reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Evelajna ja tam jestem zadowolona z inhalatora i dla mnie to suuuper wynalazek. Przyda sie i doroslemu jak i dziecku, no i nie zawsze mozna zrobic inhalacje w garnku...W sumie to nie majatek, ja za swoj zaplacilam 160 zl, bez zadnych bajerow bo sa oczywiscie o drozsze a najprawde warto zainwestowac w cos takiego, zacisnac pasa i tyle;-)
Mlody pospal pol godziny, juz zalamka z tym spaniem, mam nadzieje ze mu tak nie zostanie:sorry: Zawsze spal 3 razy raz krociutko a dwa razy po 1,5-2 godzinki...a teaz du.pa blada:tak:
Cos dzisiaj nie chce tez demolator jesc ale to pewnie przez antybiotyk, biedny nawpitalal sie juz ich tak duzo ze nie dziwota.
A jutro mamy wizyte w poradni na 10, az jestem ciekawa co powie pani doktor, a z drugiej strony strasznie sie boje. Boje sie pobierania krwi i wszelkich badan bo wiem ze Stasiulo bedzie plakal:-(

reklama
Evelajna ja tam jestem zadowolona z inhalatora i dla mnie to suuuper wynalazek. Przyda sie i doroslemu jak i dziecku, no i nie zawsze mozna zrobic inhalacje w garnku...W sumie to nie majatek, ja za swoj zaplacilam 160 zl, bez zadnych bajerow bo sa oczywiscie o drozsze a najprawde warto zainwestowac w cos takiego, zacisnac pasa i tyle;-) ...

Może, może... Koleżankę widziałam jak inhalowała małego i jak się strasznie rzucał przy tym, ona się złościła i jakoś nie bardzo im szło. My wlewamy wrzątek do umywalki w łazience, siadamy sobie obok i się inhalujemy. Czasem jeszcze gorącą wodę puszczę z prysznica i parówka na całego:happy: U mnie też brak miejsca powstrzymuje przed połową zakupów.

Nie no masz racje, ale np ja juz inhalacji malemu takiej nie zrobie musze miec inhalator, i pewnie ze jemu to nie masuje ale coz mus to mus, on nie ma inh. z sody oczyszczonej tylko z lekow na astme oskrzelowa wiec jest roznica. Aczkolwiek i tak mysle ze to dobry zakup i warto kupic.

Cześć dziewczynki. ja tez sie mlduje i wracam do świata żywych. Stwierdziłam że nie ma co sie dołować, wzięłam sie w garść i jakoś powoli ze mną lepiej. Poza tym mój kochany mąż zabrał mnie wczoraj na zakupy i kupilismy nową lodówke. I właśnie czekam dziś na dostawe żeby ją przywieżli. A lodówka o taka Hotpoint-Ariston Quadrio 4D X/HA - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Troszke was podczytywałam ale niestety nie poodpisuje bo tego za dużo jest. Ale teraz już postaram sie być na bierząco:tak:
Maksio jeszcze nie raczkuje w ogólnie przyjętym tego słowa znaczeniu. Ale sie czołga jak to mój A mówi że jak "ranny żołnierz". :-p Wiem że to nie tu powinnam opisywac ale mówi już mama, tata, baba itp. No i nauczyliśmy sie robić papa. A tak to wszystko po staremu. Dzis ciepło i mam nadzieje że już tak zostanie. Przesyłam moc buziaczków dla wszystkich mamuś i i ich pażdzioszkowych pociech.:-):-)

MAGDA ciesze sie ze Towbie inhalator sie przydal Tzn najlepiej byloby gdys wogole nie musiala go uzywac:tak:
EVELAJNA no to niezle przygody mial Andy na starcie :-D

Ja kupilam sinlac 4 sloiczki 2 soczki i prawie 50 zl wydalam Masara nic nie ma a tyle kasy :baffled:

Kupilam tez niunce na wesele 2 pary skarpetek takie sliczne z falbankami i BOLERKO jej kupilam tez z falbankami Pozniej jak chcecie to wam pokaze :tak:

Teraz konczymy jesc obiad Ubieram mala i jedziemy do Katowic Wiec wieczorem bede :tak:

Witaj Wesolutka, Maksiowa!
Miło że się odzywacie.
Lodówka Ekstra!:tak:

A ja w.....a. Chciałam sobie coś do ubrania kupić, ale się nie da wjechać wózkiem prawie nigdzie w tym mieście. A jak już wjadę to obsługa tak, ze się rzygać chce.
No i też nic ładnego nie ma.
Gdzie ja mieszkam? W Kazachstanie??? :wściekła/y:
Weszłam do jednego Iza zaczęła popiskiwać śmiesznie.
Ja się do babki usmiecham i mówię "przepraszam".
A ona ze złością: " A za co?"
Ja dalej szczerzę zęby i mówię: "Za te piski".
Ona: " To nie apteka ani muzeum" i odwróciła się dupą.
No i weź kup coś!

Kupiłam Izuni nocnik. Bedziemy próbować chyba...

Hej ja tylko wpadam aby nie było ze mnie nie ma. W domu szpital i qrw... chyba do Hiszpani sie przeprowadze bo tam nie ma takich jaj jak u nas z pogoda. Pierd... dostane!!!!!!!!
Co do inhalatorów dla mnie to wynalazek stulecia!!!! Pamietam jak jako dziecko musiałam robic parówy pod recznikiem potem łeb napier... A tak luzik ja moim dzieciom nie zakładam tych masek, maly ja gryzie i sie nia bawi a para jest tak mocna ze spokojnie oddycha:tak: Lala juz sama siedzi i sobie ja trzyma. A mam ten inh od 11 lat i nadal chodzi:rofl2::rofl2::rofl2:
Dzis na 18 idziemy do lekarza z małym aby go osłuchać.
A w czwartem mamy jechac nad morze ciekawe czy pojedziemy:-:)-:)-:)-(
Sorka za egoizm ale....same wiecie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

cześć babeczki:-)

przyszłam przywitać się z wami po weekendzie i dopiero będę was czytać
U nas nudy w sumie, Lili buszuje na podłodze, Laura męczy ciastoline a ja..zamulam przy kawie. Mężu wpadł coś zjeść, przy okazji skontrolować czy ja coś jadłam i zapowiedzieć że wróci dopiero k 21 także:baffled::baffled::baffled: A pogoda do bani także lipa.
Tymczasem miłego dzionka życze i do potem;-)

reklama
Do góry