reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

KAKA I CZARNA kiedy jedziecie ??????
z ta psia alergia to jakas MASAKRA tez bym podziekowala za takie drogie leczenie wwwwwrrrrrrrr
EVELAJNA no po calej nocy pracy i nie spania W domu spalam 2 godziny i nic wiecej przez caly dzien A teraz tez sie trzymam :-)
Jakos sie juz przyzwyczailam :-)
ASIU Rafalek drapal sie tez przy NUTRA? czy przy nim mial wysypke bez drapania ? Bo jesli przy nutra sie nie drapal to moim skromnym zdaniem zmien mu mleko znow na nutramigen
A z tym lekarzem to ja bym na bank poszla do innego To co ze on Rafalka nie zna TO GO POZNA i moze bedzie umial leczyc PO CO CHODZIC DO LEKARZA KTORY NIE WIE JAK LECZYC ???????

Wiec dzien jakos minal Spalam od 7,30 do 9,30 Pozniej Fryteczki z kolezanka (wiem o tym juz pisalam )
Pozniej w domu Oliwki obiadek Pozniej wielka rdosc z jej postepow ALE O TYM NA WATKU POSTEPOWYM
JEJKU JAKA JESTEM Z NIEJ DUMNA :-)

Pozniej spacer bo w koncu wyszlo sloneczko i bylo fajnie Drugiej kolezanki nie bylo bo jej sie plany zmienily
Pozniej Kapanie malej i padla Bo na spacerze nic nie spala Aha po drodze zakupy na jutro

A jutro swieto a ja mam NOCKE :-(

Lece na inne watki :-)

reklama
witam wieczorem i zmykam, my dziś zały dzień na dworze bo ladna pogoda, mały pochodził po lesie, posiedział na mchy i bawił się szyszkami i tp, bardzo mu sie podobało. Potem dopingował dziadka z kosiarką jak sie zbliżał był pisk i śmiech. Ach a psy są aaaaaa i aaaaaajjjjj, bo jak je widzi taki wydaje okrzyk.
Kaka- szczepionki na alergie nie ma, można odczulać ale najpierw trzeba zrobic teesty alergiczne. Szczępionka jest na grzyba, ale tu mozna zrobić badanie naskórka, trwa 3 minutki i jest tańsze niż szczepionka, która kosztuje troche kasy lub podehrzewa gronkowca z tym można walczyć autoszczepionką lub antybiotykiem, ale też posiew tańszy niż walic w ciemno. Ile ma lat psiunia. Encorton zadziała na wszystko, ale nie usunie przyczymy

Ja wykapana, zerkam na Ja Irena i Ja:tak:

Dorota ja mysle ze to nie bedzie winamleka, bo daje mu je juz jakis czas, gdyby to byla jego wina wysypka byla by szybciej:tak:
No i takie uroki pracy na stacji, moze poszukaj sobie innej 8 godz dziennie, przynajmniej bedziesz miala sw wolne, chyba ze taka praca i takie godz ci odpowiadaja, bo ja juz za nic nie wrocilabym na stacje, za stara jestem;-)i w sumie to praca dla samotnych (czyt. bez dzieci) albo dla takich co dzieci juz maja odchowane.

Kaka, Czarna ale wam zazdroszcze wyjazdu...

Patqa zosia w sobote dostala psa od dziadkow i tez jak maly go widzi to az piszczy , a jak raz go chwycil...to musielismy mu glowke wyciagac z raczek;-)Teraz juz nie pozwalamy go dotykac zeby mu krzywdy nie zrobil.

Zapomnialam napisac ze "moj" lekarz dal mi skierowanie na badania , IG tylko ogolne, a jak cos bedzie z nimi nie tak to wtedy juz bedziemy robisz szczegolowe. Narazie powiedzial zeby zostawic inhalacje zeby znowu sie tam cos nie zadzialalo.
Zmykam i zycze dobrej nocki

Czesc dziewczynki!My juz u znajomych jestesmy.Macio śpi wiec jest oki. Mam do was pytanko, waśnie sie dowiedziaam że moja kolezanka jest w ciąży i ma termin na styczen 2010. Chciałabym ją zarazic naszym babyboom :-)czy sa juz jakies dziewczyny ktore maja tez termin na styczen?nie wiem jak to sprawdzic. jak któras je odnajdzie to poproszę o link do ich forum :-)
pozdrawiam Was serdecznie.

Witam! Pzrepraszam że tylko o mnie ale wciąż coś....a to goście niezapowiedziani a to zakupy a teraz muszę nas spakować bo za 3 godzinki wyjazd. Zmykam i życze miłego długiego weekndu.

Udanego wyjazdu!

Cześć dziewczyny!!Przepraszam, że znów egoistycznie o sobie, ale wciąż czasu brak. Myślałam, że wczoraj w pracy wszystko na BB nadrobie, ale nie było szans...roboty mam sporo, więc tylko w przerwach zerkam tu, poczytam, popiszę i znowu praca i w kolejnej przerwie znowu poczytam, napisze itd... wieczorami też mi się nie udaje..przedwczoraj ze znajomymi byliśmy na lodach (był też kolega Szymka), Szymcio zjadł pół wafelka i ciasteczko z kleiku ryżowego, które koleżanka robila...pycha!! wczoraj natomiast moja babcia dziadkiem byli - oj wesoło było :-)Dzisiaj wziełam sobie wolne z nadgodzin, byłam już u fryzjera, a na 16 idziemy na ślub i wesele koleżanki z LO.. i niestety muszę wziąć sukienkę której nie chcę... do tej co chciałam nie mieszczę się..tzn w biuście za szeroko..grrrrrrrr..ale się wkurzyłam!!A jutro jedziemy do znajomych na 4 dni..jeszcze jedni będą!! oby tylko pogoda była..Szymek będzie miał koleżankę o 2 miesiące młodszą i jedną w drodze :-)W ogóle to mam zamiar się napić na dzisiejszym weselu...W R E S Z C I E !!!! tylko muszę uważać..kiedyś to mocną miałam głowę, natomiast po takiej prerwie to pewnie wypiję trochę i już będzie bania :-)Pewnie dopiero w niedzielę lub poniedziałek się odezwę :-( :-( :-(

I Tobie też!

Nie smecisz kobieto Gadaj co chcesz ja z checia poczytam
Cos ostatnio czesciej masz z M na pienku :confused2::-(

Raczej nie.
Po prostu cześciej o tym piszę :tak:

Asia a my się razem z Czarną wybieramy nad morze;-)

.

I tu wyjazdu super życzę!

Czesc dziewczynki!My juz u znajomych jestesmy.Macio śpi wiec jest oki. Mam do was pytanko, waśnie sie dowiedziaam że moja kolezanka jest w ciąży i ma termin na styczen 2010. Chciałabym ją zarazic naszym babyboom :-)czy sa juz jakies dziewczyny ktore maja tez termin na styczen?nie wiem jak to sprawdzic. jak któras je odnajdzie to poproszę o link do ich forum :-)
pozdrawiam Was serdecznie.

Link już dostałaś.
Ja z tym ostatnim testem miałam być właśnie na styczeń 2010 :-(

Idu spać. Mała już kima od dawna...
Pewnie pustki będą przez weekend :-(

DZIEN DOBRY witam sie swiatecznie :-)
LILUNIA ja wlasnie przykaciolke w ciazy chce zarazic BB ale na narazie nie chce :-(
Daj znac czy kolezanka sie wciagnela :-)
MAGDASF mnie chodilo o drapanie Rafalka Wysypka wysypka Ale jesli wysypka byla przy nutramigenie ale swedzenia nie bylo A teraz przy bebiko jest i wysypka i swdzenie to chyba lepiej jesli wroci do nutra bo przynajmnie Rafalek drapac sie nie bedzie No ale jak jest to najlepiej wie o tym ASIA :-)
Jesli chodzi o stacje to mnie to wlasnie odpowiada ze nie chodze codziennie do pracy Jesli chodzilabym codziennie to nianke musialabym wiecej razy wolac do Oliwi i nie wiem czy by mi sie to oplacalo Zastanawialam sie nad kasa w wielkich sklepach typu auchan i praca popoludniami Wtedy bym wogole na nianke nie musiala wydawac Ale jesli mialabym prace od poniedzialku do poatku od np 7-15 to codzienie nianka musialaby byc A to juz mi sie nie oplaca Ja nie uwazam ze praca na stacji to dla tych co dzieci nie maja Lub starsze dzieci :-)
Fakt najbardziej wkurza jak w swieto trzeba isc Choc jak ide w jakiekolwiek swieto na dzien to mam z kim mala zostawic i nie musze placic za nianke :-)

Ja sie robie coraz bardziej chora Ta Oliwka to mnei wykonczy Jeszcze w zyciu nie bylam tak czesto chora odkad ona sie urodzila Zawsze ona zaczyna byc chora a ja zaraz po niej Ona mnie zawsze zarazi :-(

A tu mnie czeka na 4 dni czeka mnie 3 dni pracy masakra
Teraz w pracy mam sajgonCo drugi dzien bede lazila na 12 godzin Troche mam teraz nasrane w tej robocie No nic trzeba to przezyc heheh

Chyba zaraz G bedzie robil przemeblowanie w pokoju Pozniej z Oliwka na spacer pojdziemy bo dzis upal u nas :-)

Mi się wydaje że tak naprawdę czy się wciągnie czy nie zależy od tego jaka na tym wątku jest ekipa. Oby takie same fajne laski jak i u nas :-D

U nas nocka lepsza. młody obudził się w umie raz ale za to efektownie. Walczył z godzinę zanim znowu poszedł spać. A dziś wielkie lenistwo a M zajmuje się Potworniastym :-D

reklama
Hello ... oj ostatnie dni to urwanie głowy - ciągle jak nie szkolenie to rady pedag. wracam padnięta bo przecież w między czasie jeszcze zajęcia i w jednej i w drugiej szkole ... ale jak to się mówi CIERP CIAŁO JAK CHCIAŁO.
Zazdroszczę wyjeżdżającym nad morze teraz ... oj pojechałabym sobie tak odpocząć ... niestety nie tym razem i nie teraz w czerwcu.

Młody śpi a ja latam po chałupie z farbą na głowie :-D tylko że muszę ją już zmyć.

Od rana jestem w dobrym humorku, bo wolne 4 dni się szykują i oby pogoda dopisała.
Dobra uciekam pod prysznic, ale jeszcze wrócę.

Do góry