reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

witam
a ja mam dosc znowu wlasnego dziecka.drze sie znowy juz 3 godziny,.probuje go spac polozyc i jesc histeria.nie wiem co z nim, bo na rekach ok.juz naprawde mam ochote go tam zostawic i wyjsc gdzies na kilka godzin zeby tego nie sluchac.bo uszy puchna.sorki ze o sobie tylko ale ja zwariuje zaraz

ASIU Ja juz nie wiem co Ci doradzic Wydaje mi sie ze cps mu jest :baffled:A do pediatry jakbys sie przeszla?
Chyba chodzisz do innego lekarza niz do tej babki co ostatnio tego mleka nie chciala wam zmienic ?

EVELAJNA aha czyli od jutra Nowa droga do pracy Bedzie dobrze MUSI :tak:
Ja serio uwazam ze szkoda DNIA NA SPANIE ale ja serio malo spie i wiecej nie potrzebuje :rofl2:Ciesze sie ze imprezka udana
NATUSIA GRATKI ZABKA I DDUUUUUZZZEEEEGOOO OBIADKU :-D

No i bylismy u chrzestnego Oliwi Zawiezlismy male upominki Oli tez dostala Takie 2 mieciutkie poleczki szeleszczace :tak:I sliczna sukieneczke I chyba w niej Oli pojdzie na wesele One sa z takimi 3/4 spodenkami Tzn jeszcze nie ubieralama jej ale tak mi to wyglada Do tego skarpeteczki sliczne i bedzie PIEKNA
Jak mi neta doladuja czyli we wtorek to wkleje zdjecia I sukienki i te dzisiejsze :tak:

Bylo bardzo fajnie Teraz Oli zasypiala sama w lozeczku I chyba wlasnie zasnela Wiec i ja zaraz ide spac
Jutro mam wolne I jade z ChrzeStna Oliwi i jej mezem do Katowic Ona musi zawiesc chorobowe Ja i Oli jedziemy tak sobie bo ie mamy specjalnie co robic a przy okazji jedziemy odwiedzic kolezanke Wiec bedzie milo :tak:
Jedziemy tam po 13 wiec rano sie odezwe DOBRANOC

reklama
witam się i ja, nie dam rady odpisać bo jakoś zmęczenie i weny brak. Głowa mnie boli od kilku dni i nie chce przestać, może to ta pogoda, zmykam nie marudze już
kate trzymam kciuki

Wieczorowo wpadam życzyć:
Kate powodzenia w nowej pracy!
Dorotce udanego wypadu jutro
Asi żeby Rafłkowi przeszło, albo spodobało się w innej pozycji niz na rączkach tylko
Patrycji co by głowa przeszła. I podziel się tajemnicą, co pomogło, bo ja już półtora tygodnia z tym walczę i panadol to mogę sobie... wiadomo:baffled:

Dobranocki

P.S. Kate Tobie też oczywiście zniknięcia bólów głowy :)

Dzien doberek:-)
U nas nocka supcio, spalismy do 7.30, wyjatkowo dlugo i jestem taka wyspana...Maly wieczorkiem wspaniu cos poplakiwal i nie wiem czy dlatego ze cos go bolalo czy dlatego ze w ciagu dnia spal z 1,5 godziny i byl wieczorem tak padniety ze zasypial nasiedzaco a chcialam g przetrzymac do 20.
Niedziela nam minela szybko i znowu jestem sama z dziecmi w domu...jacek pewnie przyjedzie poznym wieczorem, mam nadzieje ze o 15 odbierze zdjecia. Juz sie doczekac nie moge, wczoraj zakupilam kronike i dzisiaj mam zamiar wklejac zdjecia:tak:Musze wybrac zdjecie na czekoladki bo nie wiem ile czasy to wszystko zajmie, a wole porobic sobie wszystko szybciej niz pozniej miec mnustwo na glowie.
Slonecznego dnia wam zyczymy:-)

Hej mamuśki wróciliśmy. Cali ale niestety nie zdrowi. Oboje z Kacperkiem się rozłożyliśmy. Ale tak to jest jak cały czas leje a temperatura 12 stopni i nie grzeją. NO ale było przecudnie. Kacper zaczął mi chodzić wzdłuż mebli i teraz to już wogóle nie mogę go spuszczać z oka bo albo traci równowagę i leci na łep na szyje albo próbuje przechodzić z mebla do mebla i też leci. Więc co chwila zalicza glebę ale jest twardy i nie ugięty i próbuje dalej. W nocy nie śpimy bo katarek i ciągle marudzimy. Lece bo młody próbuje wleźć na lampę- stojącą.

reklama
Evelajna dziś na razie ok, ale zobazcymy później
Magda fajnie taka kroniczka, ja mam i jakoś zabrać się nie moge
marma zdrówka dla młodego
u nas nocka tez przespana w końcu się tak nie wiercił przez sen i może dlatego jestem wyspana. Pogoda zapowiada się ładna. Ide bo zbliża się do kompa

Do góry