam Wasze nicki, aktualne zdjecia Waszych pociech a jeszcze przeciez niedawno trwalo wielkie odliczanie i trzymanie kcikukow :) Postaram sie wpadac jak najczesciej,najgorzej zniknac na troche, tyle tu sie dzieje, ze ciezko wrocic i wszytsko nadrobic :) A teraz ide poczytac o postepach Waszych dzieciaczków :)

Do góry