dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
witam
a ja mam dosc znowu wlasnego dziecka.drze sie znowy juz 3 godziny,.probuje go spac polozyc i jesc histeria.nie wiem co z nim, bo na rekach ok.juz naprawde mam ochote go tam zostawic i wyjsc gdzies na kilka godzin zeby tego nie sluchac.bo uszy puchna.sorki ze o sobie tylko ale ja zwariuje zaraz
ASIU Ja juz nie wiem co Ci doradzic Wydaje mi sie ze cps mu jest A do pediatry jakbys sie przeszla?
Chyba chodzisz do innego lekarza niz do tej babki co ostatnio tego mleka nie chciala wam zmienic ?
EVELAJNA aha czyli od jutra Nowa droga do pracy Bedzie dobrze MUSI
Ja serio uwazam ze szkoda DNIA NA SPANIE ale ja serio malo spie i wiecej nie potrzebuje Ciesze sie ze imprezka udana
NATUSIA GRATKI ZABKA I DDUUUUUZZZEEEEGOOO OBIADKU
No i bylismy u chrzestnego Oliwi Zawiezlismy male upominki Oli tez dostala Takie 2 mieciutkie poleczki szeleszczace I sliczna sukieneczke I chyba w niej Oli pojdzie na wesele One sa z takimi 3/4 spodenkami Tzn jeszcze nie ubieralama jej ale tak mi to wyglada Do tego skarpeteczki sliczne i bedzie PIEKNA
Jak mi neta doladuja czyli we wtorek to wkleje zdjecia I sukienki i te dzisiejsze
Bylo bardzo fajnie Teraz Oli zasypiala sama w lozeczku I chyba wlasnie zasnela Wiec i ja zaraz ide spac
Jutro mam wolne I jade z ChrzeStna Oliwi i jej mezem do Katowic Ona musi zawiesc chorobowe Ja i Oli jedziemy tak sobie bo ie mamy specjalnie co robic a przy okazji jedziemy odwiedzic kolezanke Wiec bedzie milo
Jedziemy tam po 13 wiec rano sie odezwe DOBRANOC