reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
wlosy umyte teraz schna i do dziela ide do lidla ale znajac mnie to nic nie kupie :-)
Ja tak mam duzo checi a malo dzialania a moze jeszcze do lumpeksu sie dzis wybiore hi
:-)
Kaka ja jeeszcze mam troche ponad tydzien do 2 trymestru ale co tam jak
z dzidzia jest dobrze to musi tak juz pozostac :-)
Ja tak mam duzo checi a malo dzialania a moze jeszcze do lumpeksu sie dzis wybiore hi
:-)
Kaka ja jeeszcze mam troche ponad tydzien do 2 trymestru ale co tam jak
z dzidzia jest dobrze to musi tak juz pozostac :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczynki naszlo mnie od wczoraj pewna mysl i chce sie z Wami nia podzielic ,to bedzie
troche dlugie ale pomozcie jak mozecie ? :-)
My z M mieszkamy z moimi rodzicami w 3 pokojowym mieszkaniu teraz mam
dla siebie 2 mniejsze pokoje a oni 1 wiekszy i tak z 1 najmniejszego mamy
nasza sypialnie i komputer tu jest :-).
2 nasz pokoj to tv wypoczynkowy wiecie taki do siedzenia i taki nasz pokoj goscinny :-)
Z pocztaku plany mialam takie ze do naszej sypialni gdzie losko mamy caly czas rozlozone
to damy lozeczko dla dziecka ,tylko wyrzucimy jedna szafke i w to miejsce wstawi sie
sie lozeczko i tyle :-)
Wiec tak prasowanie itp zostaje w naszym drugi pokoju bo w sypialni juz nie bedzie miejsca.
I ja sie zaczelam zastanawiac gdzie ja bede dziecko przewijac i wychodzi ze na naszym
lozko , ale lozko mamy bardzo nisko i przy przewijaniu moj pies bedzie skakal i
wiecie kiedys moze sie pojawic sytuacja ze podczas przewijania bede musiala wyjsc na sekunde
po cos do lazienki i moj pies moze skoczy na lozko na dziecko ( on nie przyzwyczajony
do dzieci choc wiem ze nic nie zrobi ,on bedzie chcial sie bawic ).
I zastanawiam sie nad tym ze moze z naszej sypialni zrobic typowo pokoj dla dziecka
ale ktos musi w tym pokoju z nim spac a jak rozloze lozko to juz nie ma miejsca
i wychodzi na to ze np ja bede spala na nierozlozonym lozku z dzieckiem w jednym pokoju a M
w drugim pokoju .
Wiem ze wam sie moze zdawac to glupei ale dla mnie to jest wazne aha i jak nie bede
rozkladal lozka w sypialni to bede miala gdzie przebierac dziecko tak aby
pies nie skakal
troche dlugie ale pomozcie jak mozecie ? :-)
My z M mieszkamy z moimi rodzicami w 3 pokojowym mieszkaniu teraz mam
dla siebie 2 mniejsze pokoje a oni 1 wiekszy i tak z 1 najmniejszego mamy
nasza sypialnie i komputer tu jest :-).
2 nasz pokoj to tv wypoczynkowy wiecie taki do siedzenia i taki nasz pokoj goscinny :-)
Z pocztaku plany mialam takie ze do naszej sypialni gdzie losko mamy caly czas rozlozone
to damy lozeczko dla dziecka ,tylko wyrzucimy jedna szafke i w to miejsce wstawi sie
sie lozeczko i tyle :-)
Wiec tak prasowanie itp zostaje w naszym drugi pokoju bo w sypialni juz nie bedzie miejsca.
I ja sie zaczelam zastanawiac gdzie ja bede dziecko przewijac i wychodzi ze na naszym
lozko , ale lozko mamy bardzo nisko i przy przewijaniu moj pies bedzie skakal i
wiecie kiedys moze sie pojawic sytuacja ze podczas przewijania bede musiala wyjsc na sekunde
po cos do lazienki i moj pies moze skoczy na lozko na dziecko ( on nie przyzwyczajony
do dzieci choc wiem ze nic nie zrobi ,on bedzie chcial sie bawic ).
I zastanawiam sie nad tym ze moze z naszej sypialni zrobic typowo pokoj dla dziecka
ale ktos musi w tym pokoju z nim spac a jak rozloze lozko to juz nie ma miejsca
i wychodzi na to ze np ja bede spala na nierozlozonym lozku z dzieckiem w jednym pokoju a M
w drugim pokoju .
Wiem ze wam sie moze zdawac to glupei ale dla mnie to jest wazne aha i jak nie bede
rozkladal lozka w sypialni to bede miala gdzie przebierac dziecko tak aby
pies nie skakal
Dorotka to ma plusy i minusy.
Po pierwsze spanie oddzielnie nie wpływa dobrze na zwiazek - takie moje zdanie.
Po drugie Twój M może sięnauczyć, ze tylko Ty bedziesz wstawać do dziecka w nocy - a przecież i Ty będziesz zmęczona.
Myślę, że lepiej by było spać razem z dzieckiem...ja tak spróbuję przekonać mojego M, albo będziemy spać w pokoju obok i wtedy biegać w nocy między pokojami.
Tez mam psa - jamnika i zastanawiam się co to bedzie...Ona bardzo lubi dzieci ale moze być zazdrosna.
Po pierwsze spanie oddzielnie nie wpływa dobrze na zwiazek - takie moje zdanie.
Po drugie Twój M może sięnauczyć, ze tylko Ty bedziesz wstawać do dziecka w nocy - a przecież i Ty będziesz zmęczona.
Myślę, że lepiej by było spać razem z dzieckiem...ja tak spróbuję przekonać mojego M, albo będziemy spać w pokoju obok i wtedy biegać w nocy między pokojami.
Tez mam psa - jamnika i zastanawiam się co to bedzie...Ona bardzo lubi dzieci ale moze być zazdrosna.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jakos musimy to wykombinowc ale ja doszlam teraz do wniosku ze ja chce spac z M
wiec pewnie sie cos wyrzuci lub nie wiem co zrobymy ale jakos miejsce musi sie zrobic :-)
wiec pewnie sie cos wyrzuci lub nie wiem co zrobymy ale jakos miejsce musi sie zrobic :-)
reklama
witam was bardzo słonecznie i cieplutko, wróciłam po dwóch dniach szkolenia do pracy i dziś mam taki zapiernicz, że normalnie się takiego nie spodziewałam, dopiero teraz ogarnęłam wszystkie papierzyska maile i faksy...a to tylko dwa dni!!! Niestety ale dziś nie znajdę za wile czasu by z wami pokonwersować.
czarna79, wczoraj byłam w lidlu i widziałam te prześliczne cudeńka dla maluszków i bluzeczki ciążowe, ale u nas zostały same duże rozmiary. też miałam ochotę na taką,.
dorota123456789, coś w tym jest, trzeba to przemyśleć
czarna79, wczoraj byłam w lidlu i widziałam te prześliczne cudeńka dla maluszków i bluzeczki ciążowe, ale u nas zostały same duże rozmiary. też miałam ochotę na taką,.
dorota123456789, coś w tym jest, trzeba to przemyśleć
Podziel się: